Jump to content

Instalare ulterioara de pachete optionale - Passat B7

vtdesign
 Share

Postare recomandată

1 minute ago, alin_irimia said:

Știți cumva ce consum trebuie sa aibă ledurile folosite la footwell și cele din uși ca sa nu dea erori? Vreau sa bricolez plasticele din uși sa le pun leduri și sa le conectez la controlere și nu știu ce leduri sa folosesc, eventual as pune chiar becuri w5w dar nu știu dacă la anul meu controlerul suporta curenți mai mari.

Nu dau erori. Poti sa pui fara probleme. Nu sunt monitorizate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu pe BC... pe la scanare, e posibil sa mai gasesti erori stocate, din cauza ledurilor - nu afecteaza cu nimic functionalitatea

Link către comentariu

Alin, eu am led si usi si picioare. Eu am zis din experienta mea (adica la mine nu am stocat niciodata in vcds erori).

Florin, are o experienta mult mai mare, stie el ce spune.

dar merita sa te risti sa pui leduri. E o dif de la cer la pamant.

Link către comentariu

Problema e ca nu știu ce putere reala au ledurile care nu dau erori. Știu ca luminozitatea e mare dar as prefera un consum care sa nu dea erori nici în vcds. Mersi de sfaturi , cred ca o sa merg pe leduri de 3w consum .

Link către comentariu

cele care nu dau erori  (dar si astea mai dau, in timp) sunt asa numitele can bus - care au rezistenta pe placa, pentru a simula consumul unui bec stock.

Link către comentariu

Exact, ledul atit ca da o lumina plăcută dar se compensează cu o rezistență în paralel pentru a simula consumul normal al unui bec, asta dacă nu e setat controlerul sa recunoască consumuri tipice de led.

Link către comentariu

25 minutes ago, F l o r i n said:

cele care nu dau erori  (dar si astea mai dau, in timp) sunt asa numitele can bus - care au rezistenta pe placa, pentru a simula consumul unui bec stock.

Alin, daca pui rezistenta separata sa fii atent unde o montezi. Se incinge si topeste tot in jur. La lumini in usi si picioare e greu sa gasesti o astfel de pozitie.

De aceea este buna varianta data de Florin cu canbus. Asa am si eu. Luate din china, le am de 2 ani, nu s-au ars si nici erori.

Acum, din experienta mea varianta cu rezistenta separata este cea mai buna, pt ca factorii de clima, frigul in special, nu influenteaza functionarea ledului. Cand da frigul, rezistenta canbus o ia razna.

Avand in vedere ca totusi luminile de picioare si usi sunt "la cald" tot timpul e ok pe canbus.

Link către comentariu

Încă nu sunt decis ce fac, o sa dau o tura prin magazine sa.văd ce găsesc. 

Link către comentariu

Are cineva idee daca se poate monta humidity sensor pe B7? Recent am cumparat un panou climatronic de CC din 2014 si era codat cu asa ceva iar dupa ce am citit ce poate face chiar suna folositor:

A special sensor system in conjunction with the control algorithms in the Climatronic reduces misting-up of the windows and enhances climatic comfort by managing the humidity levels inside the car.

From the data delivered by the humidity and temperature sensor in the base of the interior mirror, the Climatronic control unit calculates the dew point temperature of the air – that is, the temperature at which the air humidity would condense. An infrared sensor remotely measures the radiated heat on the windscreen, and calculates the window temperature. To prevent the windows from misting up, Climatronic regulates the volume of air projected on to the windscreen and, with the compressor switched on, also the air humidity inside the car. Relative humidity based on interior temperature can also be kept at a pleasant level.

Link către comentariu

Salut.

Cu ce LED-uri(un cod m-ar interesa) pot inlocui actualele becuri care sund la puddle lights?...in ideea de a nu da erori in bord.

Merci.

Link către comentariu

indiferent ce leduri montezi, nu o sa ai eroare pe bord.

Link către comentariu

în urmă cu 14 ore, identitate78 a scris:

Salut.

Cu ce LED-uri(un cod m-ar interesa) pot inlocui actualele becuri care sund la puddle lights?...in ideea de a nu da erori in bord.

Merci.

Salut eu am schimbat cu led cree can bus. Model bec W5W ca cel de pozitie. 

T10

Link către comentariu

Multumesc Florin.

