Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

apreciez... :)

farurile...tot sper ca sare vreo oferta cu niste faruri cu lupa... :))

a cam venit frigul...ca aveam de gand sa le trag un polish....si sa le si desfac...sa fac asa ceva...dar imi trebuie o zi libera atat mie...cat si unui coleg care le poliseaza...si e cam greu sa ne brodim amandoi:)

post-14266-0-78322800-1353525978_thumb.j

Link către comentariu

polish poti face si tu....timp,rabdare si scule(aici poti apela la un prieten - pacat ca sunt asa de departe :)....) ... Frumos arata Boraaa aia ! :D

Link către comentariu

ca sunt scumpe lupele...au niste preturi cam nesimtite sa zic asa...

plus ca ajungi la un pret foarte mare...si mai stai si cu morcovul ca iti ia vreunul talonul:( ca nu ii convine lui ca nu ai nu stiu ce...si ca ai modificat instalatia...:(

Link către comentariu

si farurile cu lupe sunt mai ieftine?

cred ca iesi pe la 100e cu lupe.

nu cred ca este problema de talon

Link către comentariu

la 100e sunt cele china...care sunt fara becuri am vazut...si mai dai si pe alea nu stiu cat...

dar lupele OEM...cum avea de gand...sunt vreo 300ron...au vazut toti faza cu rerofit-ul si vor sa se imbogateasca pe niste lupe luate de la gunoi...plus ca mai trebuie o gramada...becuri...D2S...mai sunt si alea vreo 200ron...mai trebuie si drosser-e...etc

am facut o socoteala...si era cam 600Ron afacerea...:(

asa le dau un polish la ale mele...pun niste Osram night braker sau Philips nu mai stiu cum...si cred ca iese treaba buna...sper :))

Arata frumos bora aia...oglinzile nu prea imi plac dar in rest...:X

Link către comentariu

Am mai bifat o optiune...scaune sport :D

post-14266-0-40936500-1353604628_thumb.j post-14266-0-15485300-1353604629_thumb.j

am inceput montajul cu banchetele din spate si eram foarte entuziasmat...

post-14266-0-74615000-1353604725_thumb.j post-14266-0-60886300-1353604726_thumb.j

din pacate mi-a pierit cand am ajuns la scaunul pasagerului...unde difera sistemul de prindere...piulitele de 8...care la noul interior trebuiau suruburi de 8...am pus repede doua...si am mers mai departe...pana la mufa de Airbag...care erau diferite:(

post-14266-0-74956300-1353604937_thumb.j post-14266-0-22803400-1353604938_thumb.j...

am lasat deocamdata mufele scoase si maine colegul Kelu imi da si mufele bune:)

Am lasat scunul stricat la reparat...asa arata masina acum:D

post-14266-0-99466600-1353605106_thumb.jpost-14266-0-31118900-1353605107_thumb.jpost-14266-0-49407600-1353605106_thumb.j

mi-am luat si lampa din usa:D

post-14266-0-34255700-1353605214_thumb.j

Link către comentariu

asa vecine...de cand asteptai! mai trebuie putin lucrat la scaune si iese cum trebuie.

bancheta este ce trebuie,vad. nu mai trebuie adaptari.

poti sa incepi cautarile dupa o cotiera :P

(sunt incalzite?)

Link către comentariu

nu sunt incalzite...si cel de la sofer deja este la reparat...si o sa arate bine...:D sunt foarte incantat :)

ma anunti cand iti redeschizi afacerea cu curatare de tapiserii...ca vreau sa iti fiu client:))

Link către comentariu

sa dea caldura ca acum inghetam.

cine-l repara,cum? cel din dreapta,aripioara dreapta jos are ceva carii in burete in fata?

Link către comentariu

iti dai seama cu nu sunt noi...cred ca are si cateva carii..nu stiu unde zici:P

l-am dus la indrumarea lui Kelu la un nene pe la piata cu flori...si omu zice ca face de mult timp asa ceva...si mi-a promis ca iese treaba buna...dar si banii pe masura :))

am vorbit cu mai multa lume...si miau zis ca mai bine il face un tapiser...ca stie mult mai bine cum sa coasa decat orice croitoreasa...

si demonteaza scaunu...descoase partea aceea...si coase alta la loc...exact acelasi material...si aceeasi ata...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Chiar astept sa vad cum iese scaunul si cum vor arata curatate.

P.S.- am fost deja la garaj si am luat mufele si bricheta, azi in jurul pranzului te sun si ne vedem sa intri in posesia lor

Link către comentariu

Merci...si eu astept rezultatul...

Curatate abia prin primavara:-)...daca ai la indemana...poti sa imi aduci si 2 riglete mai finute asa?contracost bineinteles:-)

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

lau , tu ai avut si airbag la cele vechi ? Eu nu am avut si in cele noi am si vreau sa le fac functionale ,nu stii ce difera cumva?

Link către comentariu

Am avut airbag...nu stiu sincer ce presupune chestia asta...ma gandesc la un calculator...niste senzori de impact lateral....si niste fire...ce simplu ar fi nu?:-))

Nu stiu sa iti spun ce ar trebui:-(

Link către comentariu

Daca dadeam spargere...imi luam Allroad :-))

Mi-au intrat banii de pe X factor...cam tarziu dar bineveniti :-))

Link către comentariu

ce-s alea? adica stiu cam ce ar fi dar poate va referiti la altceva.

vecine, mai ai bani? pune incalzire si cumpara 2 coji se stalp

Link către comentariu

Nu mai am bani...

Am polishat la faruri pana au ajuns asa:-))

post-14266-13536618223987_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos...

Daca ai polishat farurile si au ajuns asa... atunci iti dau si eu Bora mea s-o iei la pila... poate iese ceva audi din ea.

Link către comentariu

inteleg ca ai experienta mare la frecat...au iesit mai bine decat daca ar fi fost noi :))

angel-eye dezactivezi?

pacat ca nu-s bixenon, efectul e misto la flash-uri

Link către comentariu

Clar uitam de angel...vreau in primul rand sa vac semnalizare dubla...ma tot gandesc cum sa fac pozitia...:-)

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!