Jump to content

Golf 6 - Alarma si senzori de parcare

mangusta
 Share

Postare recomandată

la intrebarea 2 iti raspund eu. Nu au de ce sa faca figuri la garantie, pt ca fac ei manopera. In rest, senzorii functioneaza exact ca toti ceilalti, cu ultrasunete. Oricum da un tel la avia inainte sa iti cumperi senzorii si spune-le ca ai un set de senzori si pe care vrei sa il montezi la ei si cere-le detalii. bafta

Modificat de paul.todea
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

17

• danb1974

15

• Rave

14

• The_Ego

8

Si-a montat cineva alarma pe can bus? Cit a costat, ce a trebuit demontat din masina?

Alarma nu e in plus, dupa ce am ramas fara RCD510 agentul de la casco mi-a spus ca nu se baga in masinile cu alarma, le cauta pe cele fara. Si la comanda in afara de rcd se fura airbag-ul din volan si cel de la genunchi. Operatii care dureaza sub 2 minute. In timp ce tu pagubitul te alegi cu geam spart, fata usa zgiriata de cioburi, platesti fransiza, pierzi vreo zi jumate pina rezolvi tot... a, si dupa vreun an iar ajungi la rind si iar te usureaza de vreo componenta.

Ma bucur ca am reusit macar geamul sa-l rezolv a doua zi si nu a plouat, dupa restul de piese stau pina le au pe toate.

Modificat de danb1974
Link către comentariu

• 3 weeks later...

N-a montat nimeni o alarma aftermarket pe G VI sa ne spune niste impresii, marca, preturi? DIn ce stiu, exista VIPER, dar exista ceva probleme cu centrala electrica> merci

Link către comentariu

viper pe can (cu senzor de "tras un pumn in masina") + senzori de interior, 850 ron in Timisoara cu tot cu montaj (dureaza pina in 2 ore), pina acuma nu a facut nici o figura.

Fiind pe can nu are nevoie de telecomanda separata, sesizeaza incuierea/descuierea masinii si se armeaza/dezarmeaza

Link către comentariu

Probleme pe centrala electrica...??? Care ar fi acelea, ca eu nu am sesizat in 2 ani?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut.O parere, va rog:ce senzori de parcare ati alege dintre urmatorii:

Valeo, Cobra(fara display) sau Storm.Pretul e cam acelasi - in jur de 500 lei

Va multumesc!

Modificat de dangiurca
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire in legatura cu sistemul de alarma cu care vine echipata masina din fabrica? Azi am incercat si eu pt prima data functionarea acestui sistem. Am inchis masina, lasind in interior un catel, asteptand sa se declansesze alarma. Dar .... nimic. Dupa mai multe incercari cu butonul de inchidere apasat( 2sec apoi 3 sec respectiv 4 secunde) am avut succes. Este normal asa ceva? Ce protectie imi ofera aceasta alarma? Va multumesc!

Link către comentariu

PAi ai senzor de monitorizare interioara?

Link către comentariu

De obicei exista un buton pe stalpul dintre cele 2 portiere, de unde se activeaza.

Daca ai alarma Plus ai asa ceva.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Alarma care este pe masina este Plus cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, back up horn, deschidere individuala a usilor

Din cate am citit in manualul de utilizare, acea tasta off dezactiveaza supravegherea interiorului sau protectia la tractare doar pana la urmatoarea incuiere a autovehiculului. Asta doar daca am inteles eu corect

Link către comentariu

micuzzu_marius

Am testat senzorii de supraveghere interioara si functioaneaz perfect, dar ei actioaneaza cam dupa 30-40 min dupa ce inchizi masina, eu am lasat o cu geamul deschis si am bagat mana in interior si mi a rupt urechile ce sunet avea :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

micuzzu_marius

secunde, scuze :lol: ar fi fost culmea

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am fost azi la PBN sa-mi faca o verificare la masina in vederea instalarii de senzori de parcare.

