Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

cu asta lipesti la loc farurile?

daca da, de ce asta si nu silicon sau adeziv pt parbriz (tot la tub gen silicon) ?

Link către comentariu
C o s m i n

Ca nu se stie cand mai vrei sa le desfaci.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Corect...pe langa asta...siliconul dpmdv este ceva folosit la toate si bun la nimic...se faramiteaza...descompune...etc:))

Vreau sa le fac cat mai profi :P

Link către comentariu

Interesant smecleul asta. Chiar ma uitam ca siliconul folosit acum vreun an jumate cand am umblat ultima oara la faruri nu arata prea bine - sus unde e vizibil...

De o chestie sunt curios - daca o sa se muleze usor in santul carcasei farului - acolo unde intra sticla.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Teoretic ar trebui sa se muleze usor...eu ce l-am pipait am vazut ca este destul de elastic...

Link către comentariu

Muale,o situatie similara am patit la un polo 6N2,problema comuna cu semnalizarile unde se rup usor clemele si apoi atarna pe fire.Cu silicon (bizon,sanitar,alb),etc numa nu vroia sa stea la locul lor sau dupa 1 sapt erau picate iar,am luat banda dubla adeziva eftina' si are 2 ani de cand stau lipite :) "cum" habar n-am :D

Link către comentariu

pai revenim la vorba lui Laurentiu. silicon folosit la tot si bun la nimic.

la pipit anumite chestii nici eu nu il folosesc. dar la izolat face treaba.

adica pus in calalul din far si lentila pusa peste, cu siguranta nu va intra apa si nici nu cade lentila la o frana.

semnalizari...lipite cu ceva poxipol sa stea calumea.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Este doar punctul meu de vedere....fiecare foloseste ce vrea si cum vrea... ?

Link către comentariu

Laurentiu,poti pune si ciment :)) o sa arate beton ! :))

Link către comentariu
Bitter_Sweet

Cu masticul de mai sus mi-am facut si eu farurile. Este foarte maleabil (plastilina gen) dar lipicios. In pachet este si un aplicator (o chestiuta mica din spuma) care ajuta. Daca se curata cat se poate de bine canalul, se aplica masticul si apoi se baga la cuptor sau intr-o cutie de carton si cu un pistol cu aer cald, timp de 10 minute, o sa tina mult si bine.

P.S.: Dupa ce scoti de la cald farul, musai niste clesti sau ceva de genul sa tina sticla lipita de far pana se raceste masticul.

Spor la treaba !

Link către comentariu

Farul are cleme. Sunt suficiente sa tina sticla.

Link către comentariu

Daca sunt obosite clemele nu face priza buna,sunt curios,toate farurile de G4/Bora au cleme?nu stiu ce credeam ca sunt si care nu au,decat lipite sau au doar la baza nu si sus,parca era ceva diferenta intre hella si valeo in afara de pastic/sticla.

Link către comentariu
C o s m i n

Da, hella le desfaci (si au cleme), valeo nu.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Pauza...eu am depo...dar au si ele cleme :))

Link către comentariu
Bitter_Sweet

Aprob ! Eu am Valeo si nu am cleme. De aceea am mentionat de clestisori.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Din categoria nu bate nu troncane si a implinit  o varsta rotunda :))

20160520_142126.jpg

Multumita lui @Emy D nu mai am buton cauciucless la casetofon...:P

20160520_024109.jpg

Link către comentariu

Oooo! Ce frumos arata! Sa-l folosesti sanatos! :) 163000 km!  Mosule ce tanar esti... 

Link către comentariu
redline1619

Vrei sa-mi faci ciuda ca tu ai asta cu status :))

Link către comentariu

Ma oftica putin ceasurile tale. Aproape ca preferam sa am pe Golf ceasuri de edition cromate cu minidot decat maxidot simplu :(

Arata bine iluminate butoanele de clima!

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Sper ca atunci cand rezolv si cu gamma sa afiseze sa te oftic si mai tare...aproape la fel de mult cat ma oftici tu cu interiorul de pe golf :))

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
Laurentiu_LWR

Bun...au venit becoled-urile...lumineaza decent...Normal ar fi 5w/21w dar lumineaza pe o pozitie 100% si pe cealalta 50%...

Problema lor ar fi...ca nu functioneaza pe modulul DRL...adica la 6V se sting de tot...nu scad in 50%....

20160527_110218.jpg

20160527_110213.jpg

Link către comentariu

WoW , sunt canbus?   Mai multe detalii despre ele te rog :)

Link către comentariu

Sunt becurile de pozitie cu care vrei sa dai flash-uri? Tu chiar vrei sa ne orbesti! :)) 

Link către comentariu

Cu becurile astea cand urci un deal o sa zica lumea ca il chemi pe Batman , sunt curios cum bat ca vreau si eu ceva similar pentru stopuri. 

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Sa nu exageram...:))nu imi par asa puternice...daca vrei iti dau sa probezi...si vezi daca iti plac...

Nu stiu daca sa renunt la ele sau la modulul DRL...:scratch: ca impreuna nu le pot folosi...

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!