Jump to content

Scrumiera


georgian
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta cineva cu poze info cum sa scot scrumiera cu soclu cu tot? Am un scurt-circuit acolo.

Seat Ibiza 1.2

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am uitat sa specific .... fabr. 2005 (mk4)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc frumos.... cu siguranta ma ajuta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat.... multumita lui GABIVVX

Procedeul e simplu. Se scoate capacelul din spatele plasticului care traverseaza interiorul, si acolo sunt 2 suruburi TORX.

Sub frana de mana exista un plastic, care iese prin tragere (este prins doar in cleme de plastic).

Apoi pentru a scoate capacul de la schimbator, cred ca este deja un tutorial pe aici pe undeva. Sub acela mai sunt 2 suruburi torx. In fata, sub plansa de bord, la ibiza mea 1.2 varful acelui plastic este prins cu un fel de scotch dublu adeziv. Toata coloana iese apoi prin ridicare si tragere spre spate. Sper ca n-am uitat nimic... si sper sa ajute pe altii.

M-am bagat si eu in seama ... ce sa fac.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

M-am apucat si eu sa desfac masca de plastic care mascheaza spatiul de la frana de mana pana sub bord(maner frana de mana,schimbator,scrumiera).Am desfacut doua suruburi in cruce care se afla in partea din spate sub un capac de plastic si doua suruburi care se afla sub mansonul de la schimbator cu tubulara de 10.Problema este ca nu merge ridicat ca si la colegul de mai sus din cauza manerului de la frana de mana.Oricum vad ca sunt diferite mastile la cele doua modele.M-as bucura daca stie cineva cum se scoate ,pt ca inclin sa cred ca merge si altfel decat sa scot manerul de la frana de mana,care am observat ca nu este atat de simplu si ma gandesc sa nu fac ceva gresit si sa trebuiasca sa ma bag pe sub masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a rezolvat.Pentru cei care se mai lovesc de problema scoaterii scrumierei la Seat Ibiza model 2001.Ma gandesc ca motorizarea nu presupune diferente.Se scoate mansonul de la schimbatorul de viteze prin tragere in sus a marginii care este in contact cu plasticul pe care este fixat,dupa care se realizeaza acelasi lucru cu plasticul de pe care s-a desprins mansonul.Am desprins prima data partea din spate a plasticului, pt ca este acces mai usor sa se bage degetele dedesubt si impins in sus.Scrumiera este prinsa de acest plastic cu doua cleme.Problema mea pornea de la faptul ca nu stiam ca plasticul de care e prinsa scrumiera este piesa separata de restul masti.Tot nevoia te-nvata :emthup: .Atentie doar la piciorusele care tin buretele din interior,sunt f sensibile.Eu am rupt unul.Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!