Jump to content

Mi-am luat MKI! YESSSS!

Mihnea_Ionascu
 Share

Postare recomandată

Salutare la toata lumea si sper sa fiu bine venit in comunitatea VW si in acelasi timp sa anunt ca am cumparat un MKI, an 1977 (pret 400 de euro, inmatriculat, nr. noi, din pacate VT expirata, dar nu-i problema), iar halul in care arata demonstreaza ca fostul proprietar nu a avut suflet deloc si nici rabdare. Acum este la doctor sa ii faca un bypass de la 1.4 benzina la 1.8 GTI, 16v, 139 CP. Modificarile de rigoare le va face bineinteles cel mai priceput om din Craiova (nu e reclama). O sa postez niste photo sa vedeti si voi si sa va dati cu parerea despre acest "old school" proaspat achizitionat, care mie imi place de mor. De asemenea oricine mai posteaza o sugestie, reclamatie nu e cu suparare. Astept cat mai multe pareri. O sa incerc sa postez de cate ori am ocazia si evident sa nu spun vreo mare porcarie:))

P.S.: Scuzati tricoul, dar acolo lucrez! :) Sper sa nu ma certati ca fac reclama mascata!! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. bine ai venit pe forum. :)

2. frumoase planuri ai pt el ( 16 v :) )

3. inmatricualta la 400 euro ? ..super... oricat de nasol ar arata masina... daca mai auzi de una tot pe la banii astia un pm pls.. sau un g2 tot asa inscris dar cat mai suptire posibil ... tabla sa fie buna la el restu pot sa lipseasca :)

4. si asta nu in ultimul rand sa te bucuri de ea si fara incidente neplacute.

pozele nu apar

Link către comentariu

Cine imi da rpd un sfat cum sa atasez poze?? :banghead:

<{POST_SNAPBACK}>

ok :) si eu tot mk1, si eu tot 16v :D

doar ca scirocco :rolleyes:

stiu un prieten care si-a luat g1 pentru acelasi lucru si acum

cauta caroserie ca e varza aia...

eu am cautat destul de mult pana sa gasesc un mk1 in stare acceptabila

Modificat de scirocco
Link către comentariu

Arata binisor. Sa ne vedem la un meeting de MK1-uri o data :banghead:

Link către comentariu

Maine o sa postez mai multe poze: interior, exterior si la sectiunea o poza pe zi ceva frumos cu MKI-uri din Germania de la mamicutza lor.

Multam mult pentru primire!!!

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si bun-venit pe forum! Cu tricoul ala o sa-l faci fericit pe @george! :P

Link către comentariu

..am avut tot timpul o slabiciune pt.acest model,poate datorita faptului ca prin '977 cind a trecut sor'mea pe acasa,a venit cu unul d'asta,culoare verde ou de rata.Ce fericit am fost cind m-a plimbat cu el.Imi plac f.mult cum arata cele cu arcuri scurte,si imi aduc aminte cu mare placere de cel care l-am avut eu.(acela era cabrio,alb,are acelasi nr.B50WSS)... Sa-l stapinesti sanatos si sa ai timp si alte alea sa faci o masinuta super faina din el!

Modificat de Derjenige33
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

super tareeeee

Felicitari omule esti super norocos :P

ce pot sa zic monteaza motorul cat mai repede si poate te vedem la o intalnire

p.s. eu am dat pe al meu 600 cand l-am cumparat

Link către comentariu

Acuma-i acuma: mai multe detalii. Sa vedetzi ce inseamna sa n-ai suflet pt. o asemenea masina si sa o tii in halul asta. Recunosc, kestiunea asta m-a ajutat foarte mult la negocieri, am plecat de la 700 de euroi :banghead:

Link către comentariu

Acuma-i acuma: mai multe detalii. Sa vedetzi ce inseamna sa n-ai suflet pt. o asemenea masina si sa o tii in halul asta. Recunosc, kestiunea asta m-a ajutat foarte mult la negocieri, am plecat de la 700 de euroi :banghead:

<{POST_SNAPBACK}>

:banghead: ...macelar?...

Link către comentariu

Belea masina...jos palaria....si eu vroiam de mult sa fac asta ,dar cu un oltcit ca are un pr 2 carb de alfa 33....

