Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

Eu i-as lua...da sa vad ce se rezolva cu procesu verbal...

Eu am sunat la politie la horezu...si mi-a raspuns o domnisoara...si mi-a zis sa ii las numele si nr de tel sa ma sune agentu din ziua aia sa o rezolvam

Si daca tot sunt la capitolul bot...vreau sa o fac bine de data asta...punem totul OEM...in primul rand traggerul...bara...capota as schimba-o si pe ea...oricum...nu ma apuc pana nu vad banii...sa nu ma apuc sa cheltui si sa vad ca gasesc cine stie ce motive sa mai taie din bani...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Cu procesul verbal ecam nasol sa ti-l dea in original, ca raman ei fara(nu ca i-ar afecta cu ceva), intreaba pe la Euroins daca se multumesc cu o copie fiindca s-ar putea sa accepte. :)

Bafta in continuare. La suma de bani ai avut bafta :D

Link către comentariu

Constatatorul mi-a zis ca cica PV ul ar trebui sa fie in 3 exemplare...original + 2 anexe...una din anexa trebua sa mi-o dea mie...tot el mi-a spus ca se multumesc si cu o copie pe care sa scrie conform cu originalul si stampilat...sa vada si ei ce s-a intamplat acolo...

Link către comentariu

Azi mi-a sosit grila...luata de la colegul Kicker caruia ii multumesc pe aceasta cale...

post-14266-0-15006700-1379417390_thumb.j

Grila imi pare destul de fragil conceputa...dar nah...la banii astia...ce pretentii sa ai...

Ca si planuri de reparatii/upgrade se voi merge doar pe badgeless...renuntam la ideea de badboy look...am ales aceasta grila si din motivul ca pot inchide capota cu ea asa cum este masina in stadiul actual...si poate reusesc sa fac ITP-ul...

Tot azi  i-am stresat putin si pe politistii din horezu...i-am stresat cu telefoane pana au cedat si o sa imi trimita copie dupa procesul verbal prin posta...sa vedem cand ajunge :(

Link către comentariu

Este aftermarket...de la FK...nu cred ca exista OEM fara semn nu?

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Am montat grila azi...am pus si numarul...si am dar fuguta la ITP...am reusit sa scap si de asta.. :D

Cam asa arata masina...pana primim banii si intra la vopsit... :)

post-14266-0-40514100-1379512930_thumb.j post-14266-0-54891100-1379512931_thumb.j

post-14266-0-97224600-1379512932_thumb.j post-14266-0-52407500-1379512934_thumb.j

post-14266-0-98606500-1379512928_thumb.j post-14266-0-01792000-1379512936_thumb.j

Link către comentariu

Bad boy...nu cred...iau o decizie dupa ce pun tragger original si vad cum se aseaza farurile fata de capota...voi astupa doar gaura daca nu imi place...si inca nu stiu daca sa il las pe tinichigiu sa confectioneze el ceva sau sa cumpar direct accesoriul acesta

http://www.autoaccesorii.ro/grila-sport/ersatzteil-f-r-sportgrill-fit-for-vw-bora-tip-1j-bj-98-04

Nu stiu disponibilitatea lui...ca tot de la ei am vrut sa iau grila...noua...si au spus ca e livrabila doar pe comanda dupa 3 saptamani...

Sunt in mare dilema cu capota...daca sa o repar sau sa cumpar alta...avand in vedere ca asta ar fi a doua reparatie...

Asta a fost prima :))

post-14266-0-78169000-1379524652_thumb.j

Link către comentariu

sfatul meu este sa cauti o capota OEM din dezmembrari care sa nu fi fost lovita. poate ai chiar noroc sa o gasesti pe cod

Link către comentariu

Bara deja am...OEM...capota din ce am cautat in bucuresti nu sunt...totusi si asta este OEM...doar ca am eu impresia ca prima data cand au facut-o i-au dat alta linie...de asta ma cam bate gandul la o alta capota...

Nu aduci si tu Razvan o bora la dezmembrat? :)) am deja o lista cu ce imi trebuie :))

Link către comentariu

Tablita aia este f proasta, am primit si eu la grila. Nu stiu de ce iti dau suruburile alea pt ca nu ai unde sa le infiletezi. Chiar si cu ea lipita ramane un sant inestetic. Deci este nevoie de chit ( care o sa crape) si vopsita capota.

Sfatul meu este sa pui capota noua/sh buna si grila cu sigla. Cu exceptia farurilor este stoc in fata iar grila fara sigla o face o mare pata neagra. Nu face contrast ca in cazul gri-ului.

Pune-i piese OEM ca sa aiba linie si eventual o vopsire totala de banii pe care-i primesti. O sa fie noua si cu piese de calitate, mult mai apreciata asa. Gandeste-te la sentimentul pe care-l ai cand vezi un un Golf 1-2-3 care arata ca nou. O masina de 11-12 ani ca noua arata bine asa cum este.

Link către comentariu

Grila am luat-o mai mult pentru ITP...cu grila normala nu mi se inchide capota...

Mai am timp pana se rezolva cu dosarul sa iau o hotarare...si de vopsit oricum vopsesc tot botul...

Link către comentariu

Pt bara fata ai nevoie de cineva care lipeste in plastic , iar pt capota cineva care sudeaza acel loc , recomand sa faci din tabla pt capota si sudat...asta in cazul in care te decizi la badgless :) si vrei sa iasa in regula

Link către comentariu

Pai pentru bara de ce am nevoie de cineva care lucreaza cu plastic?ca o schimb cu totul...

Link către comentariu

In cazul in care vrei sa faci badgeless, la asta s-a referit H0lyBoy! Golul din bara trebuie acoperit cu ceva! Stiu ca la golf 4 grilele fara semn veneau cu doua semilune, una pentru bara si una pentru capota! Erau bine pentru ca umpleau golul destul de bine si erau mai usor de lucrat pe ele!

Link către comentariu

Aha..am inteles...pai la bora nu ai gaura in bara ca la golf...

post-14266-0-10632000-1379579708_thumb.j

post-14266-0-28975400-1379579710_thumb.jpost-14266-0-36116300-1379579781_thumb.j

Link către comentariu

Este posibil sa fac rost de un casetofon original...Betta sau Gamma nu stiu exact...care e ala mai bun?ca stiu ca difera ceva la ele...numarul de iesiri de boxe?

Il schimb doar pentru design...:) si ca ar fi moca bineinteles...dar sa vedem daca e ala care trebuie :)

Link către comentariu

pt aspect pui gamma si cd changer in locul sertarului. sau urmatorul pas, navigatia 2din. dar pierzi muzica, trebuie sa te limitezi la 10 piese pe cd.

Link către comentariu

Oricum eu nu am Mp3 la actualul...deci nu prea pierd nimic...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

Link către comentariu

gamma + xcarlink/dmc.

pentru aspect cat mai original este ok.

sau navigatia + xcarlink - insa pierzi spatiul de deasupra.

de auzit se aud cam la fel - doar ca unul are doua iesiri, altul 4.

Si inca una - Gamma fabricat de sony este mediocru - mult sub gamma facut de blaupunkt, si ca receptie radio, si ca sunet.

Link către comentariu

cu 350 lei cat dai pe un xcarlink iei un player cu USB decent.

aspectul oem cere sacrificii la plansa de bord...

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!