Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

Capătul de planetara e complet. .cu burduf, coliere etc. Ce stiti, sunt ok sau trebuie burduf original si coliere? Citisem ceva de genul pe forum. ..

Link către comentariu

De ce trebuie original, în afara de preț? Dacă e thermoplastic și îl montezi ok ar trebui sa nu ai probleme.

Link către comentariu

Salut !

Da..mergeam la București si de acolo la socrii in Bz

Paste fericit tuturor !

Ps : am pus deja lămpile noi [emoji8]

Link către comentariu

Azi am remarcat ca acel huruit ce credeqm ca e de la rolele de accesorii ( le-am si schimbat ) inca persista :(

Am dat jos capacul de la distribuție si se pare ca e de acolo ...curelele par ok, am încercat rolele sa vad dc au joc....nu am depistat.

Sper sa pot ajunge la Bv în regula.

In toamna facea 4 ani (40.000km) si urma sa fac schimbul atunci...

Link către comentariu

Ma tot gândesc. ..se poate auzi huruit de rulment din alta parte ? Se aude in partea de sus a motorului. ..as putea jura ca de pe la distribuție, mai poate fi altceva ?

Link către comentariu

Posibil sa fie vreo rola de la distributie dar cati kilometri ai cu distributia?daca dai capacul jos si motorul merge se aude.

Link către comentariu

Am confirmare de la service.

E pompa de apa. Trebuie sa fac toată distribuția.

Link către comentariu

Ala la care ai schimbat rolele nu a stiut sa-ti spuna ca defapt nu de acolo vine acel sunet ?

Link către comentariu

Se pare ca nu. ..

Am comandat piesele si am făcut programare pentru maine. Ma duce aproape 1000 lei.

Kit Continental , pompa de apa Hepu si 3 l de antigel Hepu.

Link către comentariu

Ce atent mai ești. ..nu e cartea mea [emoji6]

Unde ai fost sa ti-o faca ?

Ad garage Buzau
Link către comentariu

Prima data am vorbit la ei.

Dar trebuia sa stau la socrii pana pe marti 21.04.2015 ca sa se apuce de ea.[emoji17]

Link către comentariu

Ieri s-a rezolvat cu distributia, masina merge ok acum, a trecut testul de aproape 200 km.

Din pacate nu termin cu investitiile :  dupa ce acum 2 saptamani am schimbat culisele de pe spate, cu furtune si lichid de frana, am constatat ca atunci cand apas pedala de frana parca mi-o "arunca " inapoi.

Am zis ca e clar , nu s-a facut bine aerisirea.

Ieri i-am rugat pe baiestii de la Buzau sa faca si treaba asta, pedala tine acum mai ok si sus, ca inainte .

Concluzia : discuri ovalizate pe spate, fata e ok, nu face figuri volanul.

Curios e ca s-a intamplat dintr-o data, nu abuzat de ea si nu am spalat-o dupa....totul dupa vizita la service. Oare nu mergeau cum trebuie franele pe spate, si odata cu schimbul de culise..si-au dat arama pe fata " ?.

Cred ca pun direct Ate Powerdisc + Ate Ceramic , nu cred ca are rost sa fac upgrage la 256mm....

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

vezi sa fie montate corect, sa nu fie ceva mizerie pe butuc si tine discul inclinat,.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!