Jump to content

Se poate inlocui RNS 300 cu MFD 2?

vwfanatic
 Share

Postare recomandată

Salutare

Sunt destul de nou pe aici si de asemeni un posesor de VW nu de prea mult timp.

Vreau sa inlocuiesc Unitatea ce o am pe masina si anume un RNS 300 cu un MFD2 si sunt interesat sa stiu daca este o compatibilitate completa cu comenzile de pe volan, magazia de cd etc.

Am cautat pe forum dar nu am gasit informatii legate de acest lucru, sau poate nu am stiu eu ce sa caut.

Va rog cei care aveti habar sa imi explicati si mie daca este posibil sa fac acest schimb fara sa imi afecteze functionalitatea vreunui lucru. Sau sa imi oferiti un link unde pot afla mai multe detalii despre acest schimb.

Masina este un Passat variant 2007.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radu8080

17

• F l o r i n

16

• giovani20x

15

• D@ny

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sal.,

Da se poate dar nu-ti recomand sa faci acest lucru, deoarece pe MDF 2 nu exista harta Romaniei si daca e din prima generatie s-ar putea sa ai surpriza sa nu citesca mp3.

Daca chiar vrei sa pui o navigatie cu ecran mare pune RNS 510, nu ai sa regreti.

Detalii gasesti in topicul de aici :

O zi buna.

Link către comentariu

Man din cate stiu io nici al meu nu are o harta actualizata, mai exact nula si pe langa asta nici nu poate fi facut un disc pirat cu harti actualizate.

Versiunea de MFD 2 ce am gasit-o io la "baieti" este cea care citeste DVD-uri ceea ce, cred io, implicit citeste si MP3. Mai mult de atat pentru acet model de navigatie am aflat ca se poate face disc piratat cu hartile actualizate.

Din cate am citit io pe topicul ce mi l-ai trimis RNS 310 - RNS 510 nu sunt tocmai compatibile cu CAN-ul masinilor de pana in 2008 si pot aparea probleme.

Asa cum am scris si in primul meu post pe mine ma intereseaza daca pot sa fac io schimbul linistit fara sa am probleme cu computerul masinii, comanzile de pe volan sau magazia de CD-uri. Si de asemeni daca se potrivesc mufele in totalitate pentru ca nu am desfacut niciodata consola masinii si habar nu am cum arata mufele de acolo.

post-19391-0-81010300-1318063689_thumb.j

Modificat de vwfanatic
Link către comentariu

Sal.,

Man eu am passat-ul tot din 2007 si am facut rost de un soft pentru RNS 510 versiunea 2660 care nu face probleme cu modul-ul can gateway (aceasta fiind problema de care spui tu) .

Sfatul meu este sa faci tot posibilul sa iei un 510 si de adaptari si soft te pot ajuta eu cu inca un baiat.

Vino duminica de la 11.00 la Ambasador in Gradina Publica si discutam acolo .

O zi buna.

Link către comentariu

Sorry man, dar eu nu ma aflu in tara si din pacate nu ne putem intalni. Oricum iti multumesc pentru interesul tau.

Link către comentariu

• 9 months later...

cred ca aici pot intreba ceva legat de navigatia RNS 510 . Voi puteti viziona videoclipuri pe aceasta navigatie? daca da cum ? daca nu puteti viziona aveti ceva idei ? e cam nasoala chestia asta pui DVD pe masina si il folosesti doar pt. navigatie

Link către comentariu

Te referi cumva la vizionarea videoclipurilor/filmelor in mers? Daca da, atunci trebuie activat VIM (video in motion). By default, fara modificarea mentionata, unitatea nu permite vizionarea filmelor decat in stationare sau parca pana la 5-10km/h din motive lesne de inteles - siguranta traficului.

Link către comentariu

si cum se activeaza acel VIM? acum citeam tot aici pe forum despre rns 510 .. ziceau baietii ca trebuie inversate sau scoase ceva mufe...

