Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

Laurentiu_LWR

Era mai mult pentru nemtzalau raspunsul :P

Cat despre facut negru...nu stalpii ma tin...chederele...:(

Antena vad ca merge ok in oras...la periferie la mine cred ca e problema :))

Link către comentariu

sunt care au vopsit chederele. cat rezista in timp, nu stiu

Link către comentariu

Prin cheder,sa inteleg ca te referi la acea particica de material "in nuanta plafonului" ce e lipita pe el?

vezi ca si aia de poate da jos :P ,se poate vopsi cu vopsea/crema-incaltaminte,etc sau inlocui si relipi,nu e chiar mare bataie de cap.Eu am zis ca daca o sa fac operatiunea asta dau jos materialul si fac matrice dp el din piele neagra/material textil negru si relipesc.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Azi am mai adaugat putina electronica...am montat modulul care scade la 50% pozitiile in momentul in care aprinzi faza scurta...

Voi mai face putin curat la cablaj cand modific farurile :)

2016-05-06 15.47.34.jpg

20160506_143752.jpg

20160506_143802.jpg

Link către comentariu

Nu ma intelege gresit ca intreb in necunostiinta de cauza,dar care e rostul acestui modul?e daylight doar sau full time?deoarece daca pozitiile asigura o oarecum lumina, seara ai nevoie de cat mai multa,iar acest modul daca scade intensitatea,mai mult incurca.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Modulul va avea rost cand voi modifica farurile...si pe pozitie voi avea bec de 21W...un fel de daylight...care va scade la 50% seara cand aprind faza scurta...

Link către comentariu

Nu intelegeam exact la farurile actuale cum poate functiona,pe cand restul fazelor se mai pot regla in sus/jos la pozitii nu prea ai ce face daca bate prea tare,ori modul cum ti-ai instalat ori rezistente,etc.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Cam asta va fi set-upul farurilor...

FAR.jpg

Link către comentariu

Interesant setup, dar... din punct de vedere al capacitatii de iluminare/intensitatii luminoase, tot e sub farul de Golf. Ar fi fost fain sa il faci cu 2 becuri H7, cu oglinzile unui far de Golf sau ceva de genul, sa ai si tu lumina pe drum, nu lumanari....

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Lumanari aveam cu cele originale...

De cand le-am pus pe astea cu lupa stau chiar bine...cand o sa schimb si lupele eu spun ca o sa stau si mai bine :))

Link către comentariu
C o s m i n

Daca pui lupe de calitate si minim 2.5, poti sta linistit in privinta luminii. Nici farurile oem de generatie 2010+ nu le bat.

Interesanta combinatie ai acolo. Hai odata cu finalul ca deja a trecut un an de cand s-a nascut ideea... :D

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Graba strica treaba :))

Daca mi-ai zice si mie ce mastic/silicon ai folosit poate as aduna si eu mai repede toate piesele :)) 

Nu vreau sa le fac pe graba...de asta tot astept o perioada mai relaxata la munca :))

Link către comentariu

Si cum o sa faci? Lupe + Halogen sau Lupe + Xenon? :huh:

Lupe de unde? Ca ma bate si pe mine un gand dar mie teama de lupele naspa... (Stiu de Morimoto...dar multi zic ca sunt Morimoto desi ele sunt made in cotu' strazii)

Eu ziceam ca farurile de golf sunt net superioare pentru ca pe faza lunga ai inca aprinsa si faza scurta. La H4,pierzi aceasta posibilitate si la fel dupa cum modifici tu farurile nu o sa ai faza scurta + faza lunga (cu toate ca n-o sa mai ai H4 ci H1). 

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Vor fi lupe + halogen...nu ma bag la xenon sa atrag atentia:))

Cand o sa ne vedem pentru butonul ala iti aduc lupele sa le vezi cum sunt si cum funtioneaza...

Eu am instalatia modificata si nu se mai stinge faza scurta cand dai lunga...

Link către comentariu
C o s m i n

Eu am folosit mastic de lipit folia pe interiorul portierei la bmw. 

Link către comentariu

Laurentiu, stiu cum functioneaza lupele. Am pus lupe in far cu bec H4, si am vazut ce face acel electromagnet sa am si faza lunga pe acelasi bec. Dar nu e acelasi lucru :)

Dupa ce iti faci tu, sa imi zici daca esti multumit de combinatia Lupa + Halogen. Ca asta as face si eu. (Deocamdata nu-mi permit autoleveling-ul pt a pune xenon ) :)

Link către comentariu

nu inteleg o chestie, spui in poza aia: bec 2 filamente 5/21 w: 5w faza lunga si 21 w pozitie? nu o sa fie slaba faza lunga sau ai scris invers?

Link către comentariu

Mi-ai luat cuvintele din tastatura. Nici eu nu inteleg bine asta cu becul de 5/21. Asta stiu ca e becul clasic de pozitie/frana, nu? Poate sa "faca" faza lunga?

Link către comentariu

nu e chiar ca la frana, ala e "bulb". in far cred ca pune ca becul de logan (sau alte masini ce au dublu-filament)

Link către comentariu

Dublu filament mai e H4, cum au eu la Bora, insa ala este 55/60W...

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

??

Voi chiar sunteti carcotasi...normal ca 5W nu sunt suficienti pentru faza lunga...

Acei 5W sunt mai mult de efect.. pentru situatia in care ai faza scurta stinsa si vrei sa dai flash...decat sa nu se vada nimic...deoarece faza scurta e stinsa si shutter-ul se ridica degeaba...intervin acesti 5W...

Better? :))

Link către comentariu

Eu inteleg ce zici - dar totusi, faza lunga nu este doar pentru flash-uri. In acele momente 5Wx2 nu cred ca-s destui.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

De vali am scapat..:))

Deci...Florin...faza lunga va fi pe lupa...ca de aia ii zice lupa Bi-xenon...ca are faza scurta si faza lunga pe aceeasi lupa...la faza scuta se aprinde becul...si la faza lunga se ridica un shutter si rezulta mai multa lumina...

Daca ai faza scurta stinsa...si dai faza lunga...se ridica shutter-ul dar lumina nema...de asta am pus acei 2X5W...sa se aprinda ceva...

Nu stiu cat de vizibili vor fi..dar decat deloc...sa fie ceva...

Initial calculele erau invers...5W pe pozitie si 21W pentru flash cand am faza scurta stinsa dar mi-a venit idee de DRL...si am zis ca e mai important DRL-ul decat flash-ul pe timp de zi...

De data asta cred ca este totul clar ??

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!