Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

si invarti de ele, pana consideri ca sunt in pozitia care e ok. Dupa aceea faci iar Output test, vezi unde ajung... si tot asa, repeti procedura pana stau unde trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Buna,

IC-ul meu este 1J0 920 826 C - minidot. Am functiile range, iluminare ace, display-uri activate. Vreau sa trec la un IC maxidot. Ce coduri de IC-uri imi recomandati?

1J0 920 846 C, 1J5 920 846 C sunt OK? Mai sunt si altele ? Vreau sa incep sa caut pe la dezmembrari si, vreau sa stiu ce sa caut.

Modificat de sorin1975
Link către comentariu

Ai nevoie cu 846 sau 946 in coada. Cele cu 946 sunt de Anglia, 846 de EU. Litera de la urma nu conteaza. 

Link către comentariu

Buna,

IC-ul meu este 1J0 920 826 C - minidot. Am functiile range, iluminare ace, display-uri activate. Vreau sa trec la un IC maxidot. Ce coduri de IC-uri imi recomandati?

1J0 920 846 C, 1J5 920 846 C sunt OK? Mai sunt si altele ? Vreau sa incep sa caut pe la dezmembrari si, vreau sa stiu ce sa caut.

cele cu 1J5 xxx xxx - sunt cu inele cromate, in majoritatea cazurilor - deci, arata un pic mai bine decat cele stock - sunt si un pic mai scumpe, in majoritatea cazurilor.

poti cauta si de Passat B5.5 - atentie doar la ultima cifra din cod... sa fie xxx xxx xx6 sau 7 - ca sa se modifice mai usor din soft.

Link către comentariu

Cele de Passat B5.5 se potrivesc ca si dimensiuni? Sau trebuie facute modificari?

Link către comentariu

se inlocuieste carcasa/geamul - se pune e Golf 4/ Bora.

Link către comentariu

Salut foliile de passat se potrivesc pe ceasurile de golf?....

Link către comentariu

se inlocuieste carcasa/geamul - se pune e Golf 4/ Bora.

In momentul in care fac achizitia si nu ma descurc la instalarea lor o sa apelez la bunavointa voastra, daca se poate.

O seara buna.

Link către comentariu

Am cumparat ceasurile acestea cu codul 3b0930929A sunt de pe b5.5 credeti ca se potrivesc pe un seat tolede cod motor asv 1.9 tdi an 2000

si daca se poate sa mi zice ti si mie cum fac sa le alimentez pt a vedea  daca functioneaza?

Acesta este codul de la ceasurile pe care le am pe masina 1M0 920 821 B banuiesc imo 2 si fara can....cind ii dau scn la CAN apare

Address 19: CAN Gateway        Labels: 6N0-909-901-19.lbl
   Part No: 6N0 909 901
   Component: Gateway K<->CAN    0001  
   Coding: 00006
   Shop #: WSC 00046  
   VCID: F0E54E19B0B8B29

post-125557-0-46233200-1427135818_thumb.

Modificat de ioanidis84
Link către comentariu

produsul final sau aproapepost-13080-0-50115900-1427144402_thumb.j

Link către comentariu

romeo -  :icon_thumleft:

Am cumparat ceasurile acestea cu codul 3b0930929A sunt de pe b5.5 credeti ca se potrivesc pe un seat tolede cod motor asv 1.9 tdi an 2000

si daca se poate sa mi zice ti si mie cum fac sa le alimentez pt a vedea  daca functioneaza?

Acesta este codul de la ceasurile pe care le am pe masina 1M0 920 821 B banuiesc imo 2 si fara can....cind ii dau scn la CAN apare

Address 19: CAN Gateway        Labels: 6N0-909-901-19.lbl
   Part No: 6N0 909 901
   Component: Gateway K<->CAN    0001  
   Coding: 00006
   Shop #: WSC 00046  
   VCID: F0E54E19B0B8B29

Buna,

poti cauta si de Passat B5.5 - atentie doar la ultima cifra din cod... sa fie xxx xxx xx6 sau 7 - ca sa se modifice mai usor din soft.

Nu, nu sunt ok ce ai cumparat... un pic mai sus am scris ce trebuie - poti cauta si de Passat B5.5 - atentie doar la ultima cifra din cod... sa fie xxx xxx xx6 sau 7

Pe masina ta, ai ceasuri cu can gateway - xxx 920 xxx - asa trebuie sa si cumperi.... cu 920. Dar ultima cifra sa fie 6 sau 7 - daca sunt de golf/Bora... sau 5 - daca sunt de Passat.

Link către comentariu

Ok...o sa merg si o sa incerc sa mi le schimbe numai sa aibe codurile astea ....si mi l.schimba fara probleme numai sa aibe codurile astea, dar daca nu are cu asta nu pot face nimic

Link către comentariu

Referitor la cealalta problema cum fac sa le alimentez pt a verifica functionalitatea?

Link către comentariu

salut

am pus maxidot,merge ok,acum trebuie sa trag cele trei fire de la cd la display.

am un rns4 travel pilot de la blaupunkt (1k0035191 de pe golf 5).pe mufa galbena din spate 8,9,10 la mine nu scrie clock,enable si data .

atasez poza de pe el sa-mi dati o idee

am mai pus o poza de la un gama  care are 8,9,10 cu clock

post-13080-0-62804700-1427211666_thumb.j

post-13080-0-27409900-1427211667_thumb.j

Modificat de romeo01
Link către comentariu

salut

am pus maxidot,merge ok,acum trebuie sa trag cele trei fire de la cd la display.

am un rns4 travel pilot de la blaupunkt (1k0035191 de pe golf 5).pe mufa galbena din spate 8,9,10 la mine nu scrie clock,enable si data .

atasez poza de pe el sa-mi dati o idee

am mai pus o poza de la un gama  care are 8,9,10 cu clock

nu o sa mearga, din pacate... comunica pe can, alta generatie de can gateway, etc...

Modificat de Laurentiu_LWR
Link către comentariu

Imi spune s mie cineva cum pot alimenta ceasurile nemontate pe masina....deoaece am niste ceasuri pe care a plouat si vreau sastiu daca mai merg

Link către comentariu

daca a plouat in ele, eu recomand intai sa le desfaci, sa verifici sa fie ok placa de baza - dupa care o eventuala curatare cu alcool izopropilic.

abia dupa asta, sa le alimentezi

Link către comentariu

daca a revenit cu intrebarea legata de conexiuni, uite care sunt - eu l-as alimenta numai dupa ce as face ce ti-am scris mai sus..

Pin - 1,23,26,27,30  +12v;

Pin - 24 – masa.

L.E. - in mufa ALBASTRA

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

marius1982.11

la mufa albastra

Link către comentariu

Florin le am desfacut le am curatat cu alcool izopropilic si acum.asi dori sa le verific sa vad daca funcioneaza....apropoo acestea au codul care se termina in 7

Link către comentariu

sunt ok cele cu 7

ti-am dat mai sus, conexiunile... le legi si vezi daca se aprind.

Link către comentariu

Le am legat s au aprins se pare ca functioneaza inclusiv minidot ul .....afisajul minidot este pe margini un pic patat ....l demontat l am curatat si pe oparte si pe alta dar nimic.....exista posiilitatea sa se fii infiltrat apa in el?

Link către comentariu

sub el... sau sa fie deteriorat - cam astea sunt defectele care pot aparea la display

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!