Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

probabil a oprit la zebra si cel din spate a vazut prea tarziu.

a pus frana si a tras stanga sa evite.

din ce vad, bara este si sparta dar se poate repara daca nu vrei sa o inlocuiesti si are "urechile" ok

Link către comentariu

Mai trebuia un galben si aveai steagul RO

Sa inteleg ca ai dat prioritate la pietoni si varu' din spate nu a fost deacord cu alegerea ta?

Link către comentariu

exact...dar era sotia la volan. S-a si speriat, era singura in masina.

Bara sta bine merci la locul ei, dar ganditi-va ca daunele lu' Nea Lentila sunt : bara fata, aripa fata, usa fata. Asta din urma nici nu i se mai inchidea bine...( Mazda 6 )

Apropo... imi tot amintesc ca traiesc in Romania :banghead: si nu ma refer la incident, ci la faptul ca individul are asigurare la Carpatica !

Se stie ca e in faliment..mi s-a explicat de Fondul de garantare etc...mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta. Stiam concluzia : poate dura chiar si 6 luni pana rezolv ceva.

Am facut numai amiabila, dar cum am timp (asa am inteles ca se face ), dau o fuga la un service sa verifice toate daunele si o sa ajung si la Carpatica ca sa ii mai intreb de bine...

Link către comentariu

Ceva de genul am patit si eu, vinovatul avea asigurare la Astra, care a intrat in faliment cu o saptamana inainte de accident.

Am facut actele, le-am trimis la FGA si mi-au dat banii in 7 luni ( accidentul a avut loc in septembrie 2015 si banii i-am primit anul acesta in luna mai). Sunt foarte multe dosare si deaia dureaza asa mult pana primesti banii. Dosarul meu a avut numarul 10.000 si ceva.

Link către comentariu

pfff....da, pai si tu ti-ai facut singur masina si apoi ai primit banii ? parca se poate si asa... Sau ai stat cu ea asa pana au intrat banii in contul servisului si au facut-o atunci.

Link către comentariu

Poti sa alegi sa o faci in regie proprie si atunci primesti banii cand iti vine randul la FGA. Eu pana mi-au virat banii in cont mi-am cumparat alta bara spate,am indreptat ce era indoit si am circulat cu ea asa pana am primit banii, dupa care am vopsit-o.

Pentru constatari o sa te sune un agent si o sa-ti spuna unde trebuie sa mergi.

Link către comentariu

Anul asta a fost anul accidentelor :( Multi loviti din spate printre care si eu. Bine macar ca nu e mai grav putea sa indoaie si mai rau spatele.

Link către comentariu

intrebare referitoare la sistemul de inchidere/deschidere a clapitei de la rezervor :

- ce se defecteaza de obicei? actuatorul ?

De ani buni, dar foarte rar ( de 2-3 ori pe an ) deschid clapita de la buton , iar acea limba nu mai coboara . Asa ca mai trebuie sa apas inca odata acel buton sau sa lovesc putin aripa spate deasupra clapetei ca sa cxoboare acea limba. Altfel raman cu usita doar apropiata de caroserie si nu inchisa.

Link către comentariu

In mod normal se toceste limba de plastic fixata prin rasucire pe tija actuatorului ar faptul ca spui ca trebuie sa bati in aripa uneori, ma duce cu gandul la actuator obosit

Link către comentariu
  • 1 month later...

Bătrânica s-a întors cu bine ( mi-a fost putina teama) dintr-o plimbare pe traseul Brașov - Budapesta - Bratislava - Praga și retur. 

Aprox 2500 km, doua persoane,  puține bagaje. Consum 7.1%, mers pe autostrada 140 km/h.

Link către comentariu

Sa nu-ti mai fie teama. Merge masina si nu te lasa la greu. Si eu mergeam cu teama dar mi-am dat seama ca nu avea rost pentru ca aveam grija de ea si si ea avea grija de mine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am montat etriere noi pe spate, conducte frana noi spate și furtunele metalice de la Hel :)

Am făcut iar schimbul de ulei.

Urmează scut metalic și presuri noi.

După o discuție de cateva zile ieri a fost cat pe ce sa plec după un interior de piele, cu reglaje electrice,  memorii... Eram hipnotizat,  doar ca proprietarul mi a deschis ochii în ultima secunda ca e crem....nu știu ce crem...Dar eram convins ca e gri...pacat

Link către comentariu

Live de la vulcanizare.  trecem pe cauciucuri de iarna.

Cu ocazia asta vedem ce au făcut mecanicii ultima data :)

DSC_1312.JPG

DSC_1310.JPG

DSC_1311.JPG

Link către comentariu

Azi i-am luat amortizoare noi de hayon Stabilus. Arata foarte bine,  scrie pe ele ca e produs de echipare de fabrica.  made in Germany... sa vedem :)

Link către comentariu

I-am tras o spălare ca lumea, mai ales ca mi-au murdărit jantele la schimbul de anvelope. 

DSC_1323.JPG

DSC_1322.JPG

DSC_1321.JPG

Link către comentariu

K&N,  Florine :)

Legat de poza de mai jos, de ceva timp îmi sta desfăcut spoilerul fata de bara.

Cleme rupte ar fi de pe spoilerul sau bara. vreau sa știu dc rezolv problema doar schimbând partea de jos a banii.

IMG-20161104-WA0003.JPG

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!