Jump to content

Golf 6 - Alarma si senzori de parcare

mangusta
 Share

Postare recomandată

KIt original din fabrica nu exista decat cu senzori originali. Si acestia afiseaza pe ecranul RCD. dar si pretul e mai mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

17

• danb1974

15

• Rave

14

• The_Ego

8

Daca inca respiri, fugi repede si pune un kit chinezesc, costa o zecime din pret :)

Nuuuuuuu. Intra repede aici si vezi ca la pretul pe care l-a platit colegul de mai sus poti sa iei kit-ul original, cu tot cu legatura la Can si afisaj pe RCD.

Si montajul e cam exagerat la 600 de lei...

Link către comentariu

Salut.Referitor la senzorii de parcare originali, care sa afiseze pe Rcd/Rns , problema mare e ca trebuie sa schimbi bara si ceva pe la calculatorul masinii.Mie mi-au estimat cam la 4000 ron toata operatiunea.O alta varianta ar fi fost tot cei "originali", cum zice si colegul, fara afisaj sau conectare la can, cam la 1500 ron, sau cea mai ieftina varianta, care am ales-o in final, senzori Directed montati la Midocar, nu se pierde garantia la masina, m-a costat vreo 800 Ron senzorii+montaj+vopsit.

Link către comentariu

Nu trebuie schimbata bara si nu trebuie nimic schimbat din calculatoarele masinii.

Link către comentariu

KIt original din fabrica nu exista decat cu senzori originali. Si acestia afiseaza pe ecranul RCD. dar si pretul e mai mare.

Si atunci cum se cheama kit-ul luat oficial de la reprezentata, pe a carui cutie scrie VW si ale carui instructiuni sint specifice pt. toate masinile VW pe care se poate monta? Ca nu stiu cum sa-i zic altfel.

Cod 1K0 054 630 B

Originele Perk-Distance-Control

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Exista kit-ul original, care se monteaza in fabrica, odata cu asamblarea masinii. Acela afiseaza pe ecranul RCD-ului.

Cel de care vorbesti tu este un kit simplu(la fel ca cele schinezesti) doar ca e vandut de Volkswagen.

E ca si cum ai lua un kit din targ, l-ai pune intr-o cutie de VW si l-ai vinde. Cam asa ceva!

Asta nu inseamna ca este prost sau altceva. Este fix la fel ca cele din targ(sau alte site-uri) dar la preturi de Volkswagen. Pe scurt, e prea scump pentru ce face!

Link către comentariu

E vindut de VW in cutie pe care scrie VW, nu vad ce nu-l face original (ca doar nu face VW toate piesele din masina). Da e simplu si muuuuult umflat la pret. Atita ca dupa aia nu-ti pot face scandal ca ai modificat neautorizat masina.

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Ideea este ca eu caut cea mai ieftina varianta prin care imi pot pastra garantia pe care tocmai ce am prelungit-o :). Se exclude deci varianta cu montajul in alte service-uri. Iar pretul kitului de pe site-ul din polonia la care se adauga transport si vama...nu e tocmai mic comparativ cu preturile date de colegul danb1974.

Link către comentariu

Senzori directed produsi de viper sunt foarte buni ,printre cei mai buni senzori after market, iar daca ii montezi in service-uri autorizate nu pierzi garantia.Cei de la falcon de multe ori monteaza si la reprezentante dar au si ei atelierele proprii cel putin asa se procedeaza la Cluj

Link către comentariu

• 4 weeks later...

O galagie de bani!!! 1600 RON adica vreo 350-400 E doar senzori spate...exagerat! Din experienta va spun ca daca tii neaparat de garantie asta cu senzorii nu e decat o chestie in plus sa nu ti-o acorde, lucru care e un trend de 10 ani incoace. Teoretic ei nu au nimic de pierdut cu garantia, VW le plateste manopera si le livreaza piesa gratis...numai ca banii se scad din comenzi iar piese trebuie sa treaca la VW de niste teste. Daca nea Vasile de la Garantii a zis ca DA si zice neamtul ca NU, atunci romanii platesc din buzunarul lor piese. Asa se explica de ce sunt asa acizi cand e vb de garantie...

