Jump to content

Porsche 914 , 2.0 , 100 CP , 1974

Christi Trabi
 Share

Postare recomandată

Christi Trabi

Buna ziua ,

Ma poate ajuta cineva cu ceva documentatie pentru un motor de 2000 cmc ,100 cp , injectie din 1974 ? Lucrez la un astfel de motor si mi-ar prinde bine orice fel de documentatie ( cupluri de strangere , cote de reparatie , etc.)

post-14772-0-90937400-1307104047_thumb.jpost-14772-0-44525400-1307104058_thumb.jpost-14772-0-80167500-1307104069_thumb.jpost-14772-0-72164000-1307104115_thumb.jpost-14772-0-96760600-1307104132_thumb.j

Modificat de Christi Trabi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut Cristian,

O adevarata bijuterie! Ce probleme are mai precis motorul, niste poze mai bune/exacte ai?

Costel.

Link către comentariu

Christi Trabi

Masina a fost achizitionata cu motorul dat jos si acum l-am desfacut sa-l verific , sa vad ce trebuie inlocuit , ce uzuri are ... E primul boxer de vw pe care-l desfac , dar nu primul motor de masina sau motocicleta in care umblu . Am gasit ceva apa prin baie si nisip in cilindrii . Nu stiu exact cum a fost depozitat .

Multumesc mult Mike !!!

Link către comentariu

Link către comentariu

Christi Trabi

Dupa spusele vanzatorului (fiul unui fost cancelar al Germaniei )exista doar 6 exemplare in lume cu acest bodykit . Nici mie nu-mi place , dar nu este masina mea ci a unui prieten de familie .

Link către comentariu

seamana mult cu un pontiac fiero cu body kit-ul asta pe masina

Link către comentariu

interesanta/ciudata masina cu body-kit-ul asta. Fain motorul!

Link către comentariu

Christi Trabi

Dap , intr-adevar ... Sa vedem ce va iesi din el . Posibil sa-l facem de 2.4 , carburatoare sigur ii punem , chiulasele sunt cam ce trebuie (am vazut ca toti cei care modifica motoarele VW boxer le folosesc ca baza de lucru ) , sa vedem axa si volant ... Inca mai studiem problema . ;)

Link către comentariu

Da, am observat si eu chiulasele...

Ce sa vedeti la volant? Lipseste sau e stricat?

De la sistemul de injectie aveti toate piesele sau doar ce se vede? Mai pune si tu poze :)

Modificat de xellex
Link către comentariu

Christi Trabi

Din cate am inteles injectia exista , dar proprietarul doreste sa renunte la ea in favoarea carburatoarelor . Volantul nu lipseste , dar ar putea fi inlocuit cu unul mai usor . Mai multe poze gasiti aici : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.201608439877904.47929.100000862483037

Link către comentariu

Nu cred ca e cazul.. Aveti mare grija la alegerea pieselor noi. Nu tot ce exista pe raft e si bun, chiar daca motorul e un tip4.

Motorul asta este ce a scos fabrica mai bun din boxerul racit pe aer (bineinteles in 4 pistoane), asa ca aveti grija la combinatia de piese daca se va merge pe modificari.

Axa cu came cum arata? E uzata? Pistoanele?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Recomandarea mea este sa ramaneti pe injectie, poate nu asta care este sus ci una mai performanta.

Link către comentariu

Si eu zic la fel... hardware-ul de la injectia originala, si un ecu mai modern

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!