Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

Si eu pot sa confirm ca sunt foarte grele. Am ridicat o Santa Monica si pe urma una BBS pe 18 si e foarte mare diferenta (mult mai usoare 18). Eu pe ale mele le-am stricat rau pentru ca nu aveam experienta... in rest arata foarte bine si daca stii sa ai grija de ele, eu sunt pentru :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Florine, cantareste-le pe actualele si vei vedea ca nu e asa de mare diferenta.

Eu cu piticii mei, pune pe fata 205/50/17 si afecteaza foarte putin spre deloc trecerea la 17.

Link către comentariu

Costuri suplimentare la RAR, anvelope mai scumpe, masina mai rigida, mai puturoasa.

Tu stii mai bine :icon_thumleft:

Link către comentariu

Florine

195/65/17~=205/60/15~=205/55/16~=205/50/17~=225/45/17 conversia acceptata e undeva sub 2% (http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html pentru verificare)

la 1.6 nu stiu daca iti trec si 17 in carte dar poti incerca. Din "oficiu" 100% nu are si 17. ITP-ul se face cu roti de iarna :D

Link către comentariu

the story :

- eu am un singur set de jante 16 '' si doua seturi de anvelope iarma / vara noi

Am gasit pe cineva care accepta sa ii dau setul de anvelope de vara noi ( doar anvelopele ) + 500 lei in schimbul unui set de Santa + anvelope ok . Ar fo ok ca as ramane cu 2 seturi de jante din povestea asta...dar greutate, Rar ..etc...inca nu stiu 

Florine

195/65/17~=205/60/15~=205/55/16~=205/50/17~=225/45/17 conversia acceptata e undeva sub 2% (http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html pentru verificare)

la 1.6 nu stiu daca iti trec si 17 in carte dar poti incerca. Din "oficiu" 100% nu are si 17. ITP-ul se face cu roti de iarna :D

da stiu ca is apropiate...

Link către comentariu

Daca ai posibilitatea sa le montezi de proba, ai putea sa iti faci o parere si sigur te-ar ajuta dupa sa iei o decizie.

Link către comentariu

Florin.la rar te costa vreo 150 lei omologarea si daca sunt oem vw sanse mari sa le poti omologa.

Am avut amici cu jante de 17 pe golf 1.6 8v si nu au fost probleme.dar conteaza si rar-ul din zona.aici pot confirma cei de la intalnirile vw cj daca e cineva in cauza.

Cum zice Laur.testeaza-le daca poti si apoi vezi ce si cum.

Link către comentariu

Azi 04.05.2015 :

- schimbat furtune frana

- lichid de frana ATE Sl 6

- culise spate

- role si curea accesorii

post-42428-14281610127059_thumb.jpg

Link către comentariu

of...ce am uitat , luni/marti primesc un nou set de scaune. Gri si sport !  :D  In sfarsit...

Link către comentariu

pana la urma am 2 variante cu scaunele... normale sport sau Recaro

Ce ziceti ?

post-42428-0-77786900-1428248635_thumb.j

post-42428-0-76484600-1428248642_thumb.j

Link către comentariu

pai...pune in fata cele 2 recaro roz, si in spate pui pe cea din prima poza..presupun ca au si alcantara , nu?  :lol:

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Nu stiu de ce am impresia ca ne vrajesti si de data asta:))

Link către comentariu

Nici eu nu am apucat sa le vad . Sunt tot in folie.

E model sport pe gri.

Link către comentariu

Cum le-ai cumparat si nu ai apucat sa le vezi? pret?

Ce intelegi prin model sport? nu sunt Recaro?  model sport e un fel de doua feluri :D

Hai cu poze .... :))

Modificat de Bogdamn
Link către comentariu

Nu sunt Recaro , din păcate . Problema e ca imi trebuiau pe gri

Link către comentariu

Sport inseamna ca au acele aripioare laterale mai mari ca sa te tina mai bine in curbe :d

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!