Link către comentariu

<{POST_SNAPBACK}>

arata binisor/bine masina cu putin timp si munca se poate face beton, daca nu gasesti material pt schimbarea tapiteriei interioare (nu scaune) incearca sa o schimbi ... cu musama de bucatarie, intoarsa pe dos, e beton eu asa am facut la fostul meu golf 1 pe care l-am vandut de fraier si acum plang dupa el, multa bafta la refecere

vezi ca pe fata se potrivesc rulmenti de dacia nova , iar la pret sunt subtiri fata de rulmentii vw,

la motorul pe care vrei sa/l pui schimba si fuzetele pe fata cu cele de diesel, sunt mai sanatoase si pivotii mult mai barosani

scuze e sfaturi da mi-a placut mult modelul asta de masina, eu am tras de o masina dasta 10 ani ,

ca idee pot sa-ti mai dau sfaturi daca nu te deranjeaza

Modificat de vios70
Link către comentariu

arata binisor/bine masina cu putin timp si munca se poate face beton, daca nu gasesti material pt schimbarea tapiteriei interioare (nu scaune) incearca sa o schimbi ... cu musama de bucatarie, intoarsa pe dos, e beton eu asa am facut la fostul meu golf  1 pe care l-am vandut de fraier si acum plang dupa el, multa bafta la refecere

vezi ca pe fata se potrivesc  rulmenti de dacia nova , iar la pret sunt subtiri fata de rulmentii vw,

la motorul pe care vrei sa/l pui schimba si fuzetele pe fata cu cele de diesel,  sunt mai sanatoase si pivotii mult mai barosani

scuze e sfaturi da mi-a placut mult modelul asta de masina, eu am tras de o masina dasta 10 ani ,

<{POST_SNAPBACK}>

Cum sa ma deranjeze! Nici vorba! Oricum, am bondarul la cel mai tare in VW din Craiova. In plus omul mi-a zis ca imi schimba absolut tot, inclusiv bara de stres alea alea.

P.S.: Orice sfat e binevenit! Multam anticipat!

Link către comentariu

arata binisor/bine masina cu putin timp si munca se poate face beton, daca nu gasesti material pt schimbarea tapiteriei interioare (nu scaune) incearca sa o schimbi ... cu musama de bucatarie, intoarsa pe dos, e beton eu asa am facut la fostul meu golf  1 pe care l-am vandut de fraier si acum plang dupa el, multa bafta la refecere

vezi ca pe fata se potrivesc  rulmenti de dacia nova , iar la pret sunt subtiri fata de rulmentii vw,

la motorul pe care vrei sa/l pui schimba si fuzetele pe fata cu cele de diesel,  sunt mai sanatoase si pivotii mult mai barosani

<{POST_SNAPBACK}>

:banghead: acum spune toata lumea k se potrivesc rulmentii de nova si eu am apucat de mi-am luat de G2... :banghead:

Link către comentariu

Mihnea,sa o stapanesti sanatos si sa facem impreuna multi KM impreuna cu masinutzele nou achizitionate :banghead: :banghead: :banghead:

Link către comentariu

uuu, daca pui un motor de 1.8 GTI in 16 valve pe batrana aia, la 700 de kile cat are, cam rupi soseaua sub tine :unsure: , sa o stapanesti sanatos.

apropo de GTi , am facut sambata trecuta *** cu un Golf 1 GTI ( motor de 1.6, si 110 cai), adevarul e ca in prima si a doua treapta l-am depasit, dar... cand tipu i-a dat a 3-a , a trecut pe langa mine ca un fulger :o , oricum m-am tinut la 1-2 metri in spatele lui :o , respect masinile astea :o

Link către comentariu

• 9 months later...
Mihnea_Ionascu

Domnilor, imi face o deosebita placere sa va anunt ca a inceput marea lucrare: tinichigerie + vopsit. Motor de 1.8 8V, 115 calutzi (asta este, pt. cel de 1.8 16v nu am putut sa fac rost de act vamal). Zic eu ca e de ajuns si asta. O sa postez cateva poze sa o vedetzi in starea actuala. In rest: am facut rost de 2 scaune RECARO impecabile de pe o JETTA, un set de jante RONAL (la numai 100 de iepuroi, second, dar nu conteaza pentru ca se reconditioneaza). Sunt in cautare de material de tapiterie, grila cu 4 faruri, set de clantze, incuietoare portbagaj + contact (toate pe aceeasi cheie,poate imi spune si mie cineva de unde se pot lua), stopuri, etc. Instalatia audio va fi de la HERTZ.

Si acum va rog sa postati si voi ceva pareri. Masina va fi albastra deschis, perlata. Cam cum ati vedea voi interiorul.

V-am salutat si kilometri multi fara evenimente. :P

Mihnea IONASCU

Poze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!