Jump to content

Stop frana luneta


B`real
 Share

Postare recomandată

Salut !

Stie cineva cum se schimba becurile de la acest stop si ce fel de becuri sunt ?

Am scos niste capacele de cauciuc din interiorul hayonului, dar sunt niste plastice foarte rigide pe interior si nu stiu ce abordare sa aplic ( sunt sau nu niste parghii pe acolo sau doar prin forta pura) .

Masina este cea din semnatura.

Multumesc mult !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cate stiu, lampa de frana de pe luneta are leduri la toate masinile. Asta este singura lampa de pe luneta=geam din spate.

Daca am gresit si nu sunt LED-uri ci becuri, mai bine nu mai inlocui becurile ca se vor arde din nou. Pune LED-uri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am idee ce sunt acolo. Vroiam doar sa scot banda aia dar nu prea stiu cum sa procedez. Si nu la toate masinile sunt leduri. Un prieteni cu un Megane din 2003 avea un singur bec ( foarte ciudat ca forma) pentru toata banda aia de stop ( Si a ascultat sfatul tau pentru ca si-a pus leduri).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salut,

Si eu am problema asemanatoare, doar ca eu am Altea. Dar e vb de acelasi lucru, nu e un singur bec sunt mai multe, la mine e ars doar unul, altfel nu s-ar explica de ce nu se aprinde nimic pe o bucatica de 1,2 cm si in rest sunt aprinse. Daca te uiti mai atent o sa se si vada ca sunt mai multe becuri. Nu cred ca sunt leduri. Am incercat si eu sa umblu pe unde se duc firele de la hayon la becuri dar nu am avut nicio sansa, am scos piesa aceea de plastic si intradevar iese f greu si cu fortare, are niste piedici pe toate laturile. Banuiala mea e ca stopul e bagat prin afara prin fortare si ramane acolo, daca il scoti cred ca scos ramane si vei avea nevoie de altul nou cu tot. Acum ramane de vazut daca merita doar pentru un bec lipsa sa schimbi tot stopul sau astepti sa se mai arda cateva...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Din cate am observat eu la Altea, stopul iese din exterior prin apasare si tragere laterala. Intre tabla si plastic exista o garnitura care, in cazul meu, este "coapta" si a trebuit sa fac o "tiganie" pentru a fixa stopul pana cumpar altul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stopul este din leduri ci nu becuri, se scoate asa cum si B'real zicea(din interior spre exterior), merge cam greu dar mai bine incet fara sa se rupa ceva; din exterior nu se poate trage de stop.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!