Jump to content

Headunit-uri aftermarket G4

corliceanu
 Share

Postare recomandată

Functioneaza atasat la Radio-Casetofonul original Beta sau Gamma. Se monteaza usor (nu trebuie decat sa scoti mufa din Beta sau Gamma, sa o bagi in VDO, apoi cablul care iese din VDO il bagi in Radio-Casetofon). Citeste mp3 si card SD de 1GB. Mie mi l-a cumparat cineva de la un magazin on-line din Germania. Mi se pare ca livreaza si in Romania. Nu mai stiu care este site-ul... pretul a fost de 169€.

Modificat de wiqed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Inginerul

28

• AlexBanu

18

• Marian

16

• nemet_tt

12

Da, asta cam stiam :)) ...dar vroiam ceva pareri la cald despre cum se aude...daca are dezavantaje, puncte slabe... :) Daca isi merita banii? Nu citeste si SD >1GB? de cand il ai?

Multumesc!

Link către comentariu

Am incercat cu 2GB si nu a mers. Eu am boxele standard ale masinii si se aude bine. Dezavantajele sunt minore de exemplu nu poti sa pui pauza... Eu ti-l recomnad daca esti hotarat. Il am din august 2007. Nu am avut nici o problema pana acum.

Modificat de wiqed
Link către comentariu

tot boxe standard or sa fie...Ma interesa calitatea redata de el - ma asteptam sa fie bina. Merci. Sunt hotarant dar as vrea sa gasesc unul avantajos :))

Cu ce vine in cutie? ca am vazut ca are 4 gaurele rotunde pt montaj...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Calitatea e inalta. Nu se aude cu f

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ce parere aveti despre un Panasonic? http://panasonic.ro/Produse/Radio-cd-playe...c1475n/366.html

Il are cineva? Daca da ce parere aveti despre el? Merita? Eu am gasit unul la 270 ron. Imi place ca e relativ in ton cu bordul, are afisajul central si e mai discret asa ca design si mi se apre mai finut decat alte aftermarket-uri. Nu are mufa de usb dar asta e...la banii astai pare ok? Nu stiu daca merita totusi? Se aude bine? Cum sta la capitolul radio...?

Nu prea am inteles ce egalizator are? ce setari de sunet se pot face? sau are doar treable si bass ? :)

post-17144-1207247638_thumb.jpg

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Stiu ca se poate. Iti spun mai pe seara sau maine, trebuie sa citesc manualul.

Noodles

salut..Deviez putin de la subiecti..am un golf 4 ce are car kit Nokia 6210..telu il am..il bag in car kit..imi arata pe display handsfree..si..sa va zic ce urmeaza...sunt sunat..se opreste muzica..raspund..tipul ``el`` vorbeste cu mine da eu nu il aud in boxele masini..si daca eu vorbesc el ma aude...am umblat in setarile cassului..am de ala cu casste si Cd...as fi tare multumit daca ma-ti ajuta...10x Mitza..Brasov..

Link către comentariu

• 1 month later...

Cam toate ies din bord mai mult sau mai putin. Numai cele OEM nu ies. Astea after..., au rama aia, iar sania pe care se baga intra in bord in asa fel incat atunci cand montezi playerul acesta vine iesit in afara, si nu e in linie cu bordul si clima :D

Poate sa incerci sa prinzi rama mai in adancul bordului astfel incat sa se fixeze si layerul mai in ras cu bordul.

Nu am incercat dar m-am gandit ca ar fi o solutie...A incercat cineva?

Link către comentariu

Vitezomanul

La acelasi player ma gandeam si eu, dar nu stiu sigur daca iese sau nu din bord. E totusi Blaupunkt ca si cele ce echipeaza Vw by default. Daca il iei mai uite-te totusi si in alta parte ca il gasesti mai ieftin si eventual asteptam pareri dupa ce il montezi.

Link către comentariu

stefan.adam

daca veniti diseara la intalnire la polivalenta o sa vedeti cum este montat un Pioneer DEH-2000MPB .....eu zic ca vine bine pe masina ...iar la culori...80% compatibilitate ...tinand cont ca are o alta nuanta culoarea albastra....f mica diferentza...si este destul de OK la pret si performante

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare. Intrebarea mea e putin in afara topicului, dar daca e vreo problema se poate sterge postul. Asadar:

In acest moment detin un Sony CDX-F5550 iar pe alta masina un Sony GT-620U

pe primul l-am montat cu greu..+subwoofer+amplif. si cabluri.

Se poate face mutarea Player-elor fara a muta "carcasa" din interior?

Link către comentariu

La ce te referi cand zici carcasa? Aparatele sunt la fel deci nu e nici o problema.

Link către comentariu

stiu ca nu m-am exprimat destul de clar, scuze.

