Jump to content

Golf 6 - Centuri de siguranta

bibicu2
 Share

Postare recomandată

boala veche,trebuie sa incerci sa vezi daca a iesit mufa de la centura de sub scaun...daca la spalatorie se da scaunul in fata in spate.daca a iesit mufa,este ca si cum vede centura pusa tot tmpul.

brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E drept ca sub scaun nu m-am uitat. Doar in laterala unde cuplez centura am observat ca e un fir care vine de sub scaun si e ok.

Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare

Postez aici pt ca se vb despre centura.

Mai exact, sapt trecuta mi-a fost spart mașina (navigație furata,volan rupt...) si cioburile de la geam au sărit si in "teaca" in care bagi centura (prinderea dintre scaune). Fara stiu lucrul acesta, când am vrut să-mi pun centura am împins cioburile si s-a blocat, nu mai pot baga centura acum. Exista cumva posibilitatea sa o desfac sa o curat ?

Are cineva vreo schiță ceva ?

Nu as vrea sa fiu nevoit sa cumpăr si asta.

Mulțumesc,

Link către comentariu

NU se desfac capacele ei, doar sa demontezi scaunul,sa scoti teaca cu totul, sa o intorci cu gura in jos si sa o sufli cu aer comprimat, poate ies cioburile de acolo.

DAr cu volanul ce-au avut ?

Ai casco ?

Link către comentariu

Nasol in cazul asta.

Au spart geamul șoferului si cand au intrat in masina au rupt pielea de pe volan.

Am casco numai ca nu vor sa deconteze si scaunul șoferului. E si el tăiat de cioburi.

Ideea e ca am avut folie si geamul nu s-a spart in totalitate, au rămas fâșii care au rupt, zgâriat tot ce au prins.

Link către comentariu

• 3 months later...

Seara buna dragi colegi,

Vin cu o problema care se manifesta intr.un mod stresant.

Martorul din bord, pentru centura, fileaza si scoate sunetele acelea stresante chiar si cu ambele centuri de pe fata bagate la locul lor dar si daca le scot.

Ce e de facut in acest caz?

Link către comentariu

O problema cu conectica la capul de centura de la scaunul soferului. Scoate mufa de sub scaun si vezi daca mai face.

Link către comentariu

Daca mi.ai putea spune care este acea mufa as fi recunoscator.

Link către comentariu

CEa mica , neagra cu 2 pini.

Link către comentariu

Am scos acea mufa, nu mai face galagie. Sa merg totusi sa rezolv aceasta problema sau nu incurca cu nimic alte sisteme ale masinii?

Link către comentariu

NU.

Link către comentariu

• 1 year later...
bbogdanmircea

Stie cineva ce fel sunt suruburile de jos de la centurile de siguranta pe spate ?

In alta parte am citit ca ar fi Triple Square (TS) dar ce marime ? Am gasit ca ar fi 10 mm pana la urma ...

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Atentie si la cuplul de strangere al șuruburilor!

Link către comentariu

• 2 months later...

In caz de impact, airbag-urile explodeaza la propriu, creand o presiune din gazelle arse ce expandeaza airbagul, pe o durada foarte scurta de timp, centura se tensioneaza si dupa iti da drumul...nu te sufoca! Deci nu va tot panicati aiurea! Eu am experimentat asta pe pielea mea, acum 7 ani! Asta e tot!

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut! Intampin o problema ciudata cu centurile, in special cea a pasagerului, uneori, cam la 3 din 5 incercari, indiferent de cat de usor trag de centura aceasta se blocheaza...alteori merge normal, daca cumva misc putin din reglajul pe inaltime iar merge normal...daca apuc si plec de pe loc cu centura nepusa pt ca era blocata, dupa cativa metrii parcursi, cam cand incepe a doua tonalitate a avertizarii de centura isi da drumu...de la ce ar putea sa fie? Multumesc!

Link către comentariu

Salut!Am un golf 6 din 2010 cu volan pe stanga si vreau sa schimb centurile de siguranta  fata. Credeti ca cele de pe o masina din Anglia s-ar potrivi?

Link către comentariu

Vezi cod piesa UK to EU daca e diferenta.

Cred ca totusi sunt la fel.

Link către comentariu

• 1 month later...

