Jump to content

TOBE DE ESAPAMENT...

TZepeSH
 Share

Postare recomandată

...P.S. Boierilor, n-ati mai zis, ati luat tobele alea din Curtea de Arges ? cum au iesit ?

:D

n-am mai luat tobele....din doua motive...eram prea putini si nu se bagau doar pt doua tobe(eu cu TZepeSH) si daca le faceau le faceau mai scumpe pt 2 ..

oricum, am vb cu baiatbelea si el vrea doua, deocamdata TZepeSH are altele pe cap...io mai vreau...deci ar fi vro 3.

ne trebuie 5 ca sa facem niste tobe la vreo 2.700.000...din inox...

Dar pentru ca sa faci tobele la trebuie tobele vechi, ca sa le taie gurile...ca nu se pot face.

:12: Daca se mai gasesc doritori....mai strangem :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca vreti sa faceti tobe noi din inox, de ce nu faceti cel de performanta 4 in 1+single pack ori double pack? Aceste tobe cresc puterea motorului, pe cind cel stoc este restrictiv.

Link către comentariu

Suna frumos, dar.... fara toba mai greu sa merg cu masina, daca trebuie s-o dau jos si s-o trimit sa stea pana se aduna suma de tobe .... :bounce: nasol ! ca sa nu mai zic ca m-ar fi incantat sa schimb si tevaraia .....

Tibi, pai oamenii n-au model, si, uite, tevaraia n-o fac

Link către comentariu

Eu am diferite tobe originale, in stare buna, pot sa le pun la dispozitzie pt. masurat cotele exterioare, numa' sa nu mi le taie sa se uite cum sunt inauntru... :-(

Link către comentariu

Daca vreti sa faceti tobe noi din inox, de ce nu faceti cel de performanta 4 in 1+single pack ori double pack? Aceste tobe cresc puterea motorului, pe cind cel stoc este restrictiv.

Tevile "melci" pentru 4-in-1 s-ar putea face, taind flansele originale si sudandu-le la niste tevi de otel ordinar indoite la cald, problema e spatiul ff mic, trebuie sa mergi cu masina la ei si sa te asiguri ca incap.

~Nautilus

Link către comentariu

problema e mai dificila. Lungimea tevilor tre sa fie la fel. Conectarea lor impreuna trebuie facuta in ordiena de aprindere. Diametrul tevilor tre sa fie calculat in functie de motor si de turatia de putere maxima. Nu sunt doar 4 tevi strimbate sa incapa in compartiment. Ca dovada a importantei evacuari este cazul meu, niste table banale dar care nu erau desfacute mi-au creeat probleme mari in functionare.

Link către comentariu

esapamentele de calitate sunt calibrate si acordate precum instrumentele de suflat, stiati?

Link către comentariu

pai da ca e vorba de fronturi si lungimi de unda acordate cu lungimile si diametrele traseelor

Link către comentariu

Suna frumos, dar.... fara toba mai greu sa merg cu masina, daca trebuie s-o dau jos si s-o trimit sa stea pana se aduna suma de tobe .... :bounce: nasol ! ca sa nu mai zic ca m-ar fi incantat sa schimb si tevaraia .....

Tibi, pai oamenii n-au model, si, uite, tevaraia n-o fac

tevile din interior le fac ei...doar or sa sudeze gurile care se prind pe chiluase + pata calda...pt ca difera de la un model la altu....si nu se pot turna..

toba nu trebuie sa o trimiti cu un timp inainte...daca esti hotarat...te trecem pe lista clientilor si cand se face comanda...trimiti toba la noi in si in maxim 3 zile...o aducem inapoi si pe aia nou si pe aia veche..fara guri...

toba nu o sa o desfaca la interior pentru ca au deja vreo 2 facute acolo si stiu despre ce este vorba...

:)

Link către comentariu

esapamentele de calitate sunt calibrate si acordate precum instrumentele de suflat, stiati?

Si admisiile de calitate la fel, dar nu suntem in Formula 1 si nici la Le Mans.... :bounce:

~Nautilus

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!