Link către comentariu

Te referi cumva la vizionarea videoclipurilor/filmelor in mers? Daca da, atunci trebuie activat VIM (video in motion). By default, fara modificarea mentionata, unitatea nu permite vizionarea filmelor decat in stationare sau parca pana la 5-10km/h din motive lesne de inteles - siguranta traficului.

@pronet - imi poti spune te rog cum as putea vedea filme/clipuri in mers? Ti-am dat si PM.

Multumesc!

Link către comentariu

Nu stiu de mufe scoase sau inversate, ci doar ruland un program de pe CD/un script - practic se flash-uieste unitatea si se scoate protectia de la valoarea setata by default de la 5mph la 255 mph.

Link către comentariu

Mersi, am citit si PM-ul, deci imi pun pofta-n cui decat sa pun script-ul acela si pe urma sa nu imi mai mearga unitatea.

Link către comentariu

Nu am spus ca se strica unitatea, ci ca poate exista acest risc - sa se brick-uiasca.

Link către comentariu

uite am incercat ieri si pe loc niste cd`uri cu videoclipuri si nu imi merg imi da cd eror... ai idee ce formate citeste? sau sa am eu o problema la navigatie? masina ii din luna 3 anul 2009 nu am habar ce versiune am pe navigatie...

Link către comentariu

Atentie! MFD2 nu citeste MP3. Nici cea cu CD nici cea cu DVD.

Link către comentariu

eu zic ca vb de RNS.... sperand ca nu de RCD... ca masinile sunt 2009... deci nu e vb de MFD2.

Link către comentariu

RNS510 citeste mp3 in navigatie in magazia de cd`uri nu merg mp3`urile ... ideea era ca nush ce format merg videoclipurile sau cunoasteti pe cineva prin TM care poate sa`mi faca un update de soft?

Link către comentariu

Salut!

@benilika

Aici ai citit???? La postul #207 sau #208 cred ca iti si explica exzact cum sa faci

O zi buna

Modificat de simplu_dj
Link către comentariu

eu zic ca vb de RNS.... sperand ca nu de RCD... ca masinile sunt 2009... deci nu e vb de MFD2.

Eu i-am raspuns initiatorlui topicului care intreaba despre RNS500 (MFD2) si care este sub impresia falsa ca citeste MP3.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

o intrebare pentru cine are vreo idee. Cat costa un cd original la vw cu update pt. navigatie ? am masina din 2010 si sunt f multumit de cum merge navigatia in tara ma gandesc ca dupa un update vede si mai multe stradute .... am inteles ca dupa update vede si usb de 8 GG

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare

Azi noapte nocmai mi-au spart masina ,pagube geam lateral sofer, si RNS 510 OEM. Intrucat nu mai am de gand sa-mi cumpar vreo scula cu dvd ,vreau sa va intreb ce radio mi s-ar potrivi in loc, care sa afiseze alb negru senzorii de parcare, mp3 si atat?

Link către comentariu

rcd 310.

Esti al doilea vaduvit, de RNS-ul de pe masina..... saptamana asta, i-au mai furat-o si altui coleg.

Link către comentariu

de aia nici nu mai dau banii pe vreo mare scula ,ca sa nu -mi mai sparga masina, apropos un geam lateral stanga sofer cat m-ar costa?

Link către comentariu

SH - original - suna-l pe Sapsu - 0765450811.

Da, si eu am vrut sa-mi pun - pe asta care o am acum, am RCD310 - dar nu cred ca mai fac pasul asta, chiar daca am casco la ea....

Link către comentariu

tocmai am venit de la reprezentanta, geamul ma costa 165 euro si rns510 -ul 2668 euro fara tva

Link către comentariu

pentru florin,vreau sa te intreb daca se pot conecta senzorii de parcare la rcd-ul tau, si daca are bluetooth

Modificat de radu8080
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!