Jump to content

Switch/contact broasca usa - probleme


GunX
 Share

Postare recomandată

 

IMG_20231229_212835.jpg

actionata de la butonul de pe usa soferului, inchis deschis ...totul pare sa fie in regula. dar usa ramane blocat, nu o mai pot deschide deloc. In videoclip se vede ca partea asta se misca....deci nu este de acolo. nu mai stiu ce sa-i fac

IMG_20231229_212925.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi că problema s-ar putea sa fie la sufa aia care vine prinsa in mânerul exterior. Daca nu o pui în aceeași poziție nu se mai deschide ușa. Eventual uită-te la ușă cealaltă cam pe unde este poziționat bumbicul ăla in maner.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut. multumesc de raspuns. in situatia mea, cu usa inchisa, chiar daca sufa aia este pozitionata gresit, nu mai pot sa o modific pentru ca nu pot ajunge la surubul care securizeaza butucul. Daca nu desfac surubul ala, nu pot scoate butucul si nu pot ajunge la sufa aia. Dar am tras de pe interior de parghia de care este legata la sufa aia. Am tras de pargia aia la maxim, pot face asta pt ca fata de usa si macaraua de la geam nu este montata pe interioir...nu se deschide.

 

Este cineva la Ploiesti sau in imprejurimi care sa poata deschide usa la epava mea? adica fara sa distruga broasca, ca sa o pot duce inapoi la dezmbr

Modificat de ionut_dragos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi dacă nu cumva poţi scoate şufa din maner fără să scoţi butucul. Tragi de mâner la maxim şi vezi dacă nu cumva o poţi elibera cu o şurubelniţă, altfel nu se va deschide pentru că este şufa prea tensionată sau cel puţin nu ştiu eu cum.

Două chestii de care să ţii cont pe viitor:

- şurubul care ţine butucul nu se desface de tot ci numai atât cât este nevoie să scoţi butucul

- după montarea broaştei, înainte de a închide uşa faci toate testele necere CU UŞA DESCHISĂ, adică simulezi închiderea uşii cu o şurubelniţă aşa cum ai făcut cu broasca demontată.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc de raspunsuri. Am facut toate testele cu usa descisa, actionand cu o surubelnita in locul unde se inchide pe brida de la stalpul usii. In gol a mers....

Pana la prima inchidere a usii...

Ma dus acum la masina sa vad daca pot umbla la sufa aia care se prinde la maner.

Multumesc foarte mult....sfatul tau a fost "de milioane". Sufa aia era tensionata....am modificat-o si s-a deschis ușa!!!!

 

Sanatate si LA MULTI ANI tuturor.

IMG_20231230_123057.jpg

Modificat de ionut_dragos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

......

Citeste topicurile dedicate, se dezbate problema de 20 ani, ai toate informațiile necesare.

 

Ionut, era suficient sa citesti un pic si sa te documentezi , inainte sa te apuci de treaba - iti recomand asta pe viitor.

 

Sunt toate informațiile pe forum, greu sa mai fie completat cu ceva in  cei 20 ani in care s-a tot scris despre acesta tema

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!