Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Ciudata treaba rau cu amortizorul. Vb lu Andrei nici nu imi trecea prin minte sa fie amortizorul, nu facea in gropi nu facea la viraje dar facea cand schimbat viteza

Acum o sa ai de tras cu garantia de la amortizor :)) ai scapat de garantia masinii :P

Link către comentariu

Chiar am vrut sa-ti zic ca se poate transmite zgomotul prin caroserie si sa-ti dea impresia ca ai alte probleme...Bine ca ai realizat de unde este, iti mai demonta masina degeaba vreun "priceput" din reprezentanta.

Link către comentariu

Sontac-sontac astazi am incheiat asigurarile pentru anul al treilea.

Am adaugat pe polita CASCO aproape toate dotarile pe care le-am facut masinii, asa ca acum sunt chiar mai sus ca valoare fata de cea de anul trecut. Pana la urma am prelungit polita la Generali unde am primit o prima reprezentand 3.89% din valoarea asigurata.

Pentru moment pe minus sunt suspensia, capacele centrale ale jantelor si ... niste bani.

Link către comentariu

azi am vazut bobocelul, parcat pe undeva pe langa Palatul Telefoanelor....... :icon_thumleft:

Link către comentariu

In seara asta m-am intalnit cu Sorin si cu Fredy. Ocazie cu care Sorin mi-a activat XDS-ul la Polac.  :cheers:

Dupa care m-am invartit intr-un rond din apropierea casei si ... ori placebo este puternic rau de tot, ori Polacul chiar face mai bine decat inainte. Cu aceasta ocazie un echipaj de la sectie mi-a notat datele in caiet si mi-a zis ca e de porc sa te invarti in giratoriu prea repede. Da, sa traiti  :salut: , nu mai fac.

Lunea care a trecut am Polacelul meu a facut doi anisori. Kilometrii se vad mai sus. Pentru moment ... sunt putin trist ca nu am suspensia B14 pe masina, dar ... ma mentin optimist ca se va rezolva cu bine si problema asta.

Asa ... ca o recapitulare, pentru ca imi plac mult statisticile, in astia doi ani am tocat aproape 10K E cu masina. Doua revizii au facut 1.8xx de lei - asta de la PBN m-a rupt in doua. Nici acum nu imi vine sa cred ca am dat atatia bani pe o singura revizie - trei asigurari (Casco+RCA) au facut 9.3xx de lei, benzina m-a costat 10.8xx de lei - in aproape 26K de km am papat 1.980 l de benzina - pe spalari, pregatiri de iarna (decontaminare + ceruire si alte imbalsamari), diverse susbstante de intretinere ale masinii am dat 1.8xx de lei, iar pe modificarile pe care le-am facut masinii 19.7xx de lei.

La garantie am apelat de doua ori:

- amortizor portbagaj (a fost schimbat unul dintre ele, dar nu mai stiu care);

- am schimbat distributia in primavara acestui an.

Ieri de dimineata a inceput sa imi baraie o conducta pe undeva priin compartimentul motor. Prima data s-a auzit destul de tare si parca era in torpedou, dar apoi s-a mai diminuat zgomotul. Cand e cald afara vad ca nu face zgomot. Ma astept ca, pe masura ce temperatura va scadea, sa faca din ce in ce mai des si mai tare. Asa ca ... mai prevad o perioada de frecus pe la service.

De ziua lui, Maurul Polacesc nu a primit nimic. Dar m-am revansat astazi de dimineata fata de el si i-am facut o baita ca la carte. Acum are pielea fina ca a unui noi nascut si este pregatit sa primeasca noi straturi de praf bucurestean  :icon_cheesygrin: .

Link către comentariu

Pana la urma ce s-a intamplat cu suspensia? A fost data jos de pe masina, trimisa la garantie, au mai zis ceva aia?

Link către comentariu

Si sa ma prind care este momentul din zi sau conditiile in care face acel zgomot.

Rave, suspensia este bine mersi in cutia ei. Zeno mi-a raspuns abia martea asta ceva din care nu am inteles mare lucru. Am sa il sun luni sa lamuresc ce si cum. Saptamana asta nu am avut timp de chestia asta. Dar saptamana viitoare sigur ceva din suspensie va pleca spre garantie.

Link către comentariu

XDS-ul se poate activa si la Octavia(am ASR cu ESP)? Ai cunostinte de asa ceva??

Zbarnaitul acelei conducte in zona torpedoului apare in zona in care ies ele de sub caroserie , in zona de sus a motorului, in zona vasului de expansiune. Pe forumul skoda e discutata. se mai amelioreaza daca pui o izolatie din aceeea de burete pentru tevi si legi conducta de caroserie. Am sa incerc sa pun o poza. Un alt zgomot cunoscut e vibratia cablurilor de la cutia de viteze, mai greu de rezolvat, mi le-au modificat cei care mi-au facut distributia si acum nu le mai gasesc pozitia corespunzatoare si uneori, functie de temperatura, in viteza 1 zdrangane putin. traiasca mecanicii lui peste.

Ce ti-a aratat colegul in postul 735 partial am efectuat-o si eu(fara izolatia de la pompa de benzina), dar fara efecte vizibile.

Link către comentariu

Ieri a plecat spre "furnizor" amortizorul fata stanga.

Termenul este de 3 saptamani. Sa vedem cat va dura de fapt.

Link către comentariu

Am si eu o problema cu carcasa oglinzilor. Ultima versiune arata asa.

post-4613-0-63224300-1383222973_thumb.jp  post-4613-0-46212500-1383222974_thumb.jp  post-4613-0-60101100-1383222975_thumb.jp  post-4613-0-62305100-1383222976_thumb.jp

Precedenta varianta era asa:

post-4613-0-17071000-1383223139_thumb.jp

NU stiu daca este versiunea finala, dar mie mi se pare ca acum arata foarte bine.

Link către comentariu

As cam vrea ca vrea ca dupa ce fac ITP-ul saptamana viitoare sa schimb numarul de inmatriculare. Vreau sa imi iau ceva de trei cifre in formatul B XXX DUN.

Ceva sugestii? Am gasit un site pe care poti vedea cam cum arata numarul respectiv.

Link către comentariu

Mda ... m-am gandit si eu la GOO DUN (600 DUN sau 900 DUN), dar parca nu sunt prea convins. Dintre astea doua mai repede as alege 900 DUN.

Variantele pe care le mai am in vedere in momentul asta sunt 101, 171, 201, 300, 500, 700, 701.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!