Inca o intrebare te(va) rog...Centrala mea electrica suporta parbriz incalzit?

Am vazut intr-o lista ca trebuie sa inceapa cu 3C...

Address 09: Cent. Elect. (J519)       Labels: 3AA-937-087.clb
   Part No SW: 3AA 937 087 F    HW: 3AA 937 087 F
   Component: BCM PQ47 M    421 0464  
   Revision: BA421001   

L.E. Multumesc @CiprianChiriac Poti sa imi spui te rog de unde le-ai achizitionat?

Modificat de identitate78
Link către comentariu

Gasesti pe la hipermarket-uri magazine tuning .eu am comandat din china direct a durat 1 luna .cauta si pe sit-uri de anunturi din Romania gasesti.sa fie ca in poze de preferat cu leduri doar pe o singura parte ca in poza

Screenshot_2016-11-16-09-40-27.png

Link către comentariu

22 minutes ago, identitate78 said:

Multumesc Florin.

Inca o intrebare te(va) rog...Centrala mea electrica suporta parbriz incalzit?

Am vazut intr-o lista ca trebuie sa inceapa cu 3C...

Address 09: Cent. Elect. (J519)       Labels: 3AA-937-087.clb
   Part No SW: 3AA 937 087 F    HW: 3AA 937 087 F
   Component: BCM PQ47 M    421 0464  
   Revision: BA421001   

L.E. Multumesc @CiprianChiriac Poti sa imi spui te rog de unde le-ai achizitionat?

vezi pe BCM, daca ai pinul 23 in mufa T52B - cea de pe mijloc.

cu 3Cx - sunt la B6... care au centrala electrica - tu ai BCM.

Link către comentariu

18 minute în urmă, identitate78 a scris:

@CiprianChiriac Sigur vorbim de acelasi lucru? Poza ta difera de ce am gasit eu pe internet.

kit-lumini-sub-oglinzi-puddle-light-pentru-vw-15c4c2a8cfca07da94-0-0-0-0-0.jpg

Nu este necesar sa schimbi toata lampa ..mai ales ca schimbi una OEM cu una AM (china).Se schimba doar becul il dai jos pe cel cu filament si inlocuiesti cu led.Mult mai ieftin si mai original

Link către comentariu

Am inteles acum...lampa OEM are soclu de bec W5W.

Multumesc pentru detalii si lamurire.

Link către comentariu

Da are soclu pentru bec este din cauciuc tradi usor de el si iese din lampa.

-Pentru a desface lampa trebuie scos

-geam oglinda 

-carcasa oglinda 

semnalizator

dupa rabtezi oglinda si puddle lights este prins cu un surub

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare!

Am cumparat pentru montaj un pachet "footwell lights" cu led- fata si spate- m-am descurcat cu trasul firelor si montaj insa problema am intampinat-o cand sa fac conexiunea la pin 50, setul cuprinde 3 mufe - 1 pentru masa si 2 separate care ar trebui conectate in pinul 50 insa acolo nicicum nu incap cele 2 mufe....cineva sa-mi spuna unde ar fi problema?! si ce e de facut va rog.

Mentionez ca in VCDS am facut setarile necesare.

Multumesc anticipat!

Modificat de xadonnisx
Link către comentariu

Pai tu ai conectorul pe masina..trebuie doar sa adaugi pinul in el.

Link către comentariu

29 minutes ago, xadonnisx said:

Salutare!

Am cumparat pentru montaj un pachet "footwell lights" cu led- fata si spate- m-am descurcat cu trasul firelor si montaj insa problema am intampinat-o cand sa fac conexiunea la pin 50, setul cuprinde 3 mufe - 1 pentru masa si 2 separate care ar trebui conectate in pinul 50 insa acolo nicicum nu incap cele 2 mufe....cineva sa-mi spuna unde ar fi problema?! si ce e de facut va rog.

Mentionez ca in VCDS am facut setarile necesare.

Multumesc anticipat!

Care mufe, e un simplu pin , nu doua. Lampile se leaga in paralel si ai un "+" la 50 , mufa alba si un minus, pe caroserie.

Link către comentariu

Intrebare: butoanele de memorie a scaunelor ar trebui sa fie luminate la aprinderea pozitiilor? (gen sa arate cum sunt butoanele de ESP, start stop si celalalte)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!