Jump to content

Se poate inlocui RNS 300 cu MFD 2?

vwfanatic
 Share

Postare recomandată

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radu8080

17

• F l o r i n

16

• giovani20x

15

• D@ny

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

am vazut pe you tube dar nu eram sigur

RCD nu are bluetooth incorporat, se adauga un modul suplimentar.

Si da, afiseaza senzorii asa:

http://www.google.co...9QEwAg&dur=3088

este vorba despre chestia aia in partea dreapta in care se pune telefonul? pentru ca am cumparat una de pe ebay

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tocmai am venit de la reprezentanta, geamul ma costa 165 euro si rns510 -ul 2668 euro fara tva

Eu am dat pe geam Saint-Gob. la AGER Service 150 lei si 50 lei montajul - total 200 lei. Daca ai CASCo, nu te complica insa - mergi la reprezentanta.

Modificat de pronet
Link către comentariu

tocmai am venit de la reprezentanta, geamul ma costa 165 euro si rns510 -ul 2668 euro fara tva

Eu am dat pe geam Saint-Gob. la AGER Service 150 lei si 50 lei montajul - total 200 lei. Daca ai CASCo, nu te complica insa - mergi la reprezentanta.

am uitat un amanunt , sunt in spania, si ca o paranteza militienii de aici spun ca dupa " lucratura" hotii sunt marocani, deci e vorba de reprezentanta de aici

Link către comentariu

am vazut pe you tube dar nu eram sigur

RCD nu are bluetooth incorporat, se adauga un modul suplimentar.

Si da, afiseaza senzorii asa:

http://www.google.co...9QEwAg&dur=3088

este vorba despre chestia aia in partea dreapta in care se pune telefonul? pentru ca am cumparat una de pe ebay

Chestia aia e legata de un modul aflat sub scaunul pasagerului.

Link către comentariu

bine ca la noi in tara nu avem marocani! nu am auzit sa se sparga geamurile la b6 pentru rns la noi in tara! se prefera poate formatele vechi de casetofoane si mp3.
Link către comentariu

s-au spart passaturi si in romania pt rns. erau doi colegi care se plangeau de asta si daca am aflat ca unul e in spania, clar al doilea e in romania, deci se "lucreaza" si la noi. urat lucru. eu am auzit ca in spania, acei oameni care vor sa faca rau, daca nu gasesc nimic de furat sfasie tapiteria sau toarna ulei pe ea si pe bord.

Drive safe!

Link către comentariu

in aceiasi noapte au spart un tiguan , turan , golF, si un tuareg toate noi pana in 2000km, le-am si vazut la reprezentanta la pus de geamuri, ma pot considera norocos, era profesor hotul mai ales ca nu mi-a taiat mufele, pe celelalte masni le-au devastat urat, si de la toate a furat aceilasi tip de scula.

Link către comentariu

Salut. Stiti cumva daca exista vreun CD/DVD cu harta Romaniei pentru RNS300 sau daca il pot lua de undeva?

Link către comentariu

@jeanbacuta si eu caut un cd cu orice harta pt RNS300. negasind de atata timp am facut investigatii si am aflat ca rns300 a fost facut doar pt tarile BeNeLux adica Belgia, Olanda si Luxembourg si in consecinta si harti pentru aceste tari. am intrebat si oficial la reprezentanta in Romania si nici nu au auzit de asta. Pe mine ma intereseaza un cd cu acele tari macar pentru a activa busola si face ceva modificari. ai idee? ai cumva de vanzare? :D

Tks!

Drive safe!

Link către comentariu

totusi nu inteleg ceva..dupa ce sparge geamul cum intra in masina? portiera nu se deschide pe dinauntru doar! au asa de lungi miinile? ca sa intri pe geamul spart plin de ceoburi e iarasi dificil..

Link către comentariu

a scris colegul mai sus ca i-a stricat tapiteria deoarece s-a asezat pe scaun pe sticla, deci da, intra in masina peste cioburi si apoi scot rns-ul.....

Link către comentariu

a scris colegul mai sus ca i-a stricat tapiteria deoarece s-a asezat pe scaun pe sticla, deci da, intra in masina peste cioburi si apoi scot rns-ul.....

exact asa au facut la mine , noroc ca am huse la scaune. si o poza de la locul faptei....

post-111912-0-73471500-1347710771_thumb.

Link către comentariu

stiam ca sunt codate aparatele si doar de la reprezentanta se poate afla codul eventual. si la astea se pot sparge codurile ca la casurile generatie veche de pe b5? si eu vroiam sa schimb rns 300 cu un rns510 cu navigatie si ecran mare color dar cind citesc astea zic sa ma las pagubas ca nici casco nu am. aparatele cu navigatie si ecran mare in mod sigur atrag hotii si mai si...

Link către comentariu

Offtopic: exagerati! Daca s-au spart doua auto nu inseamna ca este vanatoare de RNS-uri. Este deplasat sa spui ca nu iti iei lucrul x de frica sa nu fie furat.

Un RNS este net superior oricarui sistem oem si merita fiecare cent.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

mi -am luat alta scula, evident nu originala, si am o intrebare, in foto se vad, o mufa ,doua cabluri pt antena radio un cablu pt gps si inca unul care atarna in dreapta, stie cineva pentru ce este?

Link către comentariu

te referi la intrarea pt Ipod ?

daca nu, studiaza un pic manualul aparatului....

Link către comentariu

Am cautat pe tot netul si in manual dar nu -mi dau seama de la ce este firul ala

Link către comentariu

@radu8080, descarca poza pe PC fa o editare cu Paint si pune o sageata catre cablul care te intereseaza. Apoi posteaza poza pe forum si asa poate cineva te va lamuri.

Link către comentariu

exact asa au facut la mine , noroc ca am huse la scaune. si o poza de la locul faptei....

te referi la intrarea pt Ipod ?

daca nu, studiaza un pic manualul aparatului....

@radu8080, descarca poza pe PC fa o editare cu Paint si pune o sageata catre cablul care te intereseaza. Apoi posteaza poza pe forum si asa poate cineva te va lamuri.

ma intreb daca nu o avea legatura cu senzorii de parcare

post-111912-0-82901400-1349978021_thumb.

Link către comentariu

Din ce vad eu, are o eticheta pe el, si pare un pin sau o masa ce avea in capat un fel de saiba si e rupta cumva. Dupa culoare (negru) este masa.

Link către comentariu

cit ai dat pe aparat si daca are cod de blocare sau nu. pui si o poza cu el?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!