Va salut baieti! Am si eu o intrebare mai ciudata :) . Am scanat masina, un Golf 6 2.0 TDI 2013, cu VCDS-ul si in mare parte a dat ok (o eroare la modulul bluetooth, dar neimportant). Apoi am inceput sa ma joc pe la Advanced Measuring Values la toate modulele, iar la airbag am gasit ceva ciudat. Modulul nu da absolut nici o eroare, becul de pe bord se aprinde, stinge... Totusi, in Advanced Measuring Values am gasit aceste coduri suparatoare, sa zic asa:

Driver belt tensioner ohm value-Measured Value Resistance 2 - too Low

Driver belt tensioner ohm value-Measured Value Resistance 2 - too Low

Okey, am urmarit asta cateva zile si in mod amuzant, cateodata se modifica, de la too Low la correct, la too High. Inca ceva:

Driver side seat belt tension igniter- Measured Values- correct

Passanger side seat belt tension igniter- Measured Values- correct

De asemenea, numar de accidente si reprogramari aratate este de 0, cu 0 incercari de reprogramare. Airbagurile dau valori corecte.

Din nou, nu am nicio eroare daca dau la Fault Codes, am gasit asta doar jucandu-ma cu VCDS-ul pe la masina. Ce parere aveti? Ce sunt de fapt acele masuratori si de ce dau asa?

Modificat de Mans
Link către comentariu

Eu evit sa intru cu VCDS pe airbag, stiam de la cineva ca nu e recomandat ca se pot strica anumite chestii, dar asta era la Golf 4 si eu aplic si la Golf 6 .

Link către comentariu

daca vb de interfata originala... si daca stii ce faci, nu ai ce sa strici.

Daca te joci aiurea... sau cu ce nu trebuie, ai toate sansele.

Pe vremuri, la prima generatie de VCDS 4xx.... puteau aparea probleme. Acum, generatia actuala - noua - VCDS Hex V2, Hex Net - originala Ross Tech, nu ai probleme (nici la anterioara nu erau).

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 1 month later...

Cine a dezactivat beep de la centura scaun pasager, eu am incercat sa scot mufa de sub scaun deoarece pasagerul are probleme mereu cu beepul de la centura cu centura pusa .Era frig si mufa nu s-a lasat desfacuta in schimb m-i s-au deschis toate geamurile de jumatate in timp ce incercam sa scot mufa .

Link către comentariu

Nu are nicio legatura cu ce ai facut tu acolo, nu se poate intampla asta cand se umbla la mufele de sub scaune..... decat daca cineva apasa pe butonul descuiat de la telecomanda si tine apasat pe el. Deci, daca cheia masinii era prin buzunarele tale...de acolo este.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia.

Golful meu 6 din 2010 a avut prin noiembrie anul trecut un mic accident iar centurile de siguranta s-au blocat la sarirea airbagului din scaunul pasagerului si cel cortina. Intre timp, am reusit s-o repar, am inlocuit airbagurile sarite si centurile de siguranta cu altele provenite de pe un Golf din UK.

Problema este ca am in continuare airbagul aprins in bord si nu reusesc sa-i dau de cap. VCDS imi da urmatoarele erori la centurile de siguranta:

Spoiler

Address 15: Airbags (J234)       Labels: 5K0-959-655.clb
   Part No SW: 5K0 959 655 D    HW: 5K0 959 655 D
   Component: AirbagVW10    037 0606  
   Serial number: 003FKRA36VM8  
   Coding: 00003132
   Shop #: WSC 01357 011 00200
   ASAM Dataset: EV_AirbaVW10SMEVW360 A01011
   ROD: EV_AirbaVW10SMEVW360_VW01.rod
   VCID: 3B75D16EB2C5ADC6811-806E

Crash sensor for side airbag; driver side: 
   Subsystem 1 - Part No SW: 5K0 959 354     HW: 5K0 959 354 
   Component: S.Sens.Fahr.V  H01 ---- 
   Serial number: 3572MSME21450050ZZZA

Crash sensor for side airbag; passenger side: 
   Subsystem 2 - Part No SW: 5K0 959 354     HW: 5K0 959 354 
   Component: S.Sens.Beif.V  H01 ---- 
   Serial number: 3582MSME4337464FZZZ/

Crash sensor for side airbag; rear driver side: 
   Component: S.Sens.Fahr.H  --- ---- 
   Serial number: 3512QSME28494C34ZZZ.

Crash sensor for side airbag; rear passenger side: 
   Component: S.Sens.Beif.H  --- ---- 
   Serial number: 3522QSME004C4B26ZZZV

2 Faults Found:
9439002 - Igniter for Seat Belt Tensioner; Passenger's Side 
          B1007 1A [137] - Resistance Too Low
          MIL ON - Confirmed - Tested Since Memory Clear
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00000001
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Mileage: 234081 km
                    Date: 2088.14.30
                    Time: 00:08:05

9438747 - Igniter for Seat Belt Tensioner; Driver's Side 
          B1006 1B [137] - Resistance Too High
          MIL ON - Confirmed - Tested Since Memory Clear
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00000001
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Mileage: 234081 km
                    Date: 2088.14.30
                    Time: 00:08:05

Ii pot face ceva cu VCDS? 

Multumesc!

Link către comentariu

Exista topic dedicat aici:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!