Jump to content

discuri frana brosc

albert_md2004
 Share

Postare recomandată

intrebare intrebatoare: discurile de frana fata de brosc, stiu ca pe spate n-are, dar ca sa fiu clar, difera de la 1300, la 1302 si la 1303? dupa cum spunea jan fuzeta e aceeasi din 1969 incolo, difera doar prinderea pe punte, deci...?

l.e: nu ma refer la diametru, stiu ca toate-s de 278 mm parca, nici la gauri, toate-s cu 4, ci la prinderea pe fuzeta sau la orice altceva

Modificat de albert_md2004
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai nu prea vad cum ar fi la fel, pentru ca prinderea fuzetei e diferita pentru fiecare model. Gandeste-te de exemplu la fuzeta de 1302, unde amortizorul se prinde cu 3 suruburi in plan orizontal si la fuzeta de 1303 dupa '74, unde prinderea se face cu 2 suruburi in plan vertical. Evident, fuzeta pentru modele cu punte este total diferita. Trebuie sa iei ceva care sa se pupe cu masina ta.

A scuze, tu intrebai de disc nu de fuzeta. In cazul asta nu stiu.

Modificat de TZepeSH
Link către comentariu

Pai e simplu. Te uiti pe hoffman sau cip1 sau un magazin virtual de "pese" si vezi daca au acelas part number. Eu zic ca tate discurile de frana ( typ 1 si typ 3 ) sunt la fel ( difera doar daca au guler au ba ), dar e strict o parere personala

Link către comentariu

la broasca inclusiv 1302/03 discurile au fost la fel

cod VW 113 407 075

ptr Typ3 acelasi disc se punea pana in 71 ( cod de sasiu 311 2268 738),dupa 71' de la codul de sasiu 311 2268 739 si pe TYPE4 (411,412) pana in 73' sau pus discurile cu cod de VW 411 407 075

din 74' pe TYPE 4 sau pus discurile 411 407 075A care se mai puneau si pe Porsche 914

diferentele apar din care am vazut la diametru interior unde vin rulmentii

Link către comentariu

Mda, am uitat de Typ3-urile facute dupa 71 ca au alte discuri si alte etriere :( .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!