Jump to content

chedere

riderontornadoes
 Share

Postare recomandată

riderontornadoes

salut din nou. M-am apucat de restaurat T2-ul, si mi-au spus vopsitorii ca e posibil sa nu mai poata folosi chederele de pe masina, mai ales ca au fost lipite cu silicon de vechiul proprietar. Aveti idee de unde pot cumpara chedere noi sau daca se pot adapta de la vreo masina? Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dilaru,Epe,Dara,Liviu,Tipatescu,Bubnof.....oamenii astia mai vechi.Sigur gasesti!

Link către comentariu

riderontornadoes

multumesc. m-ar interesa totusi sa stiu daca se pot lua noi. sau daca se pot adapta de la alte masini, dar sa fie tot noi.

Link către comentariu

nu se pot adapta de la alte masini decat daca vrei sa faci o tziganie , desi nu cred ca vrei sa faci asta ... se gasesc noi diferite preturi , calitati diferite .. cei enumerati mai sus it pot da toate detaliile necesare ptr modelul tau ... si poti discuta cu incredere de bani si calitatea pe care o vrei si o poti achizitiona tu !

Link către comentariu

riderontornadoes

ai idee cumva cam cat m-ar costa toate chederele? sa stiu sa ma pregatesc sufleteste...

Link către comentariu

uite aici, orientativ http://shop.hoffmann-speedster.com/catalog/index.php/cPath/2024_2340

Magazinul asta trimite si in RO dar am obs ca pretul e cam piperat.

Poti sa cumperi de la dealerii de pe forum (cei enumerati mai sus) , te poti astepta in mare la aceleasi preturi (dar fara transp si in RON )

A propos: nu exista din ce am vazut "set" de chedere pt Bus - iti comanzi pe repere, din cauza ca au fost f multe variante de caroserie, cred - bus de persoane, variatii de marfa, etc.

Link către comentariu

• 7 years later...

Salutare, de unde pot cumpăra garnitura de cauciuc din compartimentul motor, cea care nu lasă aerul cald de la galerii, sa urce la motor? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!