Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

Multumesc pentru recomandari...dar..am citit linistit acest topic

http://vwforum.ro/topic/49500-diy-deschidere-hayon-din-telecomanda/page-8#entry1062264

concluzia este ca acele arcuri nu tin mai mult de o luna si uzeaza foarte prematur telescoapele si solutia viabila ar fi acel kit...

6Y0 827 550 C -telescoape skoda
1K8 827 761 C -pufferele care le-am luat si eu
1J6 827 439 A -pinii aceia in care se prind telescoapele...

Mi-am luat gandul si ma las pagubas...o sa imi ocup timpul cu altceva mai util...lumini ambientale ...etc...

Link către comentariu

6Y0 827 550 C nu sunt mai lungi decat ce ai tu? adica merge modificarea si la bora, eu citisem ca se facea pt golf 5.

Link către comentariu

Nu cred...ca am deja acel solenoid care actioneaza deschiderea...mai trebuie doar sa ii trag un buton in masina legat in paralel cu cel actual...

Oricum...urmatoarele poze cu masinutza sper sa va placa...

Masina este in service unde se va vopsi tot botul...asta dupa ce se va alinia...se va pune bara OEM...fusta de V6 si se va astupa seminula de la capota ramasa in urma montarii grilei fara semn...

Abia astept :D

Link către comentariu

Cu tabla...am renuntat la bad boy ca m-au amenintat baietii ca nu mai intra la mine pe topic...ca cica a trecut vremea lui :))

Daca stam sa ne gandim...inafara de faruri...totul este original pe ea...si poate nu dadea chiar asa bine...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Si eu sunt tot de partea "fara bad boy". :d Poate..doar poate unul foarte fin si aproape invizibil..si eu sunt de parere ca a trecut vremea lui.

Link către comentariu

sa faci pozele cu un DSLR...sa putem admira cu adevarat opera de arta :)

Si eu sunt tot de partea "fara bad boy". :D Poate..doar poate unul foarte fin si aproape invizibil..si eu sunt de parere ca a trecut vremea lui.

+1

Link către comentariu

Cum ziceau mai multi colegi de forum...un badgeless este de ajuns...finut dar de efect :)

Link către comentariu

badgeless e..e ceva! parerea mea e..ca daca fa i badgeless, sa il faci si in fata si in spate. e cel mai clean si genial look posibil!

Link către comentariu

Da..ar fi ceva...numai ca in spate eu am incuietoarea portbagajului in emblema...

O sa ma gandesc totusi...ca de cand am luat masina nu am folosit niciodata incuietoarea aia :))

Link către comentariu

Nici la mine nu intra cheia de tot. Si am tot zis sa curat incuietoarea aia...

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

nici la mine nu intra :)) cred ca din cauza ruginii.. deaia si vreau sa imi fac deschidere din telecomanda si din masina..ca sa scap si de semn si de manerul de deschidere :d

Link către comentariu

Eu vreau sa o am functionala, nu vreau sa intru in masina sa pot deschide portbagajul.

Sau sa deschid din telecomanda toate usile. (Bora are sistem similar cu Golf break, la hatchback e manerul ala sub stema)

Link către comentariu

Nu are nici o treaba badgeless cu deschiderea portbagajului de afara...

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Pai asa parca e si la mine...ideea este ca eu oricumdeschid masina din telecomanda...nu am.deschis niciodata doar usile sau doar portbagajul...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

Link către comentariu

MRC, daca deschid cu cheia in butuc o usa, nu se descuie toate.

La portbagaj nu am cum sa testez, cheia nu intra.

Link către comentariu

Pai ce Vali..tu au butuc pe fiecare usa?Eu am doar la cea a soferului si la portbagaj...

Link către comentariu

Ma gandeam eu...la cum ai zis se intelegea ca ai pe toate 5...

Nu vad care ar fi avantajul...deschizi din butuc o usa...dupa care le deschizi si pe restul din butonul de la centralizata...cand este foarte simplu sa deschizi tot din telecomanda...

Nu vad cu ce va deranjeaza ca se descuie toate usile chiar daca nu le deschideti...sau discutia despre ce era ca m-am pierdut pe drum:))

Link către comentariu

Deschiderea din cheie a portbagajului e utila pentru momente gen ramas fara baterie, sau rupt piesa plastic actuator.

Offtopic - la mine butucul de la portbagaj are acelas comportament cu butucii de la usi - inclusiv inchiderea/deschiderea geamurilor.

Link către comentariu

Pai si la mine la fel...daca am 2 cu aceleasi functii as putea renunta la unu... :))

Cum spuneam mai sus...de cand am masina nu am folosit niciodata butucul de la portbagaj...deci daca pana acum nu am avut nevoie...de ce as avea de acum inainte?:)

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!