Jump to content

Audiosources AS-7608


Alexis491
 Share

Postare recomandată

Salutare! A trecut mai bine de un an de cand mi-am achizitonat acest tip de navigatie. Esti si Gold-Edition BTW. Nu am vazut si nici nu am auzit pe nimeni de pe acest forum sa-si fi montat acest tip de mmi. Care sunteti? Sunteti multumiti? Ce defecte, bug-uri, ati intalnit? O sa incep eu:

Sunt in mare parte multumit. Defapt a fost un mare boom trecerea de la RCD300 la chinezaria asta.

-Ecran HD cu rezolutie inalta si claritate de invidiat chiar si de playerele OEM. De exemplu, la un DVD original in format video, bate RNS510 la claritate. Demonstrat!

-Ecran tactil dar nu sensitiv ce isi face treaba bine. Tastele amplasate pe ecran sunt intuitive.

-In regim de navigatie raspunde instant. Chiar mai bine decat al meu pda Mio cu procesor de 0.9GHz.

-Chestia cu "navi prompt over audio" e marketing deoarece daca nu ai boze si pe spate iti opreste muzica.

-Am avut o interventie in garantie pentru schimbarea unei memorii interene care s-a rezolvat rapid si discutii.

-Sunt foarte incantat de faptul ca ii pot conecta o gramada de surse audio/video. Card SD de pana la 64GB, stick USB, iPod, iPhone, iPad. Cu iPad-ul conectat ai doar sunet. Nu stiu daca suporta render video de pe iPad. Ar fi mirific.

-Are dificultati la citirea anumitor tipuri de format video. Merge cel mai bine pe .avi cu toate ca unele .avi-uri nu le citeste. Nu m-am prins inca de ce, studiez problema in continuare. Se pare are niste codecuri Xvid destul de vechi, chiar clasice.

-Functia Radio m-a dezamagit unpic deoarece nu memoreaza si numele postului ci doar frecventa. Oricum nu sunt eu mare fan al radioului.

-Functia de hands-free este OK. M-a incantat cel mai mult la aceasta functie faptul ca imi pot asculta muzica de pe telefonul conectat doar prin Bluetooth. In schimb nu m-a impresionat car-kit-ul in sine ca te chinuie sa stai cu gura lipita de microfonul incorporat in mmi. Poate daca vanzatorul s-ar fi tinut de cuvant sa-mi trimita si microfonul exterior care se monteaza fix in locasul destinat OEM pentru acesta din plafoniera, ar fi fost mai OK.

-Am fost de asemenea foarte incantat de multitudinea de reglaje pe care i le poti face. Despre unele nici acum nu m-am prins, dar ce-i drept nu m-a interesat, deoarece amplificatorul integrat bate RCD-ul anterior la sunet si calitatea acestuia chiar si cu boxele OEM.

In mara, cam atat. Daca mai imi aduc aminte de ceva, o sa scriu. Va asteptnsi pe voi, ceilalti posesori ai acestui mmi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Codecurile la aceste aparate sunt standard divx / xvid. Orice variatie in jurul acestor formate poate creea probleme la afisarea imaginii.Trebuie sa te gandesti ca nu este un PC care are o mult mai mare putere de pocesare si in care poti incarca imediat orice codec aparut pe net.

Navi Prompt Over audio nu este deloc doar marketing. Logica este cat se poate de simpla: Doar soferul este cel care are nevoie de prompt navi. Cei din spate stau si asculta sursa multimedia. Iar standardul minim al VW este pe 4 boxe...ca la noi in Romania, dealerii chelesc 2 boxe ca sa scoata un pret mai bun...no comment.Pana si masini mult mai ieftine vin din fabica cu dif. pe spate,

La microfon extern s-a renuntat de mult tocmai pentru faptul ca nu este eficient deloc. Dupa ce foarte multi clienti au renuntat la cel extern in favoarea celui din masca, producatorul a renuntat sa mai livreze microfon. Daca vrei sa incerci microfoame sunt destule prin atelier:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Codecurile la aceste aparate sunt standard divx / xvid. Orice variatie in jurul acestor formate poate creea probleme la afisarea imaginii.Trebuie sa te gandesti ca nu este un PC care are o mult mai mare putere de pocesare si in care poti incarca imediat orice codec aparut pe net.

