Jump to content

Probleme instrument cluster / ceasuri bord

terente
 Share

Postare recomandată

Robertvictorthree

Salutare, vin cu urmatorarea intrebare: oare se poate face ceva in sensul de reparatie pentru ceasul ce indica nivelul combustibilului?🙏

Indica eronat in sensul de mai mult.

IMG-20241115-WA0017.jpg

Modificat de Robertvictorthree
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceasuri Jaeger, nu tine reparatia, recomand inlocuire cu VDO uri.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare. Vin si eu cu problema nerezolvata la lumina ceasuri golf 5 2007. cald afara nu se mai vede. Am schimbat displayul

cu un alt display functional de pe alte ceasuri si e identica problema. sa fie oare de la ledurile din spatele display’ului ? 

Link către comentariu

Daca pun ceasurile ce le’am luat din dezmembrari pe masina , doar sa le alimentez cu curent ( sa pun contact ) pentru a verifica la cald daca display’ul e ok, se poate intampla ceva rau ? 

Link către comentariu

Da, o sa pierzi setari de baza la senzori esp și servodirectie, precum și codarea pompei abs.

Trebuie sa îți faci backup, dupa care sa refaci codarea și setările de baza. Asta daca te pricepi și ai cu ce

Link către comentariu

am inteles. nu voi face asta atunci. incercam sa gasesc cauza. am luat alte ceasuri din dezmembrari si am schimbat displayul si aparent tot asa mi vede lumina, stearsa.

ar fi 2 cauze. ledurile din spatele displayului sau si displayul de la ceasurile din dezmembrari e defect ca al meu si ar trebui inlocuit cu unul nou. 

specific ca dimineata la 10 grade se vede perfect displayul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!