Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Sa nu accepti asta, sa vopseasca aripa pana iese aceasi nuanta. Dar bara pare ok ca nuanta, cum nu a iesit aripa dar bara a iesit nuanta potrivita? Cam dubios! In fine, te uiti la bara si iti trece orice suparare :). Stai linistit, se rezolva cumva!

Link către comentariu

Se numeste PBV1. Si m-am dus la ei pentru ca acum trei ani mi-ai vopsit aripa, bara si capota si a iesit impecabil. Iar acum aripa este o nuanta, iar bara alta nunata. Nici una dintre nuante nefiind aceeasi nuanta masinii :).

Cel mai tare m-a deranjat, nu faptul ca nu a iesit din prima, ci faptul ca mi-au fost livrate explicatiile astea acadabrante si ca in acceptiunea lor nu exista solutie, eu fiind indemnat sa iau lucrurile ca atare. Dupa care, la insistentele mele, rezulta ca ar exista totusi o solutie: sa porcaim toata masina ca sa peticim greseala asta. Accept greseala, dar nu batjocora.

Ar fi tare ca maine sa iasa bine bara spate, facuta la Viorel. Mi-ar placea ca luni cand le voi duce masina inapoi sa le bat obrazul cu treaba asta.

@Ffocus: ti-am raspuns la intrebare cu ce am spus mai sus. Mai mult, Viorel mi-a zis asa cand i-am dus bara spate: nu-ti face griji ca ar putea sa nu iasa nuanta din prima. Avem solutii sa o inchidem sau sa o deschidem pana iese cum trebuie, fara nici un cost suplimentar din partea ta. Sper sa fie asa cum mi-a spus. Ar fi naspa sa trebuiasca sa lupt pe doua fronturi.

Link către comentariu

Cu totii stim ce au facut nemtii pe 2 fronturi...asa ca mai bine iti concentrezi toata energia punctual...parerea mea. 

Plus ca iei un SedativPC si ....stai calm pana cand se rezolva problema...doar nu o sa ti plesneasca tic-tacul pt o nenorocita de bara...sau aripa.

Link către comentariu

eu nu inteleg cum de pot livra masina asa. 

cand se usuca si o spala, inainte sa te sune sa o iei nu se da baiatul ala 3m mai in spate sa vada ce a iesit? nu vede? sau vede si crede ca nu o sa iti dai seama...

Link către comentariu

@muale: eu am bara fata, buza de editie, pragurile, fusta spate si....masina...in cate o nuanta a aceleiasi culori. Problema e ca elementele vopsite "la negru" bat cu masina doar ca sunt mai "aprinse" iar cele vopsite la ETG Pitesti...eh...fiecare element cu nuanta lui. Fix ca in cazul de fata.

Eu cred ca baietii apreciaza foarte mult BWM Art Car collection si tot incearca sa duca VW in aceeasi directie....

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Exact acesta este si motivul pentru care ieri am simtit prima dezamagire: ei nu au vazut? Pentru ce m-au chemat in stuatia asta, ca doar am fost cat se poate de clar in toate mail-urile pe care le-am dat: vreau sa iasa treaba in regula, impecabila.

Al doilea motiv de dezamagire a fost prima reactie a consilierului: eu nu vad nici o diferenta.

Al treilea motiv de crestere a pulsului a fost generat de urmatoarea reactie: nu avem ce sa ii facem, etc, etc. etc.

Dupa care a continuat tortura: am vazut si eu ca nu a iesit aceeasi nuanta, dar nu avem ce face pentru ca etc, etc, etc.

Si la urma mi-a pus capac cu: solutia este sa vopsim pierdut celelalte elemente. Nu veti observa nici o diferenta.

Cam asa ma simteam ieri :sick:

Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo cu cele de mai sus. Dar eu fara electrosocuri sau halucinogene nu voi putea fi convins ca abordarea lor este fireasca.

Link către comentariu

Unde am vopsit eu bara cu 250ron a venit baiatul cu un paletar si ne-am uitat in lumina puternica sa fie aceeasi nuanta. Erau foarte multe nuante pe culoarea mea asa ca era aproape imposibil de nimerit din prima 100% fara a consulta un paletar.

La tine nici macar nu au scuza ca pe plastic nu prinde la fel vopseaua ca pe metal.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ambele elemente montate pe masina sunt OEM si au venit grunduite. Bara a venit gri deschis din fabrica si presupun ca si aripa la fel. Daca gresesc corectati-ma.

George sa imi dai si mie datele de contact ale celui cu care ai lucrat tu.

Link către comentariu

Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo cu cele de mai sus. Dar eu fara electrosocuri sau halucinogene nu voi putea fi convins ca abordarea lor este fireasca.

Daca te gandesti la abordarea lor din prisma unui bussines de volum s-ar putea sa intelegi :) In nici un caz nu e corecta fata de client, dar afacerile de volum nu au niciodata ca prima tinta multumirea completa a clientului. Masina trebuie sa fie gata la timp si sa iasa cat mai repede din service, cu costuri minime.

Pentru noi nasol, pentru ei castig maxim. Iar de clienti sigur nu duc lipsa indiferent cat de prost iese.

Link către comentariu

Am patit la fel cu o alta reprezentanta de marca germana si pana la urma au venit cei de la dupont cu un colorimetru si a iesit treaba ca tipa de la mixer era cazuta in cap.

