Jump to content

Aburire faruri Passat

Valix
 Share

Postare recomandată

pt Valix - sin " gura varianta care ar mai merge este sa dai farul jos, il izolezi la imbinaturi cu silicon transparent si apoi, lasi fara capacel pana in momentul in care dispare condesul si apoi, ultima etapa, bagi aer cald " din feon prin orificiul pe unde se baga becul/ becurile ( specific, le iei pe toate ) si apoi, dai aer cald in interiorul farului c-am vreo 2h ), apoi, pui capacele la loc si montezi farul.

nu ar trebui sa iti mai faca

repet " prima data, izoleaza farul pe la imbinaturi, verifica daca nu il ai fisurat, crapta, etc "

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

tot de aburire tine :)

De cateva zile am observat stopul dreapta spate e aburit pe interior...complet. Intrebarea mea este. Poate sa se abureasca din senin fara sa-l fi desfacut vreodata, fara sa fie lovit, crapat?

Stie cineva cum se ajunge la stop la un model variant?

multumesc

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut ! Problema mea la Leon 1P poate fi un pic mai simplu de remediat, insa am nevoie de sfaturi avand in vedere ca farul dreapta fata ( doar )a inceput sa se abureasca dupa montarea bixenon ului cu lupa AM. Am incercat ultima oara cand am dat bara jos sa mai adaug silicon pe marginea sticlei exterioare, insa surpriza : acum se aburesc mai tare ca inainte, practic e full aburire (observabila dupa spalatorie sau la ploi puternice) . Ideea ar fi ca in cateva zile de tinut masina la soare dispare, insa fenomenul ma enerveaza groaznic ! Aveti idee cum as putea remedia asta ? Eu banuiesc cleme rupte sau neetaseitate intre sticla si plastic pe undeva ! Stima !

Link către comentariu

• 5 months later...

Problema cu condensul in far am avut-o si eu dupa ce pierdusem capacul de cauciuc de la pozitie-dreapta. Am mers o buna bucata de timp fara el, iar farul a captat foarte multa umezeala.

Am reusit sa scot umezeala astfel (cel putin mare parte din ea): am scos capacele de protectie din cauciuc si am pus feonul timp de 15-20 min pe gura de la faza lunga. A ramas o mica tendinta de aburire si a fost nevoie sa repet procedura cu feonul.

Astept sa vad daca peste noapte ramane uscat, in caz contrar am sa incerc varianta cu bilutele care absorb umezeala.

Link către comentariu

• 5 months later...

Probleme cu etanseitatea farurilor o am si eu si e foarte stresanta, la fiecare ploaie sau de fiecare data cind spal masina, mai ales ca mai nou mi-a ars si becul pe faza scurta. Am atasat niste poze pentru exemplificare.

Intrebarea mea cum se poate usca complet in interior si cum pot verifica daca a fost schimbata doar "fata de far" ?

Stie cineva ce fel de silicon pentru etanseizarea sa folosesc, eventual de unde il pot cumpara si cat costa.

Merci anticipat !

Link către comentariu

asta nu e aburit de deja inundatie . trebuie sa fie destul de mare porul sau locul pe unde intra . dat jos si se face problema e daca nu cumva apa aia pe interior o sa lase urme sau mizerie .

Link către comentariu

"DeepKiss" eu spun sa verifici capacele de cauciuc ce etanseaza in compartimentul motorului gurile de vizitare pentru schimbarea becurilor. sunt mare sanse ca unul sa nu stea pe pozitie sau chiar sa fie lipsa. de uscat, poti incerca cu rabdare cu un uscator de par tot din interior, dar dupa ce elimini cauza.

Drive safe!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!