Jump to content

bara stabilizatoare

toni-peste
 Share

Postare recomandată

azi am incercat pentru a doua oara sa montez o bara stabilizatoare la bruasca din 62. si evident ca nu am reusit. am avut prese si tot felu de acareturi si nu merge. Am kit nou de busci si de cleme, bride cum le-or spune. Nicicum nu vrea. Clemele par a fii mai scurte si daca chiar reusesc sa le strang cat de cat nu se apropie suficient ca sa introduc piesa de blocaj. Ceva experiente? Varianta ne originala ar fi sa fac eu unele si cu prindere/strangere cu surub. Astept pareri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa le ungi putin cu vaselina, ca sa alunece metalul pe cauciuc si le strangi cu o cheie franceza, pana poti sa bagi clema de blocare...E ceva de munca, dar se poate.

Link către comentariu

Am avut si eu exact aceleasi probleme, inca de inteligent ce am fost, prima data am montat bara stabi pe dos, deci a trebuit sa le mai demontez si montez inca o data. Grija si la directia din care bagi sigurantele pe bridele alea, altfel te mai distrezi si cu alea. Nou a fost si la mine kitul, de la dilaru`.

Modificat de TM06CZR
Link către comentariu

Salutare,pai sigurantele alea parca sunt cumva trapezoidale,nu prea intra altfel.Ideea e ca vaselina e indispensabila..In rest clesti,chei sarkozistice sau menghine divere si multa rabdare.Da de ce nu chemi un prieten???

Spor la treburi!

Link către comentariu

azi am incercat pentru a doua oara sa montez o bara stabilizatoare la bruasca din 62. si evident ca nu am reusit. am avut prese si tot felu de acareturi si nu merge. Am kit nou de busci si de cleme, bride cum le-or spune. Nicicum nu vrea. Clemele par a fii mai scurte si daca chiar reusesc sa le strang cat de cat nu se apropie suficient ca sa introduc piesa de blocaj. Ceva experiente? Varianta ne originala ar fi sa fac eu unele si cu prindere/strangere cu surub. Astept pareri!

Foloseşti un cleşte de cuie pe care

Link către comentariu

Salutare,pai sigurantele alea parca sunt cumva trapezoidale,nu prea intra altfel.Ideea e ca vaselina e indispensabila..In rest clesti,chei sarkozistice sau menghine divere si multa rabdare.Da de ce nu chemi un prieten???

Spor la treburi!

Daca nu le pui bridele in ordinea si in sensul care trebuie stiu ca nu mai poti sa indoi clemele pt blocare....sau ceva de genul asta...

Link către comentariu

Foloseşti un cleşte de cuie pe care îl strângi cu o cheie franceză.

un cleste de cuie foarte mare, potcovar gen :)

si off-topic: cum zic francezii la cheia franceza? cheie engleza :))

Modificat de ricacristea
Link către comentariu

Am inteles. Clar e munca de o sambata cu prieteni si o lada de bere. Sincer am increcat sa o montez la munca fiind printre telefoane si alte probleme din astea. Merci! O las sa mai doarma peste pasti. :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

A rezolvat-o mesteru! Greu! Piesel aftermarket sunt un pic mai greu de convins! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!