Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

Am vrut initial RCD 200..cel cu mp3 chiar...dar din pacate nu comunica cu maxidot-ul:(

Fiind in industria concertelor/spectacolelor...sunt cam satul de muzica tare...si in masina ascult in surdina...de asta nu am cautat ceva mai performant :)

Link către comentariu

Am vazut live masina (o stiam deja de la fratimiu), arata foarte bine. Finala + buza spate atrag imediat atentia. La fel si stopurile, cu care ai facut o alegere foarte buna. 

Spor la treaba in continuare. 

85102CA2-71CA-4B22-BEC5-C4F52786FFF5.jpg

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Gata si montajul...ar mai fi de lucrat dar nu mai aveam rabdare :))

Capacul de la suportul de pahare probabil il voi vopsi...la radio mai am sa trag cele 3 fire...trebuie sa ma interesez de unde pana unde si va trebui sa revin la antena originala...

Asta shark nu prinde mai nimic:))

20160503_190540.jpg

20160503_190552.jpg

20160503_190627.jpg

Link către comentariu

Bravo! Arata corect bordul acum.

Antena shark nu are deloc electronica? E doar fir chior? Vazusem pe aici - parca pe topicul lui Flavius - o "imperechere" intre antena shark si baza de normala...

Link către comentariu

Nu te tenteaza sa-i pui niste "pedale de aluminiu, china?" stiu ca la g4/bora parca nu se gasea footrestul in pachetul din china.

Modificat de deenman
Link către comentariu

pedalele le am eu. footrest-ul doar original sau din dezmembrari 

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Urmeaza si pedale...abia m-am apucat de interior...lista e lunga si e mult de munca :))

Dar incet incet le fac pe toate :)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Am aprofundat putin problema antenei...si mi-am facut curaj sa vad daca pot rezolva ceva...

La scanare am vazut ca shark-ul chinezesc este degeaba...apare

00856 - Radio Antenna 
            36-10 - Open Circuit - Intermittent

Am pus antena veche si eroarea a disparut...dar din pacate nu puteam ramane cu antena veche deoarece nu aveam garnitura dintre baza si caroserie...drept pentru care am hotarat sa mut electronica din cea oem in shark...

Din pacate nu am facut poze cu rezultatul final dar pun poze cu fiecare antena...

20160505_143721.jpg20160505_143715.jpg

20160505_143655.jpg20160505_143651.jpg

Ca si impresii...am scapat de eroare...dar la semnal nu imi pare ca s-a schimbat mare lucru...antena OEM isi face treaba doar impreuna cu batz-ul se pare :(

O perioada nu ma mai ating de ea pentru ca sa umbli la ea iti trebuie juma de zi...dupa cum se poate vedea in poze :))

20160505_142445.jpg20160505_142452.jpg20160505_142503.jpg20160505_142935.jpg

Link către comentariu

Asa am patit si eu cu shark-fin de pe ebay, o carcasa de plastic cu un fir in ea si niste piese aruncate la misto sa para ca e ceva acolo.

Eu am luat una de la TME, care are electronica in ea dar tot slabuta este ca semnal. Nu se compara cu cea OEM cu bat.

Link către comentariu

Şi nu se poate rezolva cumva cu garnitura aia? Nu de alta dar şi mie mi-a zburat de acolo şi mă gândeam să pun silicon ceva (eventual silicon cu bitum pt. că este tot negru) ca să nu intre apă spre plafon (încă nu a intrat dar nu este timpul pierdut).

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Teoretic cica se poate cumpara garnitura aia...

Practic...mie imi place cum arata cu cea shark... :))

Link către comentariu

Merci, uite că asta nu mi-a trecut prin cap că poate veni pe cod separat.

3 hours ago, Laurentiu_LWR said:

mie imi place cum arata cu cea shark

Păi o laşi pe cea shark şi asculţi radio de pe internet:D

Link către comentariu

garnitura aia se gaseste de cumparat separat si nu trebuie sa dai jos tot plafonu ca sa schimbi antena...doar partea din spate era de ajuns

Link către comentariu

Da,se poate cumpara garnitura separat,cum putina indemanare poti sa o montezi fara sa dai tot jos,dar daca nu esti pe graba e recomandat sa desfaci/refaci tot.

Laurentiu,ca si idee: antena VW practic e o sarma si un fir,old school sa zic asa,acelasi principiu foloseste si calculatoarele/laptop-urile cu WiFi (wireless) doar ca antena e in carcasa.(asa cum sunt unele laptopuri cu capac de metal,etc) Pe aceeasi metoda se pot monta pad-uri cu circuit de antena pe electronica existenta sau metoda "taranism" multa sarma/fire in spirala pe tot plafonul in spatele tapitariei si uite asa tot plafonul metalic e o mare "antena",ca ai shark sau classic nu o sa mai conteze si semnalul o sa fie mult mai bun.

just my 2 cent :D

Link către comentariu
Laurentiu_LWR
2 hours ago, nemtzalau said:

nu trebuie sa dai jos tot plafonu ca sa schimbi antena...doar partea din spate era de ajuns

Eu nu am reusit doar cu partea din spate...pentru ca daca ai demontat vre-odata...stii ca nu ai cum sa dai partea din spate jos daca nu misti tot plafonul putin mai in spate cat sa scape de buza aia...

plafon.jpg

Dupa care la fel...cand il pui la loc...trebuie dat in fata...

Cand am montat prima data antena...am demontat doar jumate...am tras de el si am reusit sa il cracanez...dar nu am mai reusit sa il pun la loc pana nu l-am demontat pe tot...tocmai din cauza acelei buzitze...ca nu ai cum sa il treci peste...

Link către comentariu

bai...oricum trebuia dat jos plafonul. :)

merge si scos din masina? il schimbi, il retapitezi? eventual lipesti ceva aluband pe plafon ...uite cum se aduna de treaba

la mine e mai simplu, doar declipsez din spate si am acces la antena.

antena mea cred ca e similara in interior. in oras prind posturile de radio ok dar cand ies se mai pierde din semnal. nu e o tragedie, avand in vedere ca am si stick/cd/aux de unde pot asculta (tu cu caseta...mai greu :)) )

oare se poate trage un fr mai lung sau sa se lege la o antela din aia ce se lipeste pe geam?

Modificat de Muale
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ha ha ha...vezi ca mai am niste casete pe acasa :))

Am vazut pe TME o interfata care face trecerea la jack...dar pana una alta mi-am dat comanda la verii mei de un modulator fm in care bag stick...

Plafonul nici nu stiu ce sa fac...daca sa ma apuc eu de el...sau sa ma du la cineva...sau sa iau altu... :)) cert este ca e pe lista...

Link către comentariu

sa ai si un pix la indemana sa derulezi caseta pana la maneaua  melodia preferata.

cu plafonul, daca iei altul e posibil sa pice in scurt timp, nu ai istoric sa stii cum a fost ingrijit. daca gasesti material multumitor mai bine il refaci pe asta (eventual impreuna cu stalpii).

Link către comentariu

Laurentiu,aia ai retinut tu din tot ce ti-am zis eu? :D

Daca zmucesti o poti da jos, de aia am zis ca e indicat operatia cap-coada :) (si eu m-am referit la mk4 golf)

PS: plafonul retapitat in acelasi material/culoare e ok,dar daca il faci negru o sa arate ciudat cu stalpii alta culoare.

Link către comentariu

la golf difera ca ai acces prin portbagaj. la bora e mai dificil.

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!