Vreau sa mut playerele de pe o masina pe alta fara sa mai scot cablurile si tot(acele carcase de metal care se monteaza in locurile din bord difera?) .

e posibil sa fac transferul de HU direct? :)

Link către comentariu

am revenit cu solutia singur..DA a mers am schimbat doar playerele fara partea metalica(carcasa aceea ce ramane pe masina :) ) Am zis ca nu am ce strica..si am incercat.

se poate curata de praf un mp3 player? :Driver: (si cum anume: desfacere? suflare cu aer?)

Modificat de Brabus
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut! @Brabus - Depinde ce intelegi prin "a curata de praf un mp3 player". Daca te referi la stergerea laserului, este suficient sa-l stergi circular (CU MARE ATENTIE si fara a apasa!!!) cu un betisor din acela cu vata in capete, USCAT. NU folosi spirt sau alcool tehnic deoarece exista si lentile din plastic si se pot matui instant ! Spor la lucru! :)

Pioneer DEH-4000UB nu si-a montat nimeni pana acum? Am eu asa ceva si sunt SUPER MULTUMIT! Am sa revin cu poze si cu detalii.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa cum am promis, iata si pozele:

Desi in poze rosul HU-ului pare mult mai puternic decat al bordului, in realitate se potrivesc in proportie de 95% din punct de vedere al nuantei si al luminozitatii :)

PS: Stiu ca e nepotrivit Beta deasupra, dar am vrut sa pastrez macar partial aspectul bordului...

post-24952-1219830858_thumb.jpg

post-24952-1219830901_thumb.jpg

post-24952-1219830908_thumb.jpg

Link către comentariu

Exact acelasi pioneer 4000UB vreau sa pun si eu si as vrea sa stiu daca se aude bine si daca merita investitia sau se strica aspectul bordului?Am beta si cd simplu,sa le schimb sau nu?Ce parere aveti?

Link către comentariu

Dar unde sunt butoanele de radio cele de la 1la 6 la 4000UB?

Link către comentariu

Dar unde sunt butoanele de radio cele de la 1la 6 la 4000UB?

Memorarea posturilor se face cu butonul LIST plasat in stanga sus in jurul butonului de volum si anume:

-se cauta si se gaseste postul

-se apasa butonul LIST iar cu butonul de volum (care acum nu mai modifica volumul) se alege pozitia in lista unde vrei sa memorezi postul adica una din cele 18 pozitii (3 benzi a cate 6 programe)

-cand ai ales pozitia apesi butonul de volum perpendicular si ti apasat cam 3 secunde

-pentru iesire se apasa iar LIST

Ca sa schimbi posturile dai de butonul de volum pe directia sus/jos ca sa le schimbe consecutiv sau alesi inainte LIST apoi invarti de volum pana dai de postul memorat si apesi perpendicular pe volum pentru ENTER.

Sper ca te-am lamurit.

Link către comentariu

Ce as putea sa va zic... am incercat toate optiunile posibile...

- CD player OEM > toata lumea stie ce e cu el... daca ar avea si mp3 ar fi altceva.

- mp3 player pioneer deh2000MPB > nu mi-a placut... nu imi place cum se aude si in plus ca imi lipsesc unele optiuni de la RC original...

- mp3 player VDO (sau magazie VDO cu CD mp3 si SD card) > nici asta... pauze mari la schimbarea melodiei plus ca nu reia melodia de unde a ramas cand a fost oprit (mai bine un xcarlink) - mai tare ma enerveaza...am dat si o groaza de bani pe el, acuma sta aruncat pe undeva prin casa :P

- Xcarlink... pana acum sunt foarte multumit...cu toate ca are o mica problema (scoate unele beep-uri pe parcursul melodiilor <cica e defect....se face pe garantie dar eu am taiat cea de-a doua mufa...asa ca... :lol: >....rar dar e deranjant uneori). Nici acesta nu reia melodia de unde a ramas :P .

Acum am pus si CD player-ul original (nu imi placea gaura aia in bord cu toate ca era foarte utila), si am conectat la mufa pentru CD Changer xcarlink-ul. Bineinteles k trebuie sa nu imi functioneze mie ceva..... cand apas pe next track la RC sare xcarlink-ul din 2 in 2 melodii.... innebunesc.... dar acum xcarlink-ul reia melodia de unde a ramas la oprire....

Nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai cumpar. Stiu ca vreau neaparat RC original (Gamma + 4 difuzoare). Dar ce fac cu restul???

Link către comentariu

... Stiu ca vreau neaparat RC original (Gamma + 4 difuzoare). Dar ce fac cu restul???

Asa ceva?Eu sunt foarte multumit.

post-12725-1220543951_thumb.jpg

Link către comentariu

Exact asa ceva am acum. Dar vreau si mp3. As da orice sa mearga Xcarlink-ul asa cum trebuie pe mufa de la CD Player. Cumpar alt Xcarlink daca trebuie. Daca pana la urma nu se poate.... cu durere in suflet, scot CD playerul si las RC + xcarlink. Si ma fac iar cu o gaura in bord :lol: :lol: :lol:

Modificat de costelzb
Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!