Jump to content

Ulei WURTH


mario1234
 Share

Postare recomandată

Am deschis acest topic pentru ca nu am gasit pea multe in legatura cu acest ulei...se gaseste destul de greu....in afara este destul de cunoscut...insa nu si la noi ....eu personal stiam de aceeasta marca dar nu stiam ca au si uleiuri auto...am aflat acum 6 luni ca au si uleiuri...si sunt fff bune..de la o persoana care aduce masini din Germania..as dori cateva pareri daca l-a folosit cineva...si daca a observat ceva imbunatatiri...consum...silentiozitate..etc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, intr'adevar WURTH comercializeaza niste produse foarte bune de la solutie de curatat uleiul de prin service-uri auto pana la spray-ul curatitor sau degripantul. Nu stiu de ulei auto, dar presupun ca se aduce pe comanda. Eu am lucrat la o reprezentanta si comandam produse pe care le-am mentionat mai sus. Uleiul nu stiu cat de ok este. Se poate verifica printr-un telefon .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt mai multe modele de pompe pe Golf 3. Daca ar spune codul motorului putem sa ii dam codul pompei dupa care poate cauta si pe net pretul acesteia. Cel putin, la tipul meu de motor ma ajunge pompa cam 800 lei.

Sorry, cred ca am raspuns din viteza la alt topic, poate fi mutat la "pompa benzina"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!