Jump to content

Solutii reparare parbrize fisurate


dantu2005
 Share

Postare recomandată

Am o fisura destul de urata in parbriz si am gasit in carrefour o solutie care cica ar repara parbrizele fisurate. Stie cineva daca sunt eficiente?

Mai demult, la alta masina, am avut o problema similara si am fost la un atelier unde mi-a reparat fisurile (doua la numar), insa operatiunea a costat destul de mult atunci si a durat cam 3-4 ore....meseriasul respectiv a gaurit parbrizul cu un fel de burghiu f fin, l-a polizat, finisat, apoi a umplut golul cu o rasina in asa fel incat nu se mai cunostea nicio urma.

Acum am o fisura cam de marimea unui bob de orez si am gasit solutia aia in carrefour, insa nu mi-a inspirat prea multa incredere...kit-ul respectiv era compus din:

- seringa ce continea 1 ml de rasina

-o ventuza de pus pe interiorul geamului

-o ventuza cu orificiu care se punea pe exteriorul geamului (in orificiu se introducea seringa si se injecta rasina respectiva)

A mai folosit cineva asa ceva? Eventual daca stiti ateliere in Cluj care se ocupa cu asa ceva si au preturi decente...m-ar interesa...

P.S. Am cautat un topic similar si am gasit unul inchis ( ) care facea trimitere la un altul care nu mai exista...asa ca rog moderatorii sa nu imi inchida topicul pt ca nu am avut de ales :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este pe calea turzii , unul pe dorobantilor mai jos de tribuna, de fapt 2 ca unu e si mai jos unde e reprezentanta dacia, si mai este in parcul logistic transilvaia

de astia 3 stiu, dar mai sunt

toate cele bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ms, am sa ma interesez de niste preturi sa vad care e cea mai buna varianta ca stiu ca nu e bine sa o las asa pt ca exista riscul sa imi plece fisura (sa se extinda) si apoi nu ramane alta varianta decat inlocuirea...

pana atunci, daca stie cineva ceva preturi...mi-ar fi de ajutor...sau daca imi poate oferi cineva informatii referitoare la solutia despre care am zis mai devreme...

ms de raspuns!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uite si aici cum am reparat eu. :icon_thumleft:

Modificat de Nicu CNN
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vazut, se pare ca mi-a scapat topicul respectiv...daca il gaseam imi spuneam off-ul acolo si nu mai faceam altul...si on topic: nu dispun de tehnologia necesara, nici de rasina si nici de cunostinte in domeniu...singura solutie pe care am gasit-o e o seringa cu rasina in carrefour..costa 25 de lei, insa nu stiu daca face vreo treaba...cu seringa aia nu poti asigura o presiune ridicata, rasina habar n-am daca e ce trebuie si as prefera sa dau mai mult si sa stiu treaba rezolvata profesional. Parbrizul nu are alte defecte, are aprox 1 an de cand a fost schimbat si de asta imi bat capul cu el :)

Daca e cineva din Cluj care are mai multe detalii despre atelierele care se ocupa cu astfel de reparatii (costuri/calitate, etc) as aprecia un sfat/o informatie :)

Multumesc de raspuns!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am reparat anul trecut un parbriz pe Dorobanti si am fost foarte multumit de lucrare. A costat 60 ron parca

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Al meu are un semicerc datorat unui stergator prost,asa am luat masina. se poate face ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@cyp88, ms de info

@stealth stiu ca exista polisuri pentru sticla, dar nu iti pot oferi prea multe informatii, insa sunt 80% sigur ca se rezolva cu o polisare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, eu am avut o fisura de vreo 5 cm pe parbriz, am fost la reparat cu ea si s-a procedat astfel : gaura data in capatul fisurii + umplere cu un mecleu ceva.Din pacate a tinut fix pana am iesit pe poarta service-ului, dupa care fisura a "plecat" dublata stanga-dreapta de la acea gaurica.

Am vazut negru in fata ochilor si m-am intors val-vartej la omuleti. Raspunsul lor : "pai noi nu oferim garantie la astfel de lucrari... "

Asta e..bani si timp pierdut aiurea, asa ca sfatul meu este ca in cazul unei fisuri sa nu mai alergati dupa cai verzi pe pereti ca tot la inlocuire ajungeti.

Un parbriz polonez (northglass) e 350 lei cu tot cu montaj (atat este in Iasi).

In cazul ciobiturilor am auzit ca se mai pot face unele chestii dar nu as baga mana in foc.

Retineti insa un lucru : fisura nu este egal cu ciobitura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Este f adevarat ca " iarna nu-i ca vara " si nici fisurile nu sunt ciobituri ,doar ca ciobiturile unui parbriz se repara garantat iar la fisuri sansa de reusita este de 50% in functie de marime.pozitionare si nu in ultimul rind de vechimea fisurii.Mi se pare mult mai retabil sa reconditionezi un parbriz ,pt care platesti 40-80lei pe reparatie, de cit sa montezi nu stiu ce chinezism .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

In Decembrie mi afisurat si mie parbrizul. Am apelat la cineva care l a reparat cu ceva rasina epoxidica cred. Inca este ok.

Sper sa tina cat mai mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!