Jump to content

Adaptare de la tractiune fata la integrala pe MK2


iZOTOPE
 Share

Postare recomandată

Am vazut ca se poate, dar, trebuie o cutie de viteze de la un syncro si puntea spate.

Intrebarea e cam pe unde tragi arborele cardanic??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate am citit eu aici sunt cam multe modificari si se pare ca piezi putin si din habitaclu daca am inteles bine sau numai din portbagaj...oricum intre a o face singur si sa iasa cum trebuie sau a cauta un syncro...aleg a doua varianta! E mai confortabila...

Ma gandesc ca intervin dimensiuni extrem de exacte in a face modificarea pe un golf obisnuit...din pozele prezentate si altele pe care le am eu ale unui golf normal trag concluzia ca nu se rezuma totul la a schimba puntea spate si a gasi locul pt cardan...mai trebuie foarte bine calculat si unde se "lipeste" exact ...noua punte!!

In plus, se pare ca syncro nu e altceva decat o "frectzie la directzie" scuze de expresie...departe de un offroad real, departe de capacitatea de a depasi obstacole de mediu extreme...si in plus de la syncro pana la fourmotion-ul din ziua de azi (daca nu gresesc) nu sa prea auzit nimic interesant si demn de remarcat intr-o discutie "auto offroad"! Parca nu e pt golf 2...eu folosesc un golf 2 la pescuit si ce e drept nu am mila pe unde trec cu el...tine piept destul de bine (am trecut si cativa km pe aratura si s-a tinut excelent) dar odata am mers cu un JEEP (nu conteaza marca) si am remarcat ce inseamna offroad...e cam departe golful de asa ceva, zic eu fie si syncro.

Pareri...pareri...pareri....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apropo....odata am vazut in TM o nebunie de Golf!!!

Era ridicat cam 30 CM mai mult decat astea normale si avea cauciucuri ca JEEP-urile..parea si masina mult mai zdravana (parca o facea mai mare sau poate chiar era nu-s sigur)

A mai vazut-o cineva?? Imi pare rau ca nu am avut atunci aparat foto la mine ca aveam si poze nebunie acuma...dar poate a mai vazut-o careva sau alta asemanatoare...

Aia chiar arata a offroad!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!