Jump to content

Seat Altea 2.0 TDI DSG Sport Edition

tomyro
 Share

Postare recomandată

stegosaurus

Am si eu o curiozitate in ce consta acest "eco tuning"? E din soft?

:offtopic: @Kye04 vad ca in semnatura ai trecut motor de 1.9 TDI, si inteleg ca ai motor BKD. Nu cumva este o gresala la tine in semnatura? ..si eu am BKD , 2.0 TDI, 16 valve.

post-82454-0-28182900-1306679433_thumb.j

Modificat de stegosaurus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil e remapat... original 105 CP... dupa :) cat vrea proprietarul :))

Link către comentariu

KYE04 are 3 masini, daca te vei uita nu la semnatura din stinga ci la cea de sub posturi.

2 din ele sunt Seat Toledo, unul varianta mai veche cu motor de 150cp din fabrica si cel de al doilea varianta mai noua cu motor BKD de 140 din fabrica, remapat prin ecotuning la 150cp.

Eco tuning se face din soft si adauga doar 10cp putere masini comparativ cu cei 30 care ii au majoritatea, insa scade consumul general al masinii cu 0,5-1% in functie de stilul de condus.

@cristian : Launch Control exista si la DSG-uri.

Link către comentariu

Launch control exista la DSG, insa nu exista la motoare diesel echipate cu DSG. E posibil sa existe pe Golf GTD, Leon FR TDI sau alte modele echipate cu 2.0 TDI 170 CP, pe 1.9 TDI 105 CP si 2.0 TDI 140 CP nu e activa aceasta functie, tocmai pentru a proteja cutia de cuplul mare ale acestor motoare.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!