Putere de procesare are. Chiar foarte buna tinand cont ca iGO 8 merge instant, nu rapid. Daca e sa o luam asa, nici un LG low buget pe Android nu are putere de procesare, sau un HTC Hero tot pe Android. Cu toate acestea, videoclipurile .avi le citesc fara probleme chiar si pe cele recent aparute, spre deosebire de acest mmi. Exista vreo alta solutie in privinta citirii formatelor video fara probleme. Ma intriga faptul ca alte chnezarii mult mai ieftine, citesc fara probleme orice .avi dar mmi-ul meu nu.

In legatura cu ce spuneti dumneavoastra in privinta functiei Navi Prompt Over Audio, sunt perfect de acord! Dar nu mi s-a adus la cunostinta acest aspect inainte de cumparare ci dupa. Nu este o problema acest lucru. Probabil am inteles eu gresit. Am vrut doar sa evidentiez faptul ca functia nu face exact ceea ce ma asteptam eu sa faca.

Modificat de Alexis491
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Partea de navi nu are nmic in comun cu codecurile pe partea de multimedia. Dpdv hardware partea de navigatie este complet separata de multimedia. De igo se ocupa exclusiv un modul GPS dedicat.

Partea de multimedia (DVD / SD /USB /Ipod) are alt hadware.Electronica respectiva are integrate doar codecurile standard Divx si xvid. Asa a fost proiectata.

Probabil playerele care redau si alte formate au fost concepute special in acest sens.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da ok. Sunt de acord. Exista cumva vreo solutie sa imi ruleze orice .avi sau si alte fisiere video?!?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, din pacate ramane asa. Solutia hardware nu permite incarcarea altor codecuri externe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare de vreo 3 saptamani tocmai am achizitionat un astfel de aparat RNS 510 sincer sa fiu pana acum sunt multumit de aparat am montat pe el si o camera video marsarier care merge ff bine plus un tub de bass la care am obs ca aparatu are si functie separata de reglare a subwoofarului. Din pacate am avut si eu aceiasi problema ca si tine cu formatele avi pe care le citeste asa ca am trecut la treaba si din 12 formate avi pe care le-am facut au mers decat 4 si in final m-am stabilit la unul singur care m-a multumit mai mult din toate punctele de vedere si al imagini si al sunetului etc etc asa ca daca vrei sa incerci poti sa faci astfeli-ti dai jos un program sinplu de conversie care se numeste ALLOK 3GP PSP MP4 IPOD VIDEO CONVERTOR se gaseste ff usor programelu si de asemenea se instaleaza usor si o data instalat programelu daca ii faci si urmatoarele modificari la formatul AVI garantat merge astfe: video Qualiti(SUPERB)APOI Video codec (DIVIX) resolution(720cu576)Framerate(23,976fps)si Aspect reitio(automat) iti garantez ca iti vor merge in formatu asta avi toate videoclipurile si alte cele ,binenteles ca acuma ramane la aprecierea ta daca vrei sa mergi pe setarile scrise de mine mai sus daca vrei poti incerca si alte setari de format

Salutare am si eu o problema referitoare la acest tip de navigatie RNS 510 si anume in momentu in care depasesc viteza de 90km sau 100km pe ora in boxele din fata se opresc si i-mi apar fel si fel de mesaje verbale si anumite sunete iara pentru a scapa de ele trebuie sa calc brusc frana sau din contra sa accelerez si astfel revine muzica si pe boxele din fata stand de vorba si cu o alta persoana am inteles ca toata treaba asta porneste de la setarile navigatie insa aparatu il am doar de 3 saptamani si nu am instructiuni in limba romana ca sa ma bag in setarile navigatiei si sa ii dezactivez aceste setari sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva va multumesc si astept un raspuns

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc de sfaturi! Chiar o sa incerc.