Va spun pentru ca am lucrat 5 ani cu service-uri de toate natiile si in timpul asta afli multe...prea multe :))

Daca e sa cada ceva doamne-fereste pe partea electrica te poti intelege cu ei, ca si ei stiu ca nu e de la un nenorocit de fir legat la marsarier, dar daca te vad ca stii si esti "de treaba" firul ala nu mai e o problema.

Sfatul meu e sa iei niste senzori care se leaga la HU ca sa-i ai si pe display. Arata a OEM si te lipsesti de chestia aia de deasupra oglinzii...

Link către comentariu

Cumparati cu incredere ce a postat Rave putin mai sus de la carsystems.pl, mergeti cu factura si produsele la orice reprezentanta autorizata si ii vor monta fara probleme pentru ca sunt originali si nu au ce sa comenteze.

Link către comentariu

Si astia tot prin lipire se monteaza?

Link către comentariu

depinde de bara, daca nu o ai prevazuta cu gauri iti trebuie si suportii care se vor lipi pe interiorul barii, nu-i mare inginerie....

Link către comentariu

• 1 month later...

Kadettro,dar tu ți-ai luat de pe carsystems.pl,pentru ca as vrea sa imi iau si eu dar numai cu conditia sa gasesc o reprezentanta sa mi-i monteze si sa mi-i afiseze si pe navigatie.??

Link către comentariu

Nu trebuie sa te duci neaparat la o reprezentanta. Sunt cativa colegi pe forum care ii pot monta si lucreaza foarte, foarte bine.

Preturile de la reprezentanta sunt cam nesimtite la chestii d-astea...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Preturile de la reprezentanta sunt cam nesimtite la chestii d-astea...

Putin spus....

Nu trebuie sa te duci neaparat la o reprezentanta. Sunt cativa colegi pe forum care ii pot monta si lucreaza foarte, foarte bine.

Interesat. O recomandare aici sau pe privat? Multumesc.

Link către comentariu

Si Bundy si Florin lucreaza foarte, foarte bine.

Personal, nu am apelat la Florin pana acum, dar este laudat de multa lume!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Stie cineva daca se poate cumpara o-ring separat pentru sensor oem ? (la un sensor am pierdut o-ringul)

Link către comentariu

pentru senzorii de parcare?

Exista, sunt 2 modele in functie de tipul senzorului. ce cod are senzorul pentru care te intereseaza oringul ?

Link către comentariu

Asta chiar nu stiu, daca postez o poza o recunosti ?

Eventual cumpar cate una din fiecare, doar ca am nevoie de numarul original. (cred ca nu trebuie demontata bara....)

Merci!

92528521.jpg 16499973.jpg

Link către comentariu

e cel cu "C" la sfarsit: 1T0 919 133 C 9B9 dar nu stiu cum l-ai pierdut pentru ca este intre senzor si suportul senzorului de pe bara. Oricum, costa 0.5 lei / bucata

Link către comentariu

Nu stiu, pur si simplu lipseste una.

Am fost la reprezentata si am cumparat, cel cu "B" la sfarsit este pentru sensorul lateral fata, cel cu "C" este pentru cel din fata si spate (daca mai are nevoie cineva...)

La prima incercare mi-au spus ca nu se poate cumpara separat, numai impreuna cu sensor :P

Multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu

Am fost la reprezentata si am cumparat...

La prima incercare mi-au spus ca nu se poate cumpara separat, numai impreuna cu sensor :P

Ii cred si eu...s-au obosit atata pentru 0.5 lei :icon_cheesygrin:

Va trebui sa dai bara jos ca sa il montezi...

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Am reusit fara sa dau jos bara, l-am imbibat in sampon sa alunece si cu o surubelnita subtire(de ceasornicar) l-am impins inauntru. ;)

Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!