Jump to content

Intrebare legata de folia plastic transparenta din portiera

iulianbor
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am desfacut acum cateva zile portiera soferului si dupa ce am inlaturat fata de la portiera cu toate mufele si butoanele atasate am gasit lipit pe portiera o folie de plastic transparenta care pare sa fie lipita si impedica accesul la macaraua de la geam si orice se gaseste in interiorul portierei. Stie cineva cum se poate da jos ? Sau de unde sa o inlocuiesc in caz ca trebuie rupta.

Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

iulian acea folie pe original costa vreo 70 ron,iar ca alternativa poti pune folie ce se pune sub parchet.dar trebuie sa vezi cu ce o vei lipi intrucat cea originala are deja adeziv.

Link către comentariu

Costa 40-45RON, am intrebat eu anul trecut...pt o portiera...

E bariera de vapori...

Folia de sub parchet dupa cite stiu e din aia cu "buline" de aer...

Cel mai bine o tai cu cutterul finut cit ai nevoie si dupa aia o lipesti cu scotch mai bun sau banda adeziva pinzata...

Link către comentariu

Folia aia se poate inlocui cu o folie insonorizanta(bituminoasa) de 1000 ori mai buna,fix la acelasi pret.

Link către comentariu

Eeee nu e chiar la acelasi pret, plus ca de la asta bituminoasa te cam murdaresti, e mult mai groasa...ma batea si pe mine gindul...

Varianta mocaciune dupa varianta cu taiatul si lipitul este un sac de plastic de 100l taiat si lipit...costa 5-6RON :) la 2 portiere daca nu toate patru...

Link către comentariu

4 coli din alea nu prea cred ca iti ajung sa acoperi toata portiera...

Am avut eu ceva asemanator dar putin mai gros si autoadeziv ...am pus pe fata exterioara a portierei...a ajuns in proportie de 60-65% cred...

Oricum ideea nu este rea sa astup golurile din fata interioara...

Mai naspa va fi daca vrei sa umbli la interior dupa aia...la macara, broasca etc...

Folia o tai si o cirpesti cu scotch dar alubandul e mai naspa de cirpit...

Link către comentariu

Am dat jos folia aia ca se auzeau difuzoarele ca naiba.Mi-e lene sa desfac din nou fetele de usi,dar pana la urma trebuie sa o fac.

Ajung foliile din pachet lejer pt 2 usi,mai ales doar pt goluri.Am poza cu usa desfacuta in caz ca nu iti vin in minte acum golurile,nu sunt mari

Modificat de Hudrea
Link către comentariu

Costa 40-45RON, am intrebat eu anul trecut...pt o portiera...

eu chiar am cumparat.si era aprox70

Link către comentariu

Avand in vedere faptul ca pe moment vreau sa schimb switch-ul de portiera deschisa din incuietoare si pe urma trebuie sa repar si macaraua de la geam cautam o solutie mai temporara asa ca nu am sa izolez fonic usa. Probabil ca voi folosi folia existenta si am sa improvizez o lipitura.

Link către comentariu

Pai asta ziceam si eu ceva mai sus, daca pui Aluband e cam naspa daca mai umbli pe acolo...varianta ieftineala e un cutter si o rola de scotch lat :)

Dupa ce scot toti greierii din portiera cred ca ma arunc si eu la niste "Aluband" ...

Link către comentariu

• 1 month later...

Se taie folia in 2 diagonale, rezulta 4 triunghiuri si se poate lucra lejer in usa. Petru lipire se foloseste banda pe care o pun vopsitorii cind izoleaza un element in vederea vopsiri in jurul piese izolate. Banda aceea albastra rezista la apa. Eu asa am procedat.

Modificat de Tom
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!