Jump to content

Inlocuire volan standard cu volan Passat CC

Ace83
 Share

Postare recomandată

avand in vedere ca numai volanul complet este in jurul la 1000 lei SH.... can-ul, undeva intre 200 si 300 lei.... restul le poti vinde si iti cumperi calculatorul de care ai tu nevoie. In teorie, restul e ca si cum l-ai luat gratis.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

#jobdone 

In sfarsit domnilor, am realizat retrofitul , dupa cum urmeaza , am montat piesele prezentate mai sus

- volan passat cc

-calculator de coloana de b7 cu 5kO

- cluster passat b7

- trimuri aferente

- centrala electrica cc ( am inlocuit-o pentru a putea activa cornering)

Totul este functional si am preferat modificatea cablajului pentru calculatorul de coloana pentru ca deja il cumparasem.

Multumesc tuturor pentru ajutor

Acum o noua intrebare si anume, ce modul de clima pot monta? Daca il voi pune pe cel pentru passat cc imi va afisa setarile pe ecranul RCD 333 G plus ?

78EFBD30-DFF4-457B-8292-AD367B642799.jpeg

Link către comentariu

RCD330G Plus - NU preia/afiseaza informatiile furnizate de climatronic, indiferent de modelul climei!

Link către comentariu

Multumesc mult pentru raspuns, am vazut intr-adevar ca-mi trebuie si un alt calculator cu AH ,AJ sau AK in coada. Inca ceva ce nu stiu este ce fel de Airbag si anume ce serie imi trebuie pt volanul asta  ?

Asta sa fie oare ?

https://www.ebay.de/itm/NEW-ORIGINAL-AIRBAG-STEERING-WHEEL-VW-TOURAN-2H0880201H-/162119410599

sau asta ?

https://www.ebay.de/itm/NEW-OEM-VW-GOLF-MK6-TOURAN-CADDY-DRIVER-STEERING-WHEEL-AIRBAG-1T0880201-T-/273339507231

Modificat de Radu1974
Link către comentariu

niciunul. Ai ales volan model Golf 7/Passat b8...etc... iar airbag-uri de la generatia anterioara. Gasesti pe net volane complete....

Link către comentariu

Se potriveste eventual unul dintr-e Airbag-uri la volanul asta ?

https://www.ebay.de/itm/Original-VW-MFL-Leder-Multifunktionslenkrad-Touran-Tiguan-Caddy-Golf/143112695779

Sau daca nu merge nici unu din ele care ar fi cele care merg ?

Modificat de Radu1974
Link către comentariu

da, acesta merge cu airbag-urile de mai sus

Link către comentariu

Super :)

Va multumesc mult amândurora. Să aveți parte de o săptămână cât mai frumoasă. Toate cele bune.

Link către comentariu

Încă o întrebare, e bun la passatul meu modulul 3C0953549 AJ ? Din ce-am vazut pe Ross-Tech pare a fi ok. Înteleg că toate cele 3 variante (AH, AJ, AK) merg pe manuale dar pe automate merg numai AH si AJ.

Modificat de Radu1974
Link către comentariu

6 hours ago, Radu1974 said:

Încă o întrebare, e bun la passatul meu modulul 3C0953549 AJ ? Din ce-am vazut pe Ross-Tech pare a fi ok. Înteleg că toate cele 3 variante (AH, AJ, AK) merg pe manuale dar pe automate merg numai AH si AJ.

On 2/3/2019 at 6:26 PM, Radu1974 said:

Multumesc mult pentru raspuns, am vazut intr-adevar ca-mi trebuie si un alt calculator cu AH ,AJ sau AK in coada. Inca ceva ce nu stiu este ce fel de Airbag si anume ce serie imi trebuie pt volanul asta  ?

Asta sa fie oare ?

https://www.ebay.de/itm/NEW-ORIGINAL-AIRBAG-STEERING-WHEEL-VW-TOURAN-2H0880201H-/162119410599

sau asta ?

https://www.ebay.de/itm/NEW-OEM-VW-GOLF-MK6-TOURAN-CADDY-DRIVER-STEERING-WHEEL-AIRBAG-1T0880201-T-/273339507231

Radu,tu razi de noi...? Întreb, deoarece pui aceeași întrebare și primești aceelasi răspuns... De mai multe ori. Păcat ca umplem forumul cu bălării...... 

Link către comentariu

Off topic...nu râd, dimpotriva, numai ca nu eram sigur 100% dacă se potrivește sau nu calculatorul...dacă impresia pe care ți-am lăsat-o e că aș râde de cineva atunci îmi cer scuze (deși chiar nu mă simt vinovat cu nimic). În orice caz nu mi-aș permite să râd de cineva atâta timp cât nu e nici cazul nici locul potrivit. Cât despre tine Florin, din contră, îți mulțumesc pt că nu e prima oară (și sper că nici ultima) când îmi răspunzi la întrebări...

On topic...volanul găsit de mine pe ebay are (după cum zice vânzătorul) padele, deși în poze nu se văd. În caz că ele chiar există, se pot demonta acestea de pe volan ? Întreb pt că eu am cutie manuală.

https://www.ebay.de/itm/Original-VW-MFL-Leder-Multifunktionslenkrad-Touran-Tiguan-Caddy-Golf-/143112695779?oid=123617558305&autorefresh=true

Modificat de Radu1974
Link către comentariu

Nu ajuta, vei rămâne cu ele montate. Dacă le demontezi, rămân cu niște gauri foarte mari, în spițele volanului - cand o sa fie învârtit, o sa se vadă oribil.

Deci padele vor rămâne pe poziție. 

Link către comentariu

Îl luasem eu deja și de aceea apare ca indisponibil. 

Acum mai rămâne să cumpăr Airbag-ul și calculatorul.

Încă odată mii de mulțumiri Spido și Florin. 

O seară frumosă.

Link către comentariu

bogdan_alexandru

Buna seara!

Am un Passat B6  2009 (cu bordul alb) și doresc sa i pun volan de Passat b7/ Passat CC. 

O  întrebare ... de ce componente mai am nevoie 

va mulțumesc frumos!

Link către comentariu

Respectiv unul dintre urmatoarele coduri - 3c0 953 549AH, 3c0 953 549AJ sau 3c0 953 549AK (daca masina e manuala, merge si acesta)

Link către comentariu

bogdan_alexandru

Salut! Mașina mea e din 2009(cu ceasurile din bord albe) nivel echipate comfortline nu exista posibilitatea sa am deja calculatorul de coloana cu codurile enumerate de Florin mai sus? Unde pot verifica asta și ce trebuie sa desfac pe la volan sa văd codul de piesa. 

Multumesc!

Link către comentariu

garantat nu  !

trebuie sa demontezi volanul si carcasele de la coloana volan, sa vezi codul - mult mai usor, cu vcds-ul accesezi modulul 16 si postezi codul acestuia. 

Link către comentariu

On 1/30/2019 at 9:33 PM, dobrisrobert said:

In sfarsit domnilor, am realizat retrofitul , dupa cum urmeaza , am montat piesele prezentate mai sus 

- volan passat cc

-calculator de coloana de b7 cu 5kO 

- cluster passat b7

cam asa ceva vreau sa fac si eu,sa pun volan de b7 cu tot cu calc coloana si grup manete 5k0...dc? pot lua la un pret bun grup manete+spira si calc coloana de b7 cu ambele mufe neagra si galbena...

ma ajuta cineva cu schema pinilor pt mufele de b7?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!