Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

Le zice Hella RBBR(nu stiu daca asta e denumirea oficiala, dar asa mai sunt cunoscute). Da las' ca marti pun si eu folie pe ale mele si comparam. :P

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

am vrut eu sa pun,100 ron ma costa,am facut proba cu folia si arata super bine

Link către comentariu

Eu am dat 100 lei pe astea...:p

Link către comentariu

Hristos a Inviat! Vad ca nu te potolesti cu magazinele de piese auto :). Arata foarte bine. Sa le folosesti fara probleme. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Adevărat a inviat domnilor !

Ce sa fac...daca toate drumurile duc intr-un magazin de profil. .. :p

Link către comentariu

Hristos a inviat Florine!! E o melodie mai veche adicted a lui vali barbulescu ,pt tine a facut-o :)

Link către comentariu

Mai degrabă pentru noi toti de aici de pe forum. .. :lol:

Link către comentariu

Tocmai am descoperit ca mi s-a spart furtnasul de solutie parbriz care duce la hayon. E spart undeva mai sus pe stalpul stg spate.

Oare cu ce sa il inadesc?

Link către comentariu

Alt furtun cu diametrul mai mare si niste lipici.

Cum s-a spart?

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Nu stiu... de batranete sigur...

Ma gandeam la furtunasul ala transparent de la dacie, de avans parca...oare merge?

Link către comentariu

Vezi ce dimensiuni are

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Da o sa vad...nu ma ocup zilele astea de el ! Doar am șters apa din portbagaj si am scos mocheta la uscat. ..

Link către comentariu

Ar putea sa nu fie spart furtunul! Si eu am patit! Are acolo un cot de plastic si era iesit furtunul putin din el, curgea apa in portbagaj, umezea putin acolo dar venea si pe tasnitoare! A fost suficient doar sa il imping la loc! E cam mult de desfacut, mie asa mi sa parut.

Link către comentariu

Pai bănuiesc ca a trebuit demontata imbracamintea de pe stalp, unde vine prinsa si centura spate.

Link către comentariu

credeam ca ai vazut spartura, de aia am intrebat cum s-a spart, sare din cot...de spart era ciudat sa se intample (ma gandeam ca a frecat de ceva pana s-a rupt)

desfa capitonajul si vezi ;)  eu am patit sa imi sara iarna, undeva deasupra stopului 3 de frana

Link către comentariu

Imi curge de sus, din zona prinderii centurii spate...

Azi am implinit 170.000 km si suntem intr-o forma de invidiat :wub:

post-42428-13678619868737_thumb.jpg

Link către comentariu

ce mandra ii! si ce bine ii sade cu stergatoarele alea! :lol:

Link către comentariu

Ms, ms !

Ar mai avea nevoie de niste faruri si o prelungire de ed25 pe fata....dar usor usor...

Link către comentariu

La faruri si eu ma gandesc, dar parca nu le-as schimba pe ale mele. parca vad prea bine sa pun altele cu care as risca sa am diverse probleme! As da banii pentru faruri pe niste prelungiri fata, spate de V6 si niste tipsuri frumoase!

Link către comentariu

Mie imi place la nebunie. .. sotiei nu prea :rolleyes: ...daca mai pun si niste arcuri si fac Siriul, cred ca mi-o iau tare pe coaja!

Link către comentariu
chinto_boss_ro

Frumoasa masina mai ales culoarea, daca tot iti place asa mult actibildu de pe haion "cox" dc nu iti schimbi numaru sa fie chiar cox :D mie unu imi place "dai cox" :D

Si inca ceva daca tot ai asa culoare frumoasa la masina ar fi bine sa te gandesti sa ii faci si bandourile in culoarea masini, o sa arate mult mai bine.

Interioru ala gri, parca creste spatiu in masina si la a mea e tot gri imi place mult doar ca e foarte greu de intretinut trebuie spalat mereu. bafta 

Link către comentariu

Ms ms...ma gandesc, poate curat hayonul de orice inscriptie...

Pana atunci pun o poza mai misto cu spatele:

post-42428-13679401313219_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai o problema cu incuietoarea de la hayon. ..de mult timp face figuri si cred ca a fost singurul lucru nerezolvat:

-dupa ce trantesc hayonul, se aude motorașul de la inchiderea centralizata si imi incuie hayonul. Ca sa il deschid trebuie iar sa deschid toate usile de pe usa soferului. (Iarna am observat ca nu face figuri)...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!