Jump to content

Adaptare volan cu padele


S. Levy
 Share

Postare recomandată

Salut.

Am cautat pe forum dar nu am gasit nici un raspuns pentru intrebarea mea. Eu am un Audi A4 B7, cu cutie automata Multitronic 7+1 viteze. Am gasit anuntul http://www.okazii.ro/catalog/51586840/volan-piele-perforata-bej-cu-comenzi-padele-pt-audi-modele-noi.html#galerie unde este un volan asemanator cu al meu, dar cu padele de schimbat viteze si scrie in anunt ca se poate adapta asa incat sa pot schimba vitezele de la padelele de pe volan. Acest lucru chiar se poate face? Daca da, as fi foarte interesat sa cumpar acel volan, deaceea intreb. Daca cineva a facut asa ceva, sau se pricepe cu interfata VAG-COM va rog frumos sa-mi zica daca se poate face sa functioneze toate comenzile de pe volan? Mentionez ca eu am un volan cu comenzi, dar fara padelele de schimbare a vitezelor.

Multumesc anticipat orice raspuns.

Cu stima,

Levy

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Kostas la fostul lui b7 a facut asa ceva. Deci iti pot spune cu siguranta ca se poate adapta astfel incat sa functioneze normal.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspunsul rapid. As avea inca o intrebare. In anunt scrie ca se poate adapta daca am pilot automat si cutie automata. Ce legatura are pilotul automat? Eu nu am pilot automat, este posibil ca din cauza asta sa nu pot adapta padelele?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tocmai m-am uitat in fuga prin etka si ptr volanul cu padele nu am gasit alt calculator de coloana sau alta spirala de volan. Stiu sigur ca in vag com este undeva optiune ptr activarea padelelor de pe volan. In concluzie se poate 100% daca spui ca ai si comenzile pe volan functionale. Daca as gasi un volan exact ca acel din anuntul tau dar pe negru, m-as baga si eu :D Sau am vazut in etka ca se pot comanda doar padelele separat si montate pe volanul actual...dar sunt destul de scumpe...in jur de 250 ron

L.E. Nu se pot pune padelele pe volanul existent, am intuit eu gresit...

Modificat de costelzb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Super. Mersi pentru informatii. La mine interiorul masinii este bej, volanul actual are exact acelasi culoare, asa ca asta ar fi perfect pentru mine. Presupun ca airbagul de pe volanul actual se poate pune fara probleme pe volanul nou, nu? Mai investighez, sa vad in Cluj sau prin zona cine ar putea sa ma ajute cu treaba asta si va tin la curent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da se poate pune ! daca e acelasi volan ! nu e nici o problema !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Airbag-ul se poate pune doar daca ai acelasi numar de spite la volan. Si da o sa iti mearga padelele dupa ce schimbi volanul, se face cu vag-com-ul. Aceeasi operatiune am facut-o si eu la A6-le meu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!