Jump to content

Oglinzi [Passat CC]

tzighi
 Share

Postare recomandată

lambda_dryver

Nu exista aceasta optiune in VAG-COM si, din pacate, nu se poate face decat daca se adauga un modul suplimentar special pentru aceasta functie, in interiorul usii. Ramane doar actionarea butonului din interior de fiecare data cand doresti plierea lor...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles, mersi de informatie

Link către comentariu

• 5 months later...

Exista cumva o setare pentru ca oglinda din dreapta sa coboare cand cuplezi marsarierul?

Mersi

Link către comentariu

PE langa setare ai nevoie si de ceva hardware in plus: motorasul de oglinda cu functie de memorie.

Link către comentariu

Pai.. Asta cred ca am. Sau e doar motoras, fara memorie?

Se poate schimba? Da-mi te rog mai multe detalii ca tin la jante :))

Link către comentariu

DEsfaci sticla de la oglinda si te uiti pe cod sau pe mufa lui, daca e cu B sau daca are doar 3 fire in mufa atunci trebuie schimbat cu unul cu C si trase fire catre calc de usa si codat.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut. Am si eu o problema cu oglinda interioara, nu se mai inchide la culoare si nici becul verde nu se mai aprinde...ce pot sa'i fac?

Link către comentariu

Ok...dar explica'mi si unde o gasesc...ca pana acum sincer nu mi'am bagat nasul pe nicaieri cand a fost vreo problema. Am dus'o la service la reprezentanta si au stiut ei ce sa'I faca. De data asta as vrea sa vad dac o pot rezolva eu...ca nu mi se pare ceva f complicat...

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut,

Am o nelamurire si sper sa gasesc rezolvare de la voi...  Am gasit oglinda dreapta lovita (sparta) in parcare. Capacul cazut si are sparta rama pe care se prinde sticla si semnalizatorul.

As vrea sa înlocuiesc aceste componente si doresc sa stiu daca se potrivesc cele de la o oglinda completa de Golf 6?!

Oglinzile nu sunt rabatabile din buton (cheie) la masina mea!!! Oricum nu cred ca avea vreo importanta acest lucru.

La o prima vedere se pare ca sunt identice...

Ce spuneti?

Multumesc!

Modificat de guduno
Link către comentariu

intr-adevar, oglinda de Golf 6 nu este identica cu cea de Passat CC...

Ca sa scap cu un pret cat mai mic, are cineva o rama in care vine incadrata sticla si un semnalizator pentru oglinda dreapta, pt Passat CC?

Ms

Link către comentariu

• 3 months later...
  • 3 years later...

Eu as vrea sa fac retrofit la oglinda de B8, problema este ca difera si prinderea si mufa.

Ma gândeam sa îi scot piciorul din "bilă" poate am noroc si are aceeasi dimensiune, dar ramane întrebarea cu mufa, sunt tot 6 fire, nu stiu daca se potrivesc măcar pinii, dar mufa cea noua sigur e mai mica putin.

Sfaturi? Idei? Multumesc anticipat!

oglinda_B8.jpg

Link către comentariu

firele se rezolva, chiar daca nu au aceeasi poziti - am facut zilele trecute retrofit la un Golf 7 - senzor lumina/ploaie si oglinda electrocromata frameless - te pot ajuta sa modifici pozitia acestora, daca e cazul - nu am comparat acum, ma uit cand ai nevoie.

Verifica dimensiunea bilei, sa o scoti/schimbi direct din ea

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare,stie cineva cu pot demonta motorul folding de pe oglinzi la Passat CC 2010,am am cautat si aici si pe internet dar nu am gasit nici un tutorial cu procedura....

P.S. Sper ca am postat corect.   Multumesc!

Modificat de Crawest
Link către comentariu

• Edy_77 changed the title to Oglinzi [Passat CC]
  • 1 year later...

Am montat la mașina mea (Passat CC 2009) un semnalizator nou în oglindă și am constatat că tot nu merge semnalizarea în oglindă.

După investigație am descoperit că semnalizatorul led 3C8949102 nu prea este compatibil cu 3C8949102A. Se potrivește fizic dar nu și electric.

Adică:

- 3C8949102 - turn signal indicator
- 3C8949102A - turn signal indicator for veh. with surrounds light

Se pare că eu am nevoie de 3C8949102A pentru că mașina are surround light.

Am găsit în comerț disponibil la vânzare semnalizator 3C8949102E însă nu sunt sigur dacă e compatibil cu 3C8949102A.

Știe cineva dacă 3C8949102E se poate monta în loc la 3C8949102A ?

Vă mulțumesc.

VW CC mirror turn signal indicator 3C8949102A.jpg

Link către comentariu

Una este cu lampa iluminare sub lampa de semnalizare, cealalta fara. Lampa de semnalizare trebuia sa funcționeze. Cauta problema in alta parte...verifica cablajul, conector lampa sa nu fie oxidati pinii, et 

Link către comentariu

NU functioneaza una pusa in locul celeilalte, deoarece nu se potrivesc mufele la semnalizare, una e cu 2 si cealalta cu 3 pini.

6 hours ago, da89ni said:

Vă mulțumesc.

DA, cel cu E este inlocuitorul lui A.

Link către comentariu

9 hours ago, da89ni said:

Am montat la mașina mea (Passat CC 2009) un semnalizator nou în oglindă și am constatat că tot nu merge semnalizarea în oglindă.

După investigație am descoperit că semnalizatorul led 3C8949102 nu prea este compatibil cu 3C8949102A. Se potrivește fizic dar nu și electric.

Adică:

- 3C8949102 - turn signal indicator
- 3C8949102A - turn signal indicator for veh. with surrounds light

Se pare că eu am nevoie de 3C8949102A pentru că mașina are surround light.

Am găsit în comerț disponibil la vânzare semnalizator 3C8949102E însă nu sunt sigur dacă e compatibil cu 3C8949102A.

Vă mulțumesc.

Asa este . Trebuia sa specifici ca nu s-a potrivit mufa...nu intra. 

Am verificat acum si conectorii subt diferiti

20220214_114750.jpg

Link către comentariu

4 hours ago, Al Bundy said:

DA, cel cu E este inlocuitorul lui A.

Deci, în concluzie, pot comanda on-line un 3C8949102E ?

Va funcționa fără probleme în locul unui 3C8949102A ?

Link către comentariu

Ai poza la filtrare dupa seria sasiu, la o masina cu iluminare in oglinda. Ai si codul acolo.... 3c8....E

Da-mi seria sasiu si iti verific maine exact ce e pe masina ta...si ce cod poti comanda

Link către comentariu

VYtLDHp.jpg

L-am desfăcut să văd cum sunt făcute conexiunile...

Modificat de da89ni
Link către comentariu

Codul este trecut pe partea neagra de plastic, de sub semnalizator, o eticheta lipita, banuiesc ca a cazut, de pe a ta. Se vede ca a luat ceva apa....

Screenshot_20220217-065127_Gallery.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!