In reprezentante se vopseste prost/in graba si scump ca majoritatea isi faca mana/ucenicia acolo cu masinile clientilor drept cobai si pe urma pleaca si isi deschid service, la toyota am avut deziv de aproape 4000 de euro si nu au fost in stare sa vopseasca ca la carte(gazata, manere prinse prost, vopsea data prost astfel incat se exfolia imediat)din prima.

Nu accepta sa se urce si pe celelalte elemente ! Am lasat o data sa vopseasca si usa pt aripa iar pe urma cand a fost atinsa din nou a iesit aripa si era alta culoare usa.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Mi-am adus aminte ca la PBV1 mi-am vopsit si montat eleron si a iesit perfect din prima fara sa aiba acolo masina, asa ca e hit&miss.

Link către comentariu

@TDR - In nici un caz nu voi accepta aceasta solutie.

@Ego - Corect: am vopsit la ei eleronul de pe haion si perceptia mea a fost ca a iesit din prima. Nu stiu de cate ori l-au vopsit ei, dar cand m-am dus sa iau masina a fost in regula de la prima iteratie.

@Toni - inteleg ce spui tu. Dar, avand in vedere ca am specificat de la bun inceput ce vreau, ar fi trebuit sa fie cinstiti cu mine si sa imi spuna ca nu nu se poate obtine la ei ceea ce doresc eu. Si apoi fiecare isi vedea de drumul lui. Altfel, eu nu am cum sa trec peste faptul ca una mi s-a spus cand am dus masina si alta cand am luat-o.

In fine ... ridicam capul, strangem din dinti, speram la mai bine si mergem mai departe.

Link către comentariu

Recordul meu personal cu o reprezentanta este revopsit de 4 ori reperul pana au nimerit nuanta asa ca inca nu poti zice ca esti ghinionist :)

Trebuie sa le spui sa isi faca treaba cum trebuie ca altfel se lungeste treaba mai mult. Ce dureaza mai mult , sa vopsesti de nspe ori sau sa vopsesti o data si bine respectand pasii ?

Multi vopsitori nu tin cont de nuanta sau imbatranire ci doar de codul culorii(nu reusesc sa inteleaga ca pe acelasi cod sunt mai multe nuante) sau nu respecta pasii si de acolo dezastrul.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Faza este ca eu nu am cunostinte mai deloc in domeniul asta si prin urmare imi este greu sa ii contrazic (el mi-a zis ca au schimbat vopselurile, ca bara oricum nu are cum sa iasa la nuanta, altii mi-au zis ca nu a vopsit in sensul in care trebuie si cine stie cate si mai cate explicatii or exista).

Dar am sa ingros si eu obrazul si am sa o dau pe direct: cele doua repere trebuie sa iasa in aceeasi nuanta cu masina. Sfarsitul transmisiei.

Bleah ... mi-e scarba de situatia asta.

Link către comentariu

M-as mira sa ai probleme la Viorel, acolo am vopsit eu bara spate si a iesit perfect. Dar nuanta culorii a fost luata de pe masina, nu dupa cod si atat...

Link către comentariu

La mine nu a vazut masina. Decat in poze :). Ca bara i'am dus'o cu Dacia :D

D'asta zic ca ar fi tare sa iasa din prima.

Link către comentariu

Atunci nu mai garantez ca iese din prima...

Faza e ca in timp culoarea de pe masina se schimba, cu cat sta in soare si restul. Si daca vopsesti peste 3 ani un element doar dupa codul de culoare al masinii o sa ai surpriza sa vezi ca nu se potriveste la nuanta cu restul masinii. Pentru ca na, una e noua si restul e batuta de soare 3 ani...

De aia ziceam ca ar trebui luata nuanta de pe masina, nu doar dupa cod si atat. Oricum, eu ma duceam doar la Viorel si atat. Am vazut ce pot reprezentantele cand mi-a sarit vopseaua de pe bara spate originala, de pe Golf, asa ca zic pas...

Link către comentariu

Faza este ca eu nu am cunostinte mai deloc in domeniul asta si prin urmare imi este greu sa ii contrazic 

Nu trebuie să-i contrazici sau să le asculţi argumentele pertinente sau nu. Pur şi simplu astea sunt problema lor nu a ta.

Când au o soluţie care te satisface (mă refer aici la culoarea corectă) mergi şi iei maşina. The end.

Link către comentariu

Cam nasol a iesit...trage de ei sa o refaca ca nu e deloc ok. cine e acest Viorel de care vorbiti? am si eu de vopsit una alta si nu stiu un vopsitor bun. poate imi aruncati un pm :D

Link către comentariu

Nu e nici asta chiar la culoarea mașinii, dar este mult mai aproape decât ce au făcut ăștia de la PBV1.

Luni cred ca le'o duc înapoi.As fi vrut sa pun și evacuarea înainte sa fac asta, dar cred ca voi amână manevra.

Vrea cineva sa ma vadă mâine la o spontana în cartier?

Link către comentariu

Bara din spate pare la aceiasi nuanta din poze. Masina arata demential acum :D. Singurul lucru ce o strica sunt stopurile dar sunt convins ca vei rezolva intr-un fel si cu ele.

Bravo!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!