Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

De ce nu vopsesti farurile in negru la interior ? Ar arata mult mai bine :d

Grija mare cu noul hobby, ma ia ameteala numai cand ma uit la poze :))

Link către comentariu

O sa le vopsesc...ca am im plan sa pun si eu lupe bixenon pe ele....

Exact Razvan...Cheile Rasnoavei sunt...deocamdata sunt la inceput...si ma bag pe via ferrate doar:D

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu

imi plac stopurile cum dau pe masina si modelul asta de jante il vreau si eu, imi plac :)

nu te-ai gandit la o folie pe geamuri?

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

M-am gandit si la folie...vreau toata masina la fel...cat este legal pe fata sa pun si pe spate...doar ca mereu gasesc ceva mai important de facut cu banii :)

Azi am trecut si eu la roti de iarna... :)

post-14266-0-55134600-1384885587_thumb.j

Link către comentariu

Cat e legal pe fata sa pui pe spate...e ca si cum nu pui deloc, doar ca dai banii.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Pai pe fata e legal sa ai 70% transparenta. Cum masina nu are din fabrica transparenta 100% pe geamurile laterale datorita diferitelor tratamente, folia pe care o poti pune pe fata si care sa fie intr-adevar si legala e ceva gen folie alimentara(la transparenta ma refer), adica nici n-o sa observe ca ai.  :icon_confused:

Link către comentariu

Pana la urma nu ma ascund de nimeni...nu vreau o folie sa nu ma vad in masina...

In primul rand eu vreau folie pentru protectia solara...nu sa nu vada cineva in masina...:P

Link către comentariu

Problema mea este ca mai nou mai am un hobby...pe langa masina...cataratul :))

Welcome in the club! Daca te prinde microbul cu adevarat de munte... pregateste-te de scos bani :))

Cu masina nu e problema daca ai grija de ea, dar in mod cert nu e ca si pe asfalt :)

Link către comentariu

Am observat cum e cu banii:))

Ce vezi in poza...direct 1900ron:))....

post-14266-13855772357717_thumb.jpg

ce nu imi place e achizitionarea...adica am tot cautat un swivel S....si m-au pus sa vin peste o luna...ca poate an noroc sa aduca..adica...wtf...eu vreau ala...ce e asa greu sa il aduca...

Link către comentariu
mcy.gif

Vezi la cel de pe fata sa-i dai forma cat de cat inainte sa pui banda. 

Link către comentariu

De dunga aia neagra nu te-ai milostivit s-o trimiti la cele vesnice? :winter:

Link către comentariu

M-am gandit prea tarziu la ea...am alta idee totusi...sa fac cu negru dunga aia alba:D dintre dunga neagra si bara...

Link către comentariu

Pai si cu ce as putea sa sterg fara ajung pana la tabla?

Mie imi pare mai simplu sa izolez si sa ii trag cateva fasuri de vopsea...

Link către comentariu

Acetona sau diluant. Treaba e sa nu insisti foarte mult intr-un loc, ca se ia si partea alba. 

Link către comentariu

Exact de asta imi era frica...:)) poate ca definim diferit treaba cu exageratul in acelasi loc:))

Link către comentariu

acetona. am facut eu si vezi cum e. partea neagra se curata mai repede decat cea reflectorizanta.

nu insisti adica nu freci ca nebunu' :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare...nu am mai scris de mult...adevarul ca nici nu am avut ce

Anul 2013 mai are putin si se incheie si pot spune ca a fost un an bun...satisfacator ochiului...si cand spun asta ma refer la...

Jante montreal 2 "noi"  

post-14266-0-82041300-1388237510_thumb.j

Interior sport

post-14266-0-49952600-1388237860_thumb.j

Botu' apropape OEM :D si sunt multumit ca am reusit sa pun bara OEM... si sa scap de lufturi...chiar daca grila este AM

post-14266-0-68136800-1388238314_thumb.jpost-14266-0-64410000-1388238315_thumb.j

Au fost si zile negre...un filet de baie distrus si un mic accident...dar viata merge inainte :)

Drept pentru care anul 2014 ma voi dedica sectorului mecanica :))

Avem in plan distributia...suspensie koni str -30mm...frane fata ATE Powedisc pentru aspect :D...cateva maruntisuri...si daca ramane timp si bani...soft 

Va doresc un an nou mai bun si plin de impliniri :)

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!