Problema ta, cred eu ca e urmatoarea: pornesti mmi, pleci la drum, activezi functia mmi-ului de navigatie, te folosesti de functie cat ai nevoie, apoi revi la muzica fara sa inchizi functia, iar cand depasesti viteza legala iti taie sunetul pana isi da seama ca nu il mai bagi in seama. Daca e asa cum spun eu, dezactiveaza optiunea de avertizare asupra depasirii limitei de viteza din softul navigatiei si nu o sa mai ai probleme! Sau, dupa ce te folosesti de navigatie, da-i un restart la mmi (opresti si repornesti apasand lung butonl de volum). Si mie mi se intampla! Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru avertizarea limitei de viteza sunt 2 posibilitati:

1. dezactivezi alarma respectiva din setarile navigatiei.

2. daca nu se doreste deloc sunet pe navi, exista buton dedicat. este butonul de langa cel de eject. Apasati pe el si va apera pe ecran OSD pe culoarea verde "navi audio off".Astfel nu va mai deranja niciun sunet.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

In principiu acest aparat este bun....dar!

Pe o Skoda Octavia 2 din 2006 merge o perioada limitata. Adica, la un drum spre Grecia navigatia a mers fix o ora si jumatate. dupa care ... surpriza.... era sa ma pierd, norocul meu cu telefonul... Asa ca inainte sa-l cumparati, verificati daca il puteti folosi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

dentyboy, la mine merg perfect videoclipurile daca le transform din HD(sau orice format) in MPEG 2, se vad la o claritate superba, iar filmele le trag direct in AVI, o sa incerc sa transform si un film din rezolutie HD in MPEG 2, dar nu stiu daca mai citeste subtitrarea

Modificat de forceturbo
Quote inutil
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Si eu cu AS-7608 v5 n-am avut probleme cu redarea fisierelor video.

Poate ca versiunea 5 are codecuri mai noi.

Cum pot schimba imaginea care apare la navi cand se reinitializeaza?

La mine arata o masina decapotabila din spate pe un drum intr-o zona arida.

As vrea sa pun un logo VW in loc.

Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Gabi are colegul Extreme pe navigatia ce i-am vindut-o lui. Acest pack win c.e l-am cu ajutorul colegului Petrut tot de pe dorum. Am si eu un filmulet pe youtube exact la fel pacat ca nu il gasesc dar ma uit si il pun.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiu modul de instalare... merci oricum ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da e simplu si na e misto pentru cine foloseste platforma IOS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut baieti. Stiu ca e destul de vechi ultimul post dar totusi am zis sa va intreb.Stiti pe cineva care poate repara o clona AS-7608? O am de vreo 3 ani si pana acum nu mi-a facut nici o figura . Curent primeste, dar nu se aprinde decat un led rosu in interior.

As fi recunoscator daca mi-ati recomanda pe cineva.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

v4, dar nu e de la canbus, pt ca am probat alta navi pe masina si functioneaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Aveti idee la un AS 7608 v4 ce problema sa aiba la receiver-ul de blutooth de nu imi vede un Galaxy Note 3? Vechiul telefon, Galaxy S3 mi-l vedea fara probleme dar Note-ul nu il vrea sa il vada neam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

il vede si pe asta fara probleme. Ai incercat sa-l imperechezi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am cumparat recent o astfel de navigatie, dar are touchscreenul decalibrat grav... Imi poate spune cineva cum se intra in meniul de calibrare fara telecomanda? Multumesc!

 

 

post-161379-0-63977500-1448718553_thumb.

Modificat de fixi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce inseamna grav? Ai acces in setarile aparatului? Daca da, in General setting in pagina2 ai optiunea de calibrare ecran. Daca nu poti ajunge acolo numai cu telecomanda se poate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Are cineva de vanzare cablu aux pentru AS 7608 sau Ans620 sau Ans 810. Cablu este identic pentru modelele de mai sus. 

Atasez o poza cum ar arata.

 

cables_zps6039c2bd.jpg

7683618040_41af138172_b-1.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!