Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

Eu am pierdut doar becul de airbag, in rest imi merge tot ce mergea si inainte, adica, nu mi se aprindea inainte nici icoane de usi deschise si nici tempomatul de ex. In rest, temp mare antigel, nivel min spalator geam, spirala bujii ..etc, si toate indicatoarele merg cum ar trebui sa mearga.

Ce nu a mers(sau nu am avut destul rabdare), in sensul ca ceasurile indicau orice altceva in afara de realiate, BC de passat immo2.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare baieti ! Am cumparat alte ceasuri pentru masina mea Mk4 1.6 16v AZD si as vrea in curand sa le schimb pentru ca la cele de pe masina nu merg butoanele de reglaj ora/minute si resetare km si nici buzzerul. Cred ca am tot ce trebuie : cablu + VCDS 11.11.5 , imi spuneti va rog cum aflu acel PIN. Am citit mai sus ca trebuie sa pun ceasurile si sa citesc PIN-ul , dar de unde ? Tot ce stiu ca pot gasi la 17 Instruments -> 10 Adaptation e Sofware coding si  workshop code.Multumesc anticipat ! Stima 

Link către comentariu

nu ai tot ce iti trebuie,,, e posibil sa mearga sa citesti dump-ul din ceasuri, folosind vageep. ... dar e posibil si sa nu... caz in care o sa iti trebuieasca alta interfata.

dupa ce ai pin-ul/pin-urile  - daca masina este immo3, iti trebuie pin-ul masinii si al ceasurilor noi - si faci adaptarea.

in rest, toate procedurile, programele, le-am postat pe paginile anterioare

Link către comentariu

Se poate monta/adapta IC de pe  golf4  tdi cu cutie automata la golf4 tdi cu cutie manuala?

Link către comentariu

da, merge... recodezi can gateway-ul si dispar/apar - vitezele.

Link către comentariu

Am facut rost de un Vag eeprom, sper sa mearga . Dupa ce ii dau Dash/ Read Eeeprom , salvez fisierul ala si dupa ce pun bordul nou ii dau Write Eeeprom din fiserul salvat ? Multumesc pentru ajutor

Link către comentariu

Nu. Dai read eeprom pentru a afla PIN-ul, in Vag Eeprom o sa-ti apara in partea de jos, in casuta din mijloc. Dupa asta, programezi cheile cu VCDS-ul.

Link către comentariu

salvezi eepromul.

MRC - dupa ce are pin-ul/pin-urile (ca inca nu stim despre ce masina este vorba, din ce an).... se face adaptarea cu ECU.

dupa ce se face adaptarea ceasurilor, se sterg cheile vechi si se scriu cipurile.

procedura pt immo 3 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Immobilizer_III_Immobilizer_Swapping_%28Instrument_Cluster%29

procedura pt immo 2 http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/Immo2-cluster-swapping.html

Link către comentariu

Masina este din 2002, probabil immo 2 2q8ujxx.jpg si cele care le-am cumparat acuma sunt modelul acesta 346p2te.jpg 1J0 920 921 A. Multumesc !

Link către comentariu

Ceasurile noi sunt immo2. Maneta de stergatoare cu butoane pentru BC ti-ai luat?

Modificat de MRC
Link către comentariu

Asa cum era de asteptat nu comunica interfata cu ECU."No ECU found ". Stiti pe  cineva in Iasi care m-ar putea ajuta cu citirea pinului ? Dupa aia cu adaptarea la ecu si cu cheile ma descurc .

Link către comentariu

Daca masina e din 2002, sunt sanse mari sa ai Immo3 pe masina si n-o sa mearga ce vrei sa faci.

Zi codul ceasurilor de pe masina. 

Link către comentariu

Astazi am dat jos ceasurile de pe masina, SURPRIZA sunt IMMO3  1J0 920 806 B . Am sa revin la acest proiect indata ce schimb ceasurile cumparate cu altele. O seara buna ! 

Modificat de nickushor2009
Link către comentariu

salut. eu am ceasuri immo2 fara afisaj central.asta inseamna ca nu am computer de bord?....ca sa imi pun minidot sau maxidot ce mi-ar trebui?...se poate pune immo3 in locul unui immo2?...

Link către comentariu

Iti trebuie ceasuri cu afisaj, minidot sau maxidot plus maneta de stergatoare cu butoanele pentru controlul display-ului. Merge sa pui immo 3 pe masina immo 2.

Link către comentariu

stiam ca trebuie schimbata si maneta de la stergatoare. dar ma gandeam ca sunt necesare si alte cablaje, mufe etc. un minodot/maxidot immo3 sigur are nevoie de ceva in plus. aveti careva de vanzare maxidot immo2?..sau immo3...?

sa inteleg ca daca as face un drum la vaslui...te-ai putea ocupa de montaj...

MRC imi poti lasa un cont de facebook...sa vorbim mai multe acolo?ms

Link către comentariu

stiam ca trebuie schimbata si maneta de la stergatoare. dar ma gandeam ca sunt necesare si alte cablaje, mufe etc. un minodot/maxidot immo3 sigur are nevoie de ceva in plus. aveti careva de vanzare maxidot immo2?..sau immo3...?

da, trebuie inlocuite ceasurile - merge sa montezi si immo3 (daca masina ta are can gateway... ca nu ai postat alte detalii, legate de anul fabricatiei, etc), mai ales ca o sa castigi la functiile suplimentare ale BC-ului - la cele VDO, se poate activa Range, iluminarea acelor si afisajelor pe contact, etc.

mai iti trebuie maneta de stergatoare cu butoanele de BC, cablat, adaptarea ceasurilor, scrierea cipurilor din chei, etc... si o sa ai si BC.

ceasuri, etc - cauta in aria Vanzari piese de schimb.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut,

Cam cat ar costa actualmente o trecere de la non BC la minidot/maxidot? Cu piesele principale din dezmembrari bineinteles. Masina e un Golf 4 1.6 16v AZD din 2001.

Link către comentariu

Multumesc pentru promptitudine MRC!

Tu ai stiut de la bun inceput cum se face adaptarea sau ai avut un material suport, gen Tutorial/Diagrame/Schite ajutatoare?

Link către comentariu

Cheile le-am adaptat la cineva. Am gasit pinout-ul ceasurilor si am facut si montajul,

Link către comentariu

Salutare,

Am si eu doua probleme la ceasurile mele cu maxidot :

-nu imi afiseaza nimic cand deschid usile

-nu pot accesa meniul sau. (switch-urile functioneaza perfect la toate usile)

Codul ceasurilor : 1J0 920 845 C si sunt VDO.

Oare care ar putea fi problema ?

Modificat de andrei_bv
Link către comentariu

DAr au functionat? Ai mai intrat in meniu? Cand apesi butoanele de pe maneta se schimb ceva?

DA mai multe detalii ....

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!