Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

Ma gândeam la ceva peste Ate ... ca si performante .

Link către comentariu

Ce visez noaptea. ...[emoji4]

Se pare ca mai urmează un upgrade !

Link către comentariu

Si eu am mers pe discuri ate si placute textar si e ok.

Link către comentariu

Si tu ii spui nevestei ca nu ai mai facut nici un upgrade,ci erau deja acolo chestiile!?:)) (...ca sa mai scapi din cand in cand)

Link către comentariu

Ba da :)

" cum iubire , ca asa rigida era masina si pana acum. Nu stii ca ea din fabrica sta asa bine pe curbe..? Nu-i asa ca e tare ? " :))

Link către comentariu

Urmează schimbul de ulei ..normal la 10.000 km , curatare filtru K&N si discur+ placute fata Ate.

Cu ocazia asta montez si bara de stabilizare.

Si..surpriza urmează , nu are legătură cu cele de mai sus :)

post-42428-14319653169892_thumb.jpg

Link către comentariu

That's what i'am talking about ! :)post-42428-14319686350918_thumb.jpg

Furtunele noi Hell de la colegul Darius ! Mulțumesc!

Link către comentariu

Chiar ca asa stiam ca le zice :)post-42428-14320198480466_thumb.jpg

Au si venit !

Link către comentariu

Au venit și discurile si placutele fata Ate . Vineri le pun sus împreună cu bara de la H&R.

Furtunele raman pentru săptămâna viitoare pentru ca am dat comanda de conductele si furtunele de frana de dupa puntea spate. Care ajung pana in etriere.

Link către comentariu

Felicitari pt felul cum o intretii ! Poate ar fi bine sa pui si ceva preturi/link de unde ai luat pt cei cu mai putin timp/pricepere daca e voie.Spor si poze ! 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mulțumesc!

M-am obișnuit sa îmi iau piesele de la un magazin de profil din Brașov, discut cu ei pe mail... tac pac ..comanda :)

Trebuie sa stii ce vrei in primul rand, apoi cu seria de sasiu afli tot ...

Din experiență zic ca e ok sa se facă macar o constantare la 6 luni ...

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Stai linistit Florin,ca daca masina e veche garantat bagi bani in ea,si la Golf,in special 4 lista cu imbunatatiri,modificari zici ca numa nu se termina,sincer asta e singurul lucru RAU care ma enerveaza la masina :) cand crezi ca ai terminat cu ce ti-ai planuit,intri pe forum,etc si vezi ca x si y si-au pus asta si aia si cum de tu nu te-ai gandit la asa ceva?....si incepi iar ;)

Link către comentariu

Lista cu " upgradeuri" tine de fiecare. in cazul meu nu pot spune ca am avut multe cheltuieli pe partea tehnica. ( estimez costurile cam la 25-30% din totalul cheltuielilor )

Link către comentariu

-montat bara de stabilizare

-montat discuri si placute fata

-schimbat ulei si filtru (Motul)

-schimbat pivoți Trw (preventiv pentru ca oricum am schimbat tot pe fata)

Problema: trebuie sa fac directia :(

Link către comentariu

Cam da dar o poti lasa putin sa se aseze.

Link către comentariu

Cred ca nu am depășit 50 km/h. Totul ok, fara vibrații etc.

Nu cred ca merita, cum am făcut înainte, de 3 ori prețul pentru Ate P. Si plăcute Ate Ceramic. Pe interior nicio placuta nu calca bine.

Flavius, deocamdată nu abuzez.

Link către comentariu

Sunt curios dupa rodaj daca se simte o imbunatatire notabila. Nu am inteles ce ai vrut sa zici mai sus, ca nu merita pretul mai mare Ate power disc?

Link către comentariu

Nu prețul mai mare...ci de aproape 3 ori prețul unui set normal.

Dupa plimbarea din seara asta, am remarcat ca si asa, nerodate, tin foarte bine.

Link către comentariu

Azi am scos-o iar la plimbare ... sunt mai interesante sensurile giratorii acum  :D

As incarca sa pun si pe spate bara de stabilizare...sa vedem ce gasesc...

Link către comentariu

Fara aglomerație, mers încet prin oras ....

Temperatura marree !!!post-42428-14329204629734_thumb.jpg

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!