Rezultatele:

Cost total: 1600 ron

Observatii: instalare doar senzorii pe spate (pe fata nu se pot instala), doar avertizare acustica, nimic afisat pe RCD510 (pe care il am).

Concluziile le trageti voi, eu sunt un pic prea dezamagit ca sa mai zic ceva.

O zi frumoasa.

Link către comentariu

PArerea mea ca sunt niste idioti ca nu afiseaza si doar bipaie. iar pretul e pe masura reprezentantei.

Link către comentariu

Sunt senzorii de fabrica sau pun ei ceva am? Costul implica si alta bara sau o gauresc pe cea actuala?

Ce le era asa de greu sa afiseze pe display :dry: , banuiesc ca si pentru asa ceva cereau in total 2000ron.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Stie cineva vreo reprezentanta mai calumea sau un loc unde as putea sa-mi montez acesti senzori de parcare fara sa pierd garantia?

Link către comentariu

Ti-au umflat un pic pretul, dar intr-adevar senzorii de parcare oficiali sint doar pe spate, independenti de restul masinii si al naibii de scumpi (corectati-ma daca gresesc, orientativ vreo 900 ron senzorii si in provincie vreo 600 de ron manopera).

La o fractiune de pret orice nene care pune alarme auto ar trebui sa-ti poata pune un set de senzori de tipul asta (aia chinezesti parca-s sub 200 de ron si poti avea un afisaj care se lipeste deasupra oglinzii centrale). trebuie data jos bara spate (aici trebuie doi oameni), locurile pentru senzori sint marcate, se dau cu o freza, mai trebuie data jos tapiteria portbagaj dreapta, acolo se lipeste pe caroserie cutiuta cu electronica, se alimenteaza de pe firul de marsarier. Sau o dupamasa cu un prieten.

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Si asta chiar ca inseamna pa-pa garantie.

Sistemul ORIGINAL de senzori poate fi doar spate sau si fata/spate si obligatoriu are OPS.

Senzorii sunt v reo 70e bucata si unitatea inca pe atat, plus cablajul, plus buzerul asta pentru spate face cam .... destul de mult.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Ce-i OPS? Eu am sistem original (vw, comandat si montat la reprezentanta) si e din ala chior, se leaga pe marsarier si atit, nu comunica cu masina. Singura chestie ca vin matele direct la dimensiune si ai instructiuni de montaj specifice pentru gama vw pe care se potriveste. Si in service ti se vopsesc senzorii in culoarea caroseriei.

Link către comentariu

Optical Parking Sensors. Iti arata pe ecranul masinii distanta pe care o mai ai. Afiseaza si pe RCD310, 510 si pe RNS510.

vw_rns_510_ops_front_rear.jpg

Link către comentariu

Ce-i OPS? Eu am sistem original (vw, comandat si montat la reprezentanta) si e din ala chior, se leaga pe marsarier si atit, nu comunica cu masina. Singura chestie ca vin matele direct la dimensiune si ai instructiuni de montaj specifice pentru gama vw pe care se potriveste. Si in service ti se vopsesc senzorii in culoarea caroseriei.

Sistemul original, chiar si ala chior , se leaga pe can sa comunica cu masina. Tu ai ceva AM.

Link către comentariu

Eu am un aftermarket original (adica e kit oficial vw, dar montat ulterior). Un soi de struto-camila.

Practic dupa ce am cumparat masina m-am dus la reprezentanta vw de unde am cumparat-o si-am zis ca vreau senzori de parcare, cei mai simpli (nu ma interesa sa se lege pe can).

Modificat de danb1974
Link către comentariu

• 2 months later...

Daca chiar vrei sa lesini, tine-te bine. Repet, sint doua 4 senzori si o cutie care face piu piu, nu e pe can, nu are afisaj, nimic. Doar ca e kit vw.

kit original din fabrica , 4 senzori de parcare , se vopsesc in culoarea caroseriei, semnal acustic in habitaclu.

senzori parcare 894 RON inclus TVA

manopera 600 ron inclus TVA

Daca inca respiri, fugi repede si pune un kit chinezesc, costa o zecime din pret :)

Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!