Jump to content

Vreau sa cumpar un B8!

GunX
 Share

Postare recomandată

Deci, conform audi.ro la TDI 2.0 motorul de 170 de cai este numai cu cutie manuala.

Asta inseamna ca cine vinde automata cu 170 de cai, minte sau i-a facut chip.

Deci trebuie sa ma decid : renunt la cai in plus si ma multumesc tot cu 140 cum am si acum, renunt la automata si raman cu manuala cum am si acum, sau plusez la impozit si consum si merg pe 2700cmc

Modificat de GunX
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este, cod motor CAHA. E adevarat ca nu prea vine si quattro si automata deoarece astepti foarte mult... Eu sunt pentru quattro si manuala.

Modificat de Razvan_SPD
Link către comentariu

Decat sa plusezi la impozit si consum si sa mergi pe 2.7, mai bine faci acelasi lucru si mergi pe 3.0 quattro :)

Link către comentariu

CAHA, manuala si quattro? Gasesti, dar sunt mult mai scumpe, sub 25.000euro cred ca nu le gasesti.

Link către comentariu

Pare bine intretinuta iar descrierea si lista de dotari este OK (adica ce zice in text se pupa cu pozele), dar lista de dotari nu este prea lunga...

Link către comentariu

Iepuremare, fara suparare, pretul corect al unei masini, e greu de precizat din poze.....poti estima doar fata locului, dupa o verificare atenta. Altfel, sunt doar evaluari superficiale.

In rest vb bine, km putini ...cei spusi - daca sunt adevarati, e o masina de care te poti bucura mult timp fata probleme.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am vazut masina si arata bine. Fara accident, revizii in Austria. Dintre ce optiuni imi doream nu are sensor de ploaie. In rest are xenon, sensor lumini, oglinda int heliomata, scaune incalzite, volan multifunctional, sensori parcare spate. Mai are si 2 raduri de jante de aliaj. Interiorul e ingrijit cu exceptia unei zgarieturi pe volan si schimbatorul care e putin uzat.

Am batut palma pe 17000 euro sub rezerva unei verificari tehnice amanuntite.

Mai am oarece rezerve cu privire la cei 17000. Tot mi se pare mult...

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Eu zic ca merita, daca-i verifici tot, inclusiv km. A fost luata din Romania, o serie de sasiu avem?

Link către comentariu

Avem, o sa incerc sa obtin tot istoricul masinii.

Late EDIT

Nu cred ca o mai iau. Nu are bluetooth, suport lombar si tempomat (pe care chiar mi le doream). Interiorul (volan si schimbator) este uzat. Parca si pretul mi se pare cam mare raportat la dotari.

Cred ca o sa mai caut.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Bluetooth si tempomat cred ca se pot monta ulterior, iar suportul lombar, mie cel putin, nu mi se pare atat de necesar. Eu il am si nu l-am folosit mai mult de 2-3 ori, si asta atunci cand mi-am dat seama ca am.

Eu cred ca merita banii, singura problema ar fi daca nu sunt km reali, avand in vedere uzura volanului si schimbatorului de care zici..

Link către comentariu

Arata foarte bine, roaga un coleg sa ti-o vada la Oradea asta ca sa nu bati drumul de pomana! Daca iti deduci si tva-ul este un pret foarte bun zic eu.

PS: Poate ai si posibilitate leasing...

Modificat de Razvan_SPD
Link către comentariu

Are scaunele alea chioare...am cam renuntat la ea din cauza asta de comfort. In plus am sunat si omul cand l-am intrebat ce are pe masina a zis ca nu stie ca ei au 100 de masini..pfff...

Maine o sa incerc sa vad ceva mai special ca dotari, este mult mai aproape de ce caut... http://www.autovit.r...-C21708002.html doar ca sunt cateva lucruri dubioase...km si grila cromata de pe bot...

Modificat de GunX
Link către comentariu

Nu doar grila, ci tot botul (inclusiv bara) sunt de S-Line (S4), in timp ce restul masinii nu e.

Link către comentariu

Ceea ce, daca n-a fost lovita, e un plus. Cum imi pot da seama daca a fost troznita frontal?

Link către comentariu

Masina arata aproape de full option, are pana si lane assist. Eu cred ca este la un pret corect.

Link către comentariu

side assist, nu lane assist, ala e altceva. De asemenea, pana la full option mai e cale lunga :)

Link către comentariu

Corect, side assist m-am incurcat in denumiri. Inafara de trapa, kessy si de acc nu vad ce i-ar mai lipsi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

quattro, trapa, acc, perdelute, high-beam assist, pachet sline int/ext, hill hold control, keyless entry, keyless go, bancheta incalzita, webasto etc :)

Link către comentariu

:) daca avea quattro nu avea automata :) full options e o vorba de samsari aburitori, doar optiunile pe care ti le doresti pe o masina sunt cele care conteaza.

Link către comentariu

Daca imi poate da si mie cineva pe PM un contact la cineva de incredere de la Audi Ro pt a verifica WIN-ul masinii, multumiri eterne!

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!