Jump to content

Inlocuire antigel


antiku
 Share

Postare recomandată

Salut,

Masina care o detin este un Vento cu motor 1.800 cod ABS si cred ca e timpul sa ii schimb antigelul si dupa lungi cautari pe forum nu am gasit modelul recomandat, asa ca va rog pe voi sa imi spuneti de care trebuie sa pun, ce cantitate si daca se dilueaza sau nu. Aceiasi intrebare si pentru un set de bujii, ce imi recomandati.

L.Edit: nu are rost sa fac un topic separat, dar de cateva zile am obs ca aeroterma imi merge doar pe pozitia a 4-a, am vazut ca este un topic dedicat dar sincer nu am timp sa citesc cele 13 pagini. Daca stiti care ar fi problema, help a nwebi in vw cars !

bst regards

Modificat de antiku
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Antigel.

1 cantitate 6,5l, in amestec 50% antigel 50% apa distilata, pentru -35 grade

2 tip G11 (verde), se poate schimba cu G12 dupa o golire completa a instalatiei, spalarea cu apa si functionarea cu apa timp de 2 minute a motorului, după care se goleste

Bujii

Recomand NGK BUR6ET

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la aeroterma ti sa ars siguranta termica. o poti inlocui te costa 3 lei. si are 210 grade si 10 amperi. siguranta asta o gasesti in stanga aerotermei, la picioarele pasagarului.

nu e neaparat sa pui siguranta de 210 grade (se gasesc greu) eu am pus de 192 si merge bine. sa nu fie mai mare de 210. daca ai drum prin roman intr-un week-end te pot ajuta :)

post-76701-0-77267800-1291109119_thumb.j

Modificat de chelu1.6
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inainte de a posta

Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat. Inarmeaza-te cu rabdare si cauta prin topic-uri, sunt 95% sanse sa gasesti un topic deschis pe tema ce te intereseaza.

Nu uita ca exista si o functie de Google Search pe pagina!

Schimbare antigel

Alegere bujii

Aeroterma

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!