Jump to content

Demontare si schimbare aripa fata stanga

rZr1985
 Share

Postare recomandată

Am avut incident zilele trecute..unu pe scuter mi-a *sters* in parcare masina :rolleyes: ..fapt ce a rezultat la infundarea aripei..destul de mult..si nu cred ca mai poate fi trasa..trebuie sa o schimb !

As dori niste sugestii ! Va multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe aftermarket e in jur de 120 lei,la voi in galati la filiala elit,la dezmembrari in jur de 250 lei..Vezi si tu la un tinichigiu daca se poate repara..dar daca iti ia manopera 100 la ea,mai bine iei pe af.

Link către comentariu

Hmm am fost azi la un service....mai de cartier asa :rolleyes: si mi-a zis un pret pt reparatie in jur de 300 de ron (cu vopseaua lor)..numai zic ca la service-urile mare ..pretul e cam in jurul de 2000 de ron.. :lol: . De indreptat se indreapta ea..dar vopsitul e mai costisitor cred !

Link către comentariu

depinde si ce nuanta e...daca e metalizat.numai vopseaua,lac si materialele sunt in jur de 60 lei.

Link către comentariu

Salut,

Nu ma pricep prea tare eu asa la forumuri dar aici nu am putut deschide un topic nou si am hotarat sa scriu aici intrebarea mea, poate nu se supara intiatorul topicului :P : am avut un foarte mic accident si a trebuit sa schimb aripa dreapta care era foart eputin indoita si tot ansamblul fatza, bara sau cum ii zice :D, care era putin crapat, a si farul drept care era la fel putin zgariat. Dupa schimbarea acestor 3 obiecte (facuta in service autorizat nu dau nume :D ), dupa 80 - 90 se aude un fluierat ca de vant. Ca si cum ceva nu este imbinat la fel de bine ca in fabrica :D . Dar CE ?. Specific faptul ca fluieratul nu vine din alta parte decat de la vantul trecut cu viteza printre niste chestii. Am stat mult timp sa ma gandesc printre ce chestii. Printre bara si capota (pe la chederul acela), printre bara si far sau printre alte obiecte .... . Cine ma poate ajuta sa imi zica ?. Si daca aflu de unde vine fluieratul mai mult ca sigur ca o sa remediez problema, dar fara a lega pe cineva pe capota la 100 de km/h nu cred ca aflu de unde fluiera. :D

Link către comentariu

Incearca sa compari vizual cele doua parti ale masinii, poate descoperi ceva. Dupa parerea mea, fluieratul ar putea sa vina de la scutul de sub masina, contraaripa, eventual verifica daca e prinsa bine aripa.

Link către comentariu

vizual ambele aripi si ambele faruri sunt 100 % identice. Scut Polo Happy nu are. Si mai ramane contraaripa, da, nu o luasem in considerare pana acum, dar este foarte bine prinsa. Sa nu fie ceva care sa nu fii pus persoanele de la service, ceva care se pune in zona imbinarilor aripii cu contraaripa si cu bara, etc. Nu stiu, esista ceva piese de plastic pe acolo in afar ade contraaripa ?. Sau ceva garnituri probabil, dar nu cred. Oricum ori ceva lipseste ori nu e pus bine si e greu de descoperit fara demontare.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

uitate in aripa, si intr-o parte si in cealalta pe la portiera. deschizi portiera si te uiti pe la balama. ar trebui sa ai in ambele parti cate un plastic negru care nu te lasa sa vezi inauntru. ala cred ca-ti lipseste ( a nu se confunda cu aparatoarea de pietre)

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna ziua,

adrian33 imi spui te rog cat te-au costat piesele respective, vopseaua si manopera?

Tocmai mi-am infipt si eu "Polonicul" intr-o masina parcata si trebuie sa fac reparatia pe cheltuiala proprie, bara si aripa stanga fata.

Daca ma poate ajuta si altcineva cu ceva preturi as fi tare recunoscator. Merita de la dezmembrari?

Multumiri anticipate

Link către comentariu

Spoilerul la Polo pe original e in jur de 1200 de ron la care se mai aduga si vopsitul in jur de 400-500 ron (pe la reprezentante).

S-ar merita de la dezmembrari dar nu prea se gasesc polo la dezmembrari.

Multa bafta !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!