Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

Dai prea mult pt oem so nu are rost.

Mergi pe Lemforder...

Ai montat observatorul ala?

Am vazut volan 4 spite îmbarcat in piele si nu arata chiar rau...

Grile bora 200 doar cele 2? Si dreapta?

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

pai dadusem 160 lei pe grila stg+centrala si am gasit si grila din drapta. o sa o primesc vineri. Oricum putin peste 200 toate.

Bratul nu am reusit sa il montez....m-am chinuit si ieri cu presa , dar nu am fortat - cum ziceai tu, presa forteaza pe duza...

Link către comentariu

Am primit si brațele aero.

Acum nu am lamele pt ele, si vreau sa pun ceva bun. La reprezentanta e 190 lei setul...am alta varianta buna care sa meargă la brațele astea?

Link către comentariu

Si eu am luat stergatoare de la colegul din linkul pus de virus. Sterg de nota 10 dar e o mare diferenta de aspect fata de bosch originale! Am ajuns la 70 de lei cu ele si bosch erau la 120 lei, si acum imi cam pare rau ca nu am luat bosch pentru 50 lei!

Link către comentariu

Voi aveti impresia ca daca sunt bosch este imposibil sa stearga aiurea, sa scartaie sau vor tine mai mult?

Link către comentariu

eu mi-am luat acum 6 luni unele de la reprezantanta  80 de ron Valeo , am avut reducere pentru vechimea carutii :)), si se comporta foarte ok , si pe spate am tot unul Valeo.

Link către comentariu

Ms frumos. ..cred ca o sa incerc.Tu le ai puse de mult timp?

eu mi-am luat acum 6 luni unele de la reprezantanta  80 de ron Valeo , am avut reducere pentru vechimea carutii :)), si se comporta foarte ok , si pe spate am tot unul Valeo.
80 / buc ? Sau?
Link către comentariu

nu zic ca sunt mai bune bosch! dar daca a luat bratele aero, sa puna si stergatoare bosch aero, sa fie treaba buna pina la capat, e prea mica diferenta de pret sa nu faca asta, parerea mea! Stergatoarele astea ce le-am luat si eu de pe forum, dupa cum am zis sterg perfect, dar is urite pe bratele aero, nici macar nu seamana cu bosch!

Link către comentariu

lamele noi de schimb si stergatoare vechi pe care le pui.

sau tot nou la in ceput (cost mare) si apoi schimbi doar cauciucul.

app cei care aveti bosch,valeo la cat timp le schimbati?

Link către comentariu

Pai...stii ca ma tot gândesc la cele noi oem...Sa vad ce reducere mai fac cei de la reprezentanta. ..

Care au cerc...astea oem aero?

Link către comentariu

nu stiu de astea aero , eu ti-am zis de cele Valeo, le-am luat  prin septembrie anul trecut ,  de la Elcar Gid Buzau si am dat 80-90 de ron cam pe acolo stiu ca au fost ieftine si bune :) , mi le-a montat un nene  ( ma descurcam si singur dar a insistat ) , si au pe ele un mic cerculet , e ... ala cand se ingalbeneste sunt duse , cele pe care le aveam pe masina inainte erau bosh , dar nu stiu daca erau oem sau nu.

uite iti fac o poza la ele cand ies afara sa-ti arat

Modificat de rusen
Link către comentariu

Bosch in sus, bosch in jos, cred ca ati uitat ca aceasta firma face de la electrocasnice la piese auto.

Link către comentariu
Bosch in sus, bosch in jos, cred ca ati uitat ca aceasta firma face de la electrocasnice la piese auto.

Asta asa e... :D

Link către comentariu

Si toate sunt bune... Poate confunzi cu TCM cu care incepi de la scarpinat intre dinti, imbracaminte, electrocasnice, pana la hartia de toaleta..

Am avut Bosch pe Bora si m-au tinut 2 ani. Nu sterg des geamul dar cand vreau sa-l stearg, macar sa se faca calumea.

Link către comentariu

Si toate sunt bune... Poate confunzi cu TCM cu care incepi de la scarpinat
intre dinti, imbracaminte, electrocasnice, pana la hartia de toaleta..

Am avut Bosch pe Bora si m-au tinut 2 ani. Nu sterg des geamul dar cand vreau sa-l stearg, macar sa se faca calumea.

Nu confund domnu' nimic, sunt mai invarsta decat tine dar inca ma ajuta memoria.

LE: si daca tot vorbim de "memorie" imi amintesc ca vazusem la cineva niste bosch aerotwin destul de noi care in momentul in care s-a racit putin afara faceau ca trenul in gara.

Modificat de virus
Link către comentariu

Sincer cele pe care le am acum, Bosch de 2 ani, indiferent ca era iarna / vara e nu le-am auzit. Si inca sterg bine. Doar noaptea pe vreme urata nu ma satisfac pe deplin. ..;)

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!