Jump to content

Ce-i lipseste Passat-ului cel mai mult si il lasa in planul 2?

McLaren F1
 Share

Postare recomandată

Nu am spus nici o clipa ca passat-ul este de nota 1.Am accentuat diferentele dintre cele 3 firme la aceiasi clasa.Pe urma sant posesor de passat de cca 3ani si nu as schimba masina in momentu asta, raportat la nevoile mele, oferta, preturi.Am cautat sa arat ca un motor asa mare nu se justifica pe passat b5.5.Cred ca cel mai mare motor pentru care as opta, ipotetic, ar fi 3tdi sau 3.2tsi.Dar astea nu sant pe passat de la producator.Si binenteles cu 4motion.

Mi s-a intimplat sa actioneze eps, dar in anume conditii, drum, zapada pe alocuri si 2 dobitoci care s-au crosetat pe drum venind din spatele meu.Si in mai alte 2 situatii care nu au fost create de mine, pur si simplu eram acolo, prezent.Si este f f f bun sistemul.Dar am impresia ca spatele masini nu reactioneaza ca si fata,parca ar fi de ghips, adica prea teapan.

Tehnologie noua aduce si VW, in fiecare an.In Autobild scria de succesul VW cu tehnologii noi pe piata la fiecare tirg auto, dar nu rezista, nu este fiabil, si asta poate nici nu urmaresc sa fie.Si interesant este ca are cele mai multe titluri in palmares, fata de Mercedes si BMW, la capitolul asta.Colegu Luci G a enumerat citeva.Dupa mine, recenta inovatie in asezarea grupului conic intre motor si cutie, este un pas enorm in echilibrarea masinii.Si mai sant o gramada de mica sau mare insemnatate.

Si sa inchei direct la topic, acest lucru trece passat-ul b5.5 pe locul 2.Si binenteles ca este parerea mea.

Dani ab

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul meu de vedere daca iti cumperi Passat, nu cauti neaparat sportivitate, pana la urma, pe care strazi din Romania poti pune in valoare un M3 sau un AMG fara sa-ti fie frica de gropi, caini, bolovani etc.??

Din punctul meu de vedere Passat-ul B5.5 are cam tot ce-i trebuie, este confortabil, are o tinuta de drum buna (nu mi-am cumparat masina sa o conduc pe cine stie ce speciala de rally), este spatios (tinand cont ca am 1.90, intr-un seria 3 nu mai sta nimeni in spate daca ma asez la volan), consumul este mai mult decat acceptabil, are suficienti cai pentru drumurile de la noi, pretul de achizitionare este mai mic decat in cazul Audi/BMW/Mercedes, intretinerea este mai ieftina, piesele sunt mai ieftine, CASCO este mai mic.

Passat-ul este o masina care imi satisface in totalitate cerintele, deci din punctul meu de vedere, nu ii lipseste nimic!

Link către comentariu

problema nu se pune "ce ii lipseste"...de fapt PASSATUL are prea mult! Nu a fost conceput pentru a concura in nici un fel marcile cele mai blasonate, aceasta masina fiind propusa unui segment mult mai amplu de clienti.Eu personal am ales Passat pentru ca nu am gasit Audi pe placul meu,si inainte am avut BMW...Cred ca Passat poate sa faca oricui pe plac, mai greu e cu V.I.P-urile care se vor mai bine vazuti...de, e masina poporului...

Link către comentariu

Asa e, nu ii lipseste nimic atat timp cat s-a adresat unui "anume" segment de piata. Ca noi le luam Basic, comfortline si apoi vrem sa le facem highline e altceva. Cine nu ar fi vrut un interior crem, gri din piele, degivrare la geam, oglinizi cu semnalizare (<2004), jante stoc OEM, navigatie(de design) si le-am pus dupa achizitie. Consider ca passatul se adreseaza strict familiei de conditie medie ceea ce il face un autovehicul care are "de toate" : consum mic(sa ramana de bomboane la copilasi), intretinere mai mult decat acceptabila, tinuta de drum(ptiu, chiar ajung odihnit la destinatie), forma frumoasa(pune-l langa alte marci competitoare), viteza, fiabilitate(e data de exploatare/intretinere ) si in ultimul, sau chiar primul rand prestanta, cei drept moderata, ca doar nu il iei de fitze(audi bmw, etc). Nu te duci la expozitii, dar nu iti e rusine cu el. Sunt super multumit de passy meu :unsure:. Si asa sunt toti proprietarii, altfel nu si-ar fi luat.

Link către comentariu

Subscriu la parerea lui vicius_the_one.

Link către comentariu

daca avea ceva lipsa cu siguranta nu-l cumparam, + calitate de fabricatie care bate f multe masini noi noute, + la bani dati cu siguranta cel mai spatios dintre toate concurentele (banuiesc ca pentru o familie spatiul este factorul decisiv, ca daca am fi celibatari am lua o decapotat de 2 locuri de agatat pitipoance) si + urmatoarea masina a mea (ca probabil odata si o data va exista si o viitoare) va fi cu siguranta tot un passat, simt ca aceasta masina ma caracterizea este exact ca hainele de pe tine se muleaza pe cerintele tale.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!