Jump to content

Schema prindere caroserie de sasiu

calcaneu
 Share

Postare recomandată

Sa traiti si La multi ani !

Deranjez cu o rugaminte mare, pe care nu mi-a indeplinit-o varu goagal : tinichigiul are nevoie de o poza (schita) care sa ii arate unde sunt toate suruburile care tin caroseria de sasiu/podele.

Sunt explicate in volumul 6/7 din bugme, dar omul nu are calculator acasa , deci nu prea am cum sa-i explic ; o sa mai studiez ce mai trebuie demolat pt a da jos carapacea .

Multumesc !!

Dan.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

18 suruburi la praguri, 2 stanga 2 dreapta la napoleon, 4 sub bancheta spate, 2 in portbagaj in fata sub rezervor si 2 suruburi in spatele rotii spate, cate unul de fiecare parte. iti caut si o poza.

LE: am gasit si o poze. mai sunt inca 2 suruburi tot sub bancheta spate cumva "pe colt" ca sa zic asa. am uitat de ele.

am uitat sa precizez cele 18 subururi de la praguri sunt M8 iar restul M10. nu sunt 100% convins dar eu asa imi aduc aminte. sper sa nu fii gresit dar oricum nu prea aveti cum pune altceva...

in poza a 2-a arata unde vin suruburile din spatele rotii respectiv de sub bancheta, alea "de pe colt" si cele din portbagaj din fata. mare atentie ! nu uitati de garniturile dreptunghiulare atat in fata cat si in spate si de garnitura dintre sasiu si caroserie !!!

post-6468-0-99829300-1325000439_thumb.jp

post-6468-0-89998400-1325000477_thumb.jp

Modificat de sergiup
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!