Jump to content

Inmatriculare platforma non-euro


Denilson
 Share

Postare recomandată

Salut,

Intentionez sa cumpar o platforma mercedes veche care are un motor din generatia mercedes cobra care este foarte probabil non-euro. Motorul functioneaza impecabil.

Platforma este inmatriculata dar am auzit la unii posesori de autovehicule non-euro ca acestea nu vor mai avea drept de circulatie din 2012 in Romania.

Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic oficial in acest sens. Exista posiblitatea sa nu mai putem circula din 2012 cu autovehicule non euro?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Alea sunt povesti, ce fac oare toti colectionarii de masini din Romania?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu masinile vechi sunt inregistrate de catre proprietari la ACR ca vehicule istorice (adica fabricarea modelului s-a incheiat acum mai bine de 30 de ani) si nu sunt judecate dupa aceleasi norme ca masinile noi.

Nu au cum sa interzica masinile non-euro, mai degraba pot sa bage taxe si impozite foarte mari sa descurajeze proprietarii de masini non-euro sa le foloseasca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci sa inteleg ca in mod normal ar fi imposibil sa imi fie interzis sa circul cu ea de la 1 ian 2012.

Masina are ITP valabil pana in 2013.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

scuze ca intervin... aceias parere o am si eu, nu au cum sa interzica masinilor non-euro sa circule.. un bun exemplu ar fi politicienii care au masini clasice ... oricum o solutie pe care nu multa lume o stie ar fi asta : in trecut ca o masina sa poata trece de la non-euro la euro 1 sau chiar de la euro1 la euro 2, s-a adaugat un "motor de aspirator" ( cum spun mecanici ) acest "motor de aspirator" ce este... o serie de conducte ce iau o mica parte din noxele din galerie si aer "curat" dupa care le introduce in evacuare... astfel masina avea mai putine noxe la pornire si in timpul mersului putand trece de la non-euro la euro 1 etc... si stiu sigur ca functioneaza pentru ca am avut asa ceva pe o masina chiar din fabrica... un alt exemplu ar fi bmw 320 din anul 2000 care are EXACT acelas motor cu cel din 90 dar bine inteles cu acest sistem... "motor de aspirator" scuze pentru textul lung si eventuale greseli gramaticale

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Nu mai este mult pana cand masinile non-euro vor putea fi incadrate ca autovehicule istorice si nu se va mai